תגובה: דיפנדר - כל השיאים נשברו
באמת טירוף של מחירים...
(והערה טכנית - אתה יכול להעלות גם מטאפאטולק מספר תמונות בתגובה אחת, לא חייבים מספר תגובות כדי להעלות יותר מתמונה אחת)
אל תדאג לא יגנבו לו הוא ישים אותו בכספת לעוד 20 שנה. אנחנו מדינה משוגעת.
אני לא בטוח מה פחות ראלי ממה.
המחירון מנותק לחלוטין ממחיר השוק בזה אין ספק.
אם 165 אשח עבור רכב במצב כמעט חדש שטופל בלי מגבלות תקציב בחברה בזמן שביד2 מבקשים על רכבים פרטיים עם יותר קמ וידיים גם 200 אש״ח אז אולי זה דווקא מחיר מציאה.
בכל זאת מדובר באייקון שכבר לא מיוצר.
מי שקנה אותו יוכל למכור די במהירות עם רווח כספי יפה לטעמי.
אם זה היה טויוטה לא היית מתפלא אפילו לדעתי
165 א.ש ל2007 עם 107 א.קילומטר מטופל , שמור ויפה זאת אפילו מציאה בימינו.. כמה משוגע ולא הגיוני שזה נשמע... וזה לגמרי לא חדש אלו המחירים כבר תקופה ארוכה..
והמחירון של יד 2 במקרה הזה ממש בדיחה. לא יודע על איזה חישוב הוא מבוסס אבל מה שבטוח הוא מנותק מהמציאות...
טויוטה שאני ממש מכיר ויש לי נמכר ב-30 או 40 אלף מעל המחירון, לא בפי 5.
45 אלף שטרלינג לא עולה אפילו דיפנדר חדש באנגליה אז קצת פרופורציות.
זה שמבקשים ביד 2 לא אומר שמישהו באמת קונה,
דניאל
Sent from my iPhone using Tapatalk
כבר מזמן אין קשר בין המחירונים למחיר השוק.
ולא מבין למה אתה מופתע? לשלם על מותג אחר, נניח טויוטה סדרה 75 או 80 עם 500k קמ 200 אלף שח ואפילו יותר זה נשמע לך יותר הגיוני?
או על לנדקרוזר 120 40 מעל? או על לנדרובר דיסקברי כנ"ל?
במקרה ביטוחי אתה מפסיד את התחתונים.
שלא תבינו לא נכון, אין בעיה לשלם מעל, אבל יש גבול, על רכב סידרתי שמתוחזק כראוי, אולי משופר, מדוגם, לשלם 10-15k מעל ל"מחירון" ובהנחה שזה מחיר השוק לדעתי זה עוד נורמלי, וגם עשיתי את זה, שילמתי על הפג'רו הנוכחי 15 k מעל כי היה נראה שבאמת שווה בנתונים ביחס לשאר שבדקתי בזמנו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
כבר מזמן אין קשר בין המחירונים למחיר השוק.
ולא מבין למה אתה מופתע? לשלם על מותג אחר, נניח טויוטה סדרה 75 או 80 עם 500k קמ 200 אלף שח ואפילו יותר זה נשמע לך יותר הגיוני?
או על לנדקרוזר 120 40 מעל? או על לנדרובר דיסקברי כנ"ל?
במקרה ביטוחי אתה מפסיד את התחתונים.
שלא תבינו לא נכון, אין בעיה לשלם מעל, אבל יש גבול, על רכב סידרתי שמתוחזק כראוי, אולי משופר, מדוגם, לשלם 10-15k מעל ל"מחירון" ובהנחה שזה מחיר השוק לדעתי זה עוד נורמלי, וגם עשיתי את זה, שילמתי על הפג'רו הנוכחי 15 k מעל כי היה נראה שבאמת שווה בנתונים ביחס לשאר שבדקתי בזמנו.
15 מעל זה סבבה לגמרי, וגם בהרבה מקרים יש על הרכב שיפורים ששווים את התוספת.
פשוט היילקס ידני חדש שקניתי פה בארץ הקודש עלה לי 220, אז מה יש לתת על כרכרה בת 15 סכום כזה, אבל שיהיו בריאים.
דניאל
Sent from my iPhone using Tapatalk
העובדה היא שכל פעם שאני כותב שכולם פה או חזירים או טיפשים,
כולכם קוראים לי צדקן וזורקים "כוחות השוק" לאוויר.
תאכלו את הדייסה שלכם.
אני כבר מתכנן על האנדרדוג הבא. זה שהשוק עוד לא גילה,כי אין לו את הסמל הנכון מקדימה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
העובדה היא שכל פעם שאני כותב שכולם פה או חזירים או טיפשים,
כולכם קוראים לי צדקן וזורקים "כוחות השוק" לאוויר.
תאכלו את הדייסה שלכם.
אני כבר מתכנן על האנדרדוג הבא. זה שהשוק עוד לא גילה,כי אין לו את הסמל הנכון מקדימה.
מה הקשר חזירים ? -אם היה לך רכב X (או כל מוצר/רכוש אחר לצורך העניין) והיו מציעים לך סכום מסויים והיית מברר ויודע שזה בערך המחיר שלו בשוק היית מוכר בפחות כי "אתה לא חזיר" ? מה הקשר ? מוכרים במחיר השוק !
וגם לגבי "טיפשים"- אולי מנקודת המבט הצרה שלך זה נראה טיפשי אבל שוב יש אנשים שמוכנים לשלם סכומים גבוהים על דברים שהם רוצים ויש להם כסף ,ואם מישהו כזה ממש "בא לו" לשלם 170 אלף על דיפנדר ישן ואולי להשקיע בו עוד 30-40 על הדרך .. זה החלום שלו.. אתה יכול להגיד לו שהוא טיפש ? ממש לא ! אנחנו לא יכולים להחליט שמישהו שחושב אחרת מאיתנו הוא "טיפש" ! זכותו של כל אחד להשקיע את כספו/זמנו/וכו' במה שהוא רוצה !
בקיצור - כוחות השוק - כן ! היצע וביקוש - כן ! מה לעשות זה מה שיש ...
וד"א מעניין מה האנדרדוג שחשבת עליו ?
כוחות השוק יפים לשוק פתוח.
למשל שבו יתאפשר בלי מגבלות להביא אלטרנטיבה משוק בעל רגולציה תואמת.
ברגע שאתה חוסם את השוק לתחרות חיצונית ומעוות את ההיצע וביקוש על ידי הממסד השוק לא באמת חופשי והכוחות בשוק לא מתנהגים נורמלי.
יש מנגנון שלם שדואג לעוות את השוק בארץ שבו הרגולטור שולט ביד רמה.
מקורבים ובעלי השפעה בעלי ממון הקונים את השפעתם בשמפניות סיגרים ועוד מיני שלמונים דואגים שהשוק ישאר מעוות.
אין כלבי שמירה לדמוקטטורה הישראלית ואין אפילו 1:120 שעובד עבור העם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גילבו
מה הקשר חזירים ? -אם היה לך רכב X (או כל מוצר/רכוש אחר לצורך העניין) והיו מציעים לך סכום מסויים והיית מברר ויודע שזה בערך המחיר שלו בשוק היית מוכר בפחות כי "אתה לא חזיר" ? מה הקשר ? מוכרים במחיר השוק !
וגם לגבי "טיפשים"- אולי מנקודת המבט הצרה שלך זה נראה טיפשי אבל שוב יש אנשים שמוכנים לשלם סכומים גבוהים על דברים שהם רוצים ויש להם כסף ,ואם מישהו כזה ממש "בא לו" לשלם 170 אלף על דיפנדר ישן ואולי להשקיע בו עוד 30-40 על הדרך .. זה החלום שלו.. אתה יכול להגיד לו שהוא טיפש ? ממש לא ! אנחנו לא יכולים להחליט שמישהו שחושב אחרת מאיתנו הוא "טיפש" ! זכותו של כל אחד להשקיע את כספו/זמנו/וכו' במה שהוא רוצה !
בקיצור - כוחות השוק - כן ! היצע וביקוש - כן ! מה לעשות זה מה שיש ...
וד"א מעניין מה האנדרדוג שחשבת עליו ?
א. כן. הדיסקברי שלי (אם ימכר) ימכר במחיר שראוי לרכב בן 15-20. גם אם ביד 2 מבקשים על כזה בין עשר לעשרים מעל מה ששילמתי עליו לפני עשור.
ב. אין סיכוי שאני מגלה. ובמילא כרגע זה לא רלוונטי כי עדיין לא הצלחנו (אשתי ואני) לעבור את המשוכה המנטלית של לשלם 200,000 שח וצפונה על רכב.