האם זה היה חכם? רכישת רוביקון s שבוע שעבר
בוקר טוב
טוב קודם כל חדש פה מקווה להשתלב
האמת שאנימלא איש שטח גדול כמו הרבה פה אלא רק לעיתים רחוקות בשטח תמיד נהגתי על 4*4 אבל בדגמים של גיפונים כמו האוטלנדר קודיאק וכו
משום מה לאחרונה היה לי חשק מטורף לעבור לרנגלר והשבוע התקדמתי ונתתי מקדמות לדגם רוביקון s ואני אמור לקבל אותו סוף ינואר
העניין הוא שאני מתלבט אולי הייתי נמהר מעט
נסעתי עליו נסיעת מבחן היה ממש נחמד
אבל אני שומע עליו המון ביקורות מהסביבה שהוא כאילו לא מתאים לי כל כך כי אני חא הרבה בשטח
הרעש של הגלגלים לא הפריע לי בנסיעת מבחן עד כדי שארד מזה והפנים שלו שיחסית פחות מפואר מהסהרה (שהמליצו לי עליו מלכתחילה) החלפתי בריפודי עור וכאלה אז לא הרגשתי שונה
בקיצור אני די משולהב על הרוביקון ומרגיש לי שזה משהו שאני רוצה וזהו
לכן גם לא ביטלתי למרות שיכולצלבטל עד הגעת הרכב
ולשאלה שלי. .. האם יש מישהו שהיה במצב דומה? זה משהו שיחלוף אחרי חודש ואצטער או שזה רכב טוב וסתם מורידים לי תאוויר
נ.ב הנושא הכלכלי פחות מטריד אני יכול להרשות לעצמי פעם בכמה שנים דבר כזה במצבי זה לא השאלה ברמה הכלכלית אלא באיכות
תגובה: האם זה היה חכם? רכישת רוביקון s שבוע שעבר
הנסיעה לעולם לא תהיה חלקה כמו בכול רכב אחר בגלל הסרנים החיים
אם אתה נשאר בצורה מקורית סביר להניח שהנסיעה תהיה סבירה אם אתה מגביה מחליף צמיגים לעשות התאמות לשטח
ככול שתשנה יותר הנוחות תרד .
מצד שני אם חשוב לך התחושה של נסיעה ברכב לא סטנדרטי אין ספק שהרכב לא סטנדרטי
בסוף גם חשוב כמות הק"מ השנתית אם יש לך הרבה נסיעות ואתה לא ממש מטייל שווה חשיבה נוספת
אם אתה כן מטייל אז הרכב מדהים בשטח
בהצלחה
בעלים של רנגלר משופר.
אתחיל מהסוף לפי מתווה הנסועה שלך ולפי מה שאתה מתאר מבחינת הנסיעה בשטח והרצון שלך לנסוע בשטח הרוביקון לא הקנייה הכי מושכלת עבורך. בכלל הרנגלר על כל דגמיו לא הכי מתאים לך.
אבל היי רכב קונים לפי המשיכה ומהלב ולא משיקולים הגיוניים בהכרח.
במחיר קרוב למחיר הרוביקון אתה יכול לרכוש רכב לא פחות מדליק - פורד ברונקו שיתאים יותר לצרכים שלך.
אם אתה חייב רנגלר כי זה עושה לך את זה אז לצרכים שלך הייתי הולך על הדגם הפשוט יותר הספורט וחוסך הרבה כסף.
ברגע שתתרגל לאיך שאתה נראה באוטו ותפסיק להתפעל מזה אתה תמכור את האוטו באותו רגע. כנראה לא תפסיד על זה יוותר מדי מפני שהרכב מאוד מבוקש ונמכר בשניה.
רכב מאוד לא נח ולא פרקטי לשימוש יומיומי אלא אם זה פשרה למי שמוכן לסבול מעט בכביש בשביל לזכות ביתרונות היחודיים שלו בשטח.
אם נפשית אתה מסוגל, תוותר עליו.
אם הנושא הכלכלי הוא לא הבעיה תקנה ותהנה ממנו
נכון שזה לא הרכב הכי נוח בעולם אבל אני אגלה לך סוד יש פה אנשים שנוהגים בcj/סמוראי/סופה ביום יום ונהנים מזה.
לא כולנו דומים ואם יש לך הזדמנות להיות בעלים של רכב שטח כזה תנצל אותה
גם אם אחרי שנה שנתיים תחליט לעבור ללנד קרוזר.
בכללי אני מאמין שברגע שתהיה לך היכולת לעשות טיולים יותר מאתגרים/מעניינים יבוא התאבון
אז מזל טוב ותתחדש
Sent from my iPhone using Tapatalk
מחזק את כל מה שכתבו ...
אם כסף זה לא הבעיה - תקנה גיפון נוח ומפנק לנסועה הכבדה כמו וולוו או אאודי - חשמלי או היברדי.
והרנגלר תשאיר לטיולים - מי יודע אולי בזכות זה תטייל הרבה יותר ...
אבל להחזיק רנגלר ללא שימוש מיותר כי זה הצעצוע הכי מהנה אבל רק לשטח ואחריו הברונקו ,אם זה רכב יומיומי שעושה הרבה פקקים ותנועה בכביש אז זה לא הכלים .
אם לא תטייל תמכור ...
יחסית שומר על ערך ,ויש הרבה כמוני שמחפשים כמה שיותר קרוב לסטוק עם מיגון הגבהה ונעילה אחורית ...
דרך אגב ספורט עושה כמעט כל הטיולים בארץ ,רוביקון בלי לעשות קשוח גם בזבוז שרק קונים עם העיניים .
תהנה ואולי תיסע בדרכים משובשות
ברוך הבא לפורום,
אנחנו בדרך כלל בפורום הזה, המיועד בעיקר להתלבטויות לפני קניה, מנסים להבין מהן הדרישות והציפיות של פותח השרשור. לשם כך נעוץ בראש פורום זה שרשור עם שאלון, שהתשובות עליו אמורות לאפיין טוב יותר מהן הדרישות והציפיות של בעל הרכב.
מכיון שאתה כבר רכשת וכעת מתלבט, אני מנסה להבין טוב יותר מהן התיפיות שלך. ניכר שאתה לא מחפש כרגע רכב שטח קשוח המסוגל להתמודד עם אתגרי השטח הקשים וכל מסלולי השטח בארצנו. בפורום שלנו לפחות, לא כל רכב שיש לו מדבקה של 4X4 או נמכר כ- SUV הוא אכן רכב שטח (והדוגמאות שציינת הן כנראה דוגמאות טובות לרכבים שיועדו לתת אחיזה קצת יותר טובה בשלג או בתנאי החלקה דומים, אבל אינם רכבים המתאימים לטיולי שטח בינוניים).
בכל מקרה, כפי שנכתב - רכשת את אחד מרכבי השטח הטובים המתאים לנסיעה גם בעבירות קשה שיש לו שוק יד2 טוב. תוכל לעשות קורס נהיגת שטח (מומלץ) כדי ללמוד כיצד לנסוע עימו בתנאי שטח שונים, להתחיל את המסע המשותף שלכם בתחביב הזה שבגללו כולנו כאן ולבדוק עם עצמך האם אתה מתחבר לנושא או שהיית צריך להתחיל ברכב שהוא יותר מפנק בכביש על חשבון פשרה מסויימת ביכולות השטח. אם זה יהיה המצב - לא תהיה בעיה למכור אותו מבלי להפסיד יותר מדי.
בהצלחה
טוב אז קודם כל הרכב נשאר במצבו המקורי חוץ משני דברים
1. מושבי עור (סתם יותר נח לא אמור לשנות לרעה)
2. הגבהה של הרכב אבל מקורית מסמלת
מניח שלהגבהה תיהיה מעט השפעה על הנוחות אבל ייתכן שזה שווה את היופי והגובה ברכב
לשאלה ששאלו.. אני נוסע ברכב לא יותר מידי אלא בתוך ירושלים ופעם בשבועיים יוצא למרכז לשניים שלושה מקומות וחוזר
טיולי שטח אחד לכמה חודשים או אחד לחצי שנה תלוי במצב רוח אבל לרוב זה טיולים קלים ולא מורכבים במיוחד
תודה על התשובות בכל אופן עושה קצת שכל בראש
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shlomi.g
בוקר טואבל אני שומע עליו המון ביקורות מהסביבה שהוא כאילו לא מתאים לי כל כך כי אני לא הרבה בשטח
רכב השטח שלי נחשב ספרטני מהרנגלר, ונראה לי שהאנשים מהסביבה שלך היו נחרדים לשמוע שהוא היה במשך שנים הרכב היום-יומי שלי, ובאמת נהנתי לנסוע בו גם ביום-יום. זה מכניס אותך לראש אחר.
כמו רבים כאן (לדעתי הרוב), במקרה הטוב הוא יוצא ל״שטח״ פעם בחודש, וכמה טיולים של כמה ימים בחגים הגדולים, ואז מבחינתי אין לא תחליף.
ולמרות שהוא גבוה, נעול כפול וכו׳, עם השנים הטיולים מאד התמתנו, ולכאורה אפשר לרוב המסלולים רכב ״רך״ יותר, אבל אם ״בא לי״ֶטיול יותר טכני, אז אפשר.
אז להגיד שהרכב לא מתאים כי ״אתה לא הרבה בשטח״ זה לדעתי טעות תפיסתית של מי שמסתכל על זה בעיניים שלו, לא דרך הרצונות שלך.
מי שלא נוסע ונהנה מרכבי שטח פשוט לא יבין את זה אף פעם.
בשבילם זה תמיד יהיה גדול/מזהם/אוכל דלק/מרעיש וכו, כי זה לא מתכתב עם צורך שלהם.
בחרת ברכב שטח נהדר.
אם אתה יכול כלכלית, ובא לך ״כזה״, ולא נבהלת מנסיעת המבחן, יאללה לך ותתחיל להתנסות איתו בשטח ולהנות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
רכב השטח שלי נחשב ספרטני מהרנגלר, ונראה לי שהאנשים מהסביבה שלך היו נחרדים לשמוע שהוא היה במשך שנים הרכב היום-יומי שלי, ובאמת נהנתי לנסוע בו גם ביום-יום. זה מכניס אותך לראש אחר.
כמו רבים כאן (לדעתי הרוב), במקרה הטוב הוא יוצא ל״שטח״ פעם בחודש, וכמה טיולים של כמה ימים בחגים הגדולים, ואז מבחינתי אין לא תחליף.
ולמרות שהוא גבוה, נעול כפול וכו׳, עם השנים הטיולים מאד התמתנו, ולכאורה אפשר לרוב המסלולים רכב ״רך״ יותר, אבל אם ״בא לי״ֶטיול יותר טכני, אז אפשר.
אז להגיד שהרכב לא מתאים כי ״אתה לא הרבה בשטח״ זה לדעתי טעות תפיסתית של מי שמסתכל על זה בעיניים שלו, לא דרך הרצונות שלך.
בחרת ברכב שטח נהדר.
אם אתה יכול כלכלית, ובא לך ״כזה״, ולא נבהלת מנסיעת המבחן, יאללה לך ותתחיל להתנסות איתו בשטח ולהנות.
+1
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
בחרת ברכב שטח נהדר.
מרגיש לי מאוד מדוייק
כך או אחרת צריך להתקדם כנראה ולתת לזמן להוכיח שזה הדבר הנכון לפחות עבורי
מקסימום תמיד אפשר למכור ולקנות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shlomi.g
טוב אז קודם כל הרכב נשאר במצבו המקורי חוץ משני דברים
1. מושבי עור (סתם יותר נח לא אמור לשנות לרעה)
2. הגבהה של הרכב אבל מקורית מסמלת
מניח שלהגבהה תיהיה מעט השפעה על הנוחות אבל ייתכן שזה שווה את היופי והגובה ברכב
לשאלה ששאלו.. אני נוסע ברכב לא יותר מידי אלא בתוך ירושלים ופעם בשבועיים יוצא למרכז לשניים שלושה מקומות וחוזר
טיולי שטח אחד לכמה חודשים או אחד לחצי שנה תלוי במצב רוח אבל לרוב זה טיולים קלים ולא מורכבים במיוחד
תודה על התשובות בכל אופן עושה קצת שכל בראש
תודה
שלומי , לפני חודשיים גם אני קניתי רוביקון חדש , קניתי רכב סטנדרטי עם מיגונים, ווג גרירה וריפודי עור .
בבדיקה שעשיתי ונסיעות מבחן על רכב סטנדרטי ונסיעות שעשיתי רכבים מוגבהים מהחברה (רכבים יד שניה מודל 22 ו21 ) הרגשתי הבדל לרעה ברכבים המוגבהים , לדעתי סט ההגבהה של מופאר שמתקין היבואן , מקשיח את הרכב והופך אותו ליותר קופצני ולא נעים , בחודשיים האחרונים עשיתי 4000 ק"מ בעיקר כביש ומעט בשטח, הרכב כיפי , נוח , וסופר עביר ,לא הרגשתי שום צורך בשטח להגביה את הרכב, אני אישית לא נהג אקסטרים .
הבעיה היחידה שלי עם הרכב היא צריכת הדלק ,הצריכה המוצהרת של היבואן היא רחוקה שנות אור מהצריכה בפועל , יש הבדל תהומי בין הצריכה מחוץ לעיר לצריכה בנסיעה עירונית , בנסיעה עירונית הרכב צורך המון דלק ובצורה לא הגיונית , אני לא מפרסם מספרים ומנסה להבין מהיבואן איך להתמודד אם התופעה הזאת ,בקיצור אם אין לך בעייה להוציא הון על דלק , אז בחרת את הרכב הנכון .
** דיון בנושא צריכת הדלק שהתפתח בשרשור זה הועבר לשרשור נפרד - https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/125667 **
תוותר על מושבי העור. זה ממש חיסרון.
זה נראה יוקרתי אבל זה מתאים למכוניות כביש. יש לי עור מקורי מהיצרן בגראנד צ׳ירוקי והייתי מוותר עליו בשמחה.
העור שאתה מקבל נתפר בארץ והוא דווקא באיכות עבודה יפה אבל אם תתחרט תוכל להכניס את האוטו בעצמך לאוטו אלגנס. שם גם היבואן מבצע את העבודה.
נושא צריחת הדלק-
הופתעתי שמי שרוכש רכב בכזה סכום מסתכל על עלות הדלק בכלל. ג׳יפ זה לא רכב חסכוני ואני מניח שעם מנוע 3.6 זה בטח יהיה סביב 1:7
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shlomi.g
...
זה משהו שיחלוף אחרי חודש ואצטער או שזה רכב טוב וסתם מורידים לי תאוויר
נ.ב הנושא הכלכלי פחות מטריד אני יכול להרשות לעצמי פעם בכמה שנים דבר כזה במצבי זה לא השאלה ברמה הכלכלית אלא באיכות
ברוך הבא!
טרחת להרשם לפורום ג'יפולוג ולשאול את השאלה, אז התשובה היא כנראה כן, עשית נכון ;)
קנית את הרכב שהוא החלום של רוב באי הפורום הזה. סע, תהנה, תטייל, הרכב אדיר ויאפשר לך להצטרף לכל מסלול טיול שנחשב אתגרי גם בלי הרבה ניסיון, וככה תצבור ניסיון ונקווה שתישאר חבר פעיל פה.
ואם לא תתחבר לעניין? תמכור בקלות ובלי להפסיד הרבה.
ראשית תתחדש,
רכב כזה לא צריכים , רכב כזה רוצים.
ואם יש אפשרות , אני בעד.
אני לקחתי ספורט לפני שנה , ולהפתעתי טיילתי איתו די הרבה בשנה האחרונה ,
הרבה יותר מאשר קודם בטיולים רגליים / גיפון
בנוסף אם רכשת מסמלת, אתה אמור לקבל (או לפחות ככה היה בעבר ) הדרכת נהיגה קצרה
וקישור לטיולים מודרכים שהם מוציאים אחת לחודש, שם תוכל לראות את מקצת היכולות שלו.
וכמו שאמרו מעלי , המחירון של הרכב הזה כמעט ולא יורד, כך שתמיד תוכל למכור בלי הפסד גדול.
קנית ג'יפ בדיוק מהסיבה הכי נכונה שיש.
כי בא לך.
מי שקונה ג'יפ מהשכל, מהראש - לא קונה ג'יפ. את הג'יפ האמיתי קונים מהבטן.
ואני לא מכיר מישהו שהצטער שקנה רוביקון.
אז עזוב אותך מדעות של אנשים אחרים. ואל תיתן לאף אחד לומר לך שאת החלום שלך לא הגיוני להגשים.
גם אני נוסע ברכב שהסביבה שלי טוענת שהוא לא הגיוני. אבל הוא לא הגיוני רק למי שכל החיים שלו מסודרים יפה יפה לפי מה מתאים ומה יגידו. החיים שלי מסודרים ככה שאת הכסף שלי אני מוציא על מה שעושה לי טוב. כי חיים רק פעם אחת. אז תהנה ממה שיש לך.
אסף.
לומר שאתה מגיע מאאוטלנדר ושות ולא עושה הרבה שטח וקנית רוביקון, זה כמו לומר שאתה מחזיק קיה פיקנטו, נוסע בעיקר בתוך פתח תקווה ושמת מקדמה על למבורגיני....
כמובן שהדברים נכתבו על דרך ההקצנה- אבל מה שאתה חווה הוא בדיוק ההגדרה המילונית של buyer's remorse או בעברית "חרטת קונים".
https://en.wikipedia.org/wiki/Buyer%27s_remorse
שאגב מתקשרת פעמים רבות לרכישת רכב. כאשר רכשת את הרוביקון, שאגב הוא מדהים לכל הדעות, לא בהכרח תהית האם הוא רועש, האם הוא לא נוח, האם הוא אדום או כתום. זה היה לך מדליק ומגניב, כי למען האמת זה מדליק ומגניב. ולמה לא בעצם? את כספך לא גנבת ואם אתה יכול לרכוש רוביקון למען עצמך- אז תתחדש. עובדתית- אתה לא חשת רעש, לך המושבים אחלה.
אבל כאן נכנס העיניין של חרטת הקונים- כלומר לאחר ביצוע העסקה אתה לפתע "מגלה" דברים שלא באמת הבחנת בהם קודם כביכול- באדיבות סרן שמועתי, הפורומים, המבינים, הידענים.....פתאום לך אין שיקול דעת. "הם" אמרו. הקול שלהם לפתע הופך לדומיננטי...."הם" אמרו שזה לא נוח כביכול. או כפי שאתה מגדיר: "ביקורות מהסביבה". מיהם אותם "סביבה"? חיות שטח מקצועיות? מבינים? ג'יפאים וותיקים? חברים שלך? כביכול לפתע דעתם מאוד חשובה ומאוד מהדהדת..... מדוע כביכול? כי ברור שהבחנת בהם. פשוט דאז הם לא הפריעו לך כלל- אתה ילד גדול- נסעת ברוביקון- אהבת אותו. אתה אדם בוגר. וזה לא בהכרח שהם מפריעים לך כעת- זה פשוט מצב פסיכולוגי בו אתה מגייס את טיעוני הנגד לרכישה. מה שאגב גם מסביר את השאלה שלך "קניתי רוביקון- עשיתי בשכל??" - אתה לא יכול לצפות לתשובה שתהיה "בול בפוני"- אני לפני שבועיים סיימתי טיול גיהנום וסלעים ורק חלמתי על הרוביקון שהצטרף אלינו. אדם אחר יגיד לך שרוביקון הוא מפלצת חסרת תכלית.
אבל כאמור- זה מצב פסיכולוגי מוכר שמן הסתם קורה לכל אדם בר דעת שהוציא 400 אלף שקל....אלא אם הוא מיליונר שלא שם על כסף. אז צריך מן הסתם להתייחס למצב הזה בצורה קצת יותר שכלתנית- שים לב שאתה גם מדגיש את העובדה שאתה לא חיית טיולים- אף אחד לא מתחיל בתחביב כחיית טיולים. זה משהו נלמד- ואשריך שתזכה ללמוד על רוביקון- זה כמו להירשם לקורס מתחילים בנהיגת מרוצים- ולהגיע עם הלמבורגיני...... כמו שאומרים "אתה תגדל לתוך זה". אגב, מדאיג אותך צריכת הדלק? קנה טסלה. רוביקון או רכב שטח בכללי אינו בשבילך.
מעבר לכך- דבר אחד בטוח: אם זה רוביקון שנועד למטרת שופוני, אז מדובר כאן בהקצנה לכיוון השני.....כלומר זה הכלי שהכי הכי הכי לא מתאים לזה בעולם. כי זה רכב שהוא נפלא בשטח- פשוט נפלא. ובכביש? זה רכב שבערך 89% ממה שיש בישראל מודל 2022 יותר נוח ממנו. זה לא חרא, אבל רוביקון נוסע בכביש כדי להגיע לשטח. במקרה כזה חבל על הכסף שבזבזת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
לומר שאתה מגיע מאאוטלנדר ושות ולא עושה הרבה שטח וקנית רוביקון, זה כמו לומר שאתה מחזיק קיה פיקנטו, נוסע בעיקר בתוך פתח תקווה ושמת מקדמה על למבורגיני....
כמובן שהדברים נכתבו על דרך ההקצנה- אבל מה שאתה חווה הוא בדיוק ההגדרה המילונית של buyer's remorse או בעברית "חרטת קונים".
https://en.wikipedia.org/wiki/Buyer%27s_remorse
שאגב מתקשרת פעמים רבות לרכישת רכב. כאשר רכשת את הרוביקון, שאגב הוא מדהים לכל הדעות, לא בהכרח תהית האם הוא רועש, האם הוא לא נוח, האם הוא אדום או כתום. זה היה לך מדליק ומגניב, כי למען האמת זה מדליק ומגניב. ולמה לא בעצם? את כספך לא גנבת ואם אתה יכול לרכוש רוביקון למען עצמך- אז תתחדש. עובדתית- אתה לא חשת רעש, לך המושבים אחלה.
אבל כאן נכנס העיניין של חרטת הקונים- כלומר לאחר ביצוע העסקה אתה לפתע "מגלה" דברים שלא באמת הבחנת בהם קודם כביכול- באדיבות סרן שמועתי, הפורומים, המבינים, הידענים.....פתאום לך אין שיקול דעת. "הם" אמרו. הקול שלהם לפתע הופך לדומיננטי...."הם" אמרו שזה לא נוח כביכול. או כפי שאתה מגדיר: "ביקורות מהסביבה". מיהם אותם "סביבה"? חיות שטח מקצועיות? מבינים? ג'יפאים וותיקים? חברים שלך? כביכול לפתע דעתם מאוד חשובה ומאוד מהדהדת..... מדוע כביכול? כי ברור שהבחנת בהם. פשוט דאז הם לא הפריעו לך כלל- אתה ילד גדול- נסעת ברוביקון- אהבת אותו. אתה אדם בוגר. וזה לא בהכרח שהם מפריעים לך כעת- זה פשוט מצב פסיכולוגי בו אתה מגייס את טיעוני הנגד לרכישה. מה שאגב גם מסביר את השאלה שלך "קניתי רוביקון- עשיתי בשכל??" - אתה לא יכול לצפות לתשובה שתהיה "בול בפוני"- אני לפני שבועיים סיימתי טיול גיהנום וסלעים ורק חלמתי על הרוביקון שהצטרף אלינו. אדם אחר יגיד לך שרוביקון הוא מפלצת חסרת תכלית.
אבל כאמור- זה מצב פסיכולוגי מוכר שמן הסתם קורה לכל אדם בר דעת שהוציא 400 אלף שקל....אלא אם הוא מיליונר שלא שם על כסף. אז צריך מן הסתם להתייחס למצב הזה בצורה קצת יותר שכלתנית- שים לב שאתה גם מדגיש את העובדה שאתה לא חיית טיולים- אף אחד לא מתחיל בתחביב כחיית טיולים. זה משהו נלמד- ואשריך שתזכה ללמוד על רוביקון- זה כמו להירשם לקורס מתחילים בנהיגת מרוצים- ולהגיע עם הלמבורגיני...... כמו שאומרים "אתה תגדל לתוך זה". אגב, מדאיג אותך צריכת הדלק? קנה טסלה. רוביקון או רכב שטח בכללי אינו בשבילך.
מעבר לכך- דבר אחד בטוח: אם זה רוביקון שנועד למטרת שופוני, אז מדובר כאן בהקצנה לכיוון השני.....כלומר זה הכלי שהכי הכי הכי לא מתאים לזה בעולם. כי זה רכב שהוא נפלא בשטח- פשוט נפלא. ובכביש? זה רכב שבערך 89% ממה שיש בישראל מודל 2022 יותר נוח ממנו. זה לא חרא, אבל רוביקון נוסע בכביש כדי להגיע לשטח. במקרה כזה חבל על הכסף שבזבזת.
++++1
אהבתי את הפוסט ...
ואללה תומר הארת את עיני ופתאום הכול התחבר לי.
מי שרוכש רכב בכדי לזכות בתשואת הקהל ופתאום מגלה שהקהל אדיש עשוי להתחרט.
בסופו של יום, פות״ש מתאר פרופיל קלאסי של רכישת רכב סטטוס כולל כמעט כל הגינונים הנלווים ולא מתעניין בצד היחיד שיש לרכב יתרון אחרי מקדם הסטטוס.
המזל היחיד שברכב הספציפי הזה הביקוש כל כך גבוה ששכר הלימוד כנראה לא יהיה כואב.
ולאור זאת הניסוי לא יכאב במיוחד.
מקסימום הרווחנו עוד חבר באתר.
אם זה היה חכם?
תשלח לנו בבקשה תמונת מצב של חשבון הבנק שלך. לא רק עו״ש, חסכונות התחייבויות הכל, ונוכל לענות על השאלה.
גם לא מבטיח תשובות חד משמעיות, אבל התמונה תהיה ברורה יותר.