לא ראיתי הרבה מידע על הפולבאק למעט העובדה שזה בעצם טריטון בתחפושת, מה דעתכם עליו?
אמינות ושטח, בעיות מוכרות…
צריך להיות רכב יומיומי וטיול שטח למשפחה עם 3 ילדים
Printable View
לא ראיתי הרבה מידע על הפולבאק למעט העובדה שזה בעצם טריטון בתחפושת, מה דעתכם עליו?
אמינות ושטח, בעיות מוכרות…
צריך להיות רכב יומיומי וטיול שטח למשפחה עם 3 ילדים
ויש אחד כזה בלוח המודעות שלנו כאן בפורום
נשלח מהנייד
מקריאה בלבד, יש באוסטרליה לא מעט חוות דעת על כשל סדרתי במנוע הזה ובעיות התחממות.
שווה בדיקה
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
א. זה טריטון בתחפושת.
ב. נחשב אמין למרות שיש דיווחים רבים על טרייטונים שמתחממים.
ג. מתלה קדמי מוגבל שלא מאפשר הגבהה אמיתית
ד. הגלגלים קטנים במקור.
ה. אבל טכנית אפשר להתקין 32 ואפילו 33 ברכב סטוק. זה עוזר רק מעט לשלוחה האחורית המגבילה.
ו. טרייטון הוא פשרה - למי שרוצה טנדר משפחתי עם יכולות שטח בסיסיות לטיולים סבירים - חדש יותר ועם פחות קילומטרז' מהיילקס או דימקס באותו המחיר. פולבק אותו דבר אבל יותר בזול.
ז. ומשום מה הסחירות שלו פחות טובה משל טרייטון.
אסף.
יכולות השטח של טריטון/פולבק סבירות מאוד ואפילו יותר.
הג'וניור שלי כשהיה בן 16 עלה את האמבטיה בהר חמרן בלי יותר מדי עניינים עם כזה סטנדרטי, עמוס, על צמיגי הכביש הקטנים בחתך נמוך. נכנס, כיוון לעצמו את הכסא וההגה, חגר חגורה ופשוט נסע. מבחינתי זה יותר ממספיק והאוטו ראוי. יש לו יתרונות וחסרונות כמו לכל רכב, אבל הוא בהחלט ראוי.
"משום מה" הפולבק פחות סחיר מטריטון - בשוק רכב חולה שסוגד למותגי-אליל מהמזרח, "פיאט" זה סוג של קללה. כנראה יספרו לך שפיאט גם מחליד...
גילוי נאות - מפורסמת פולבק של חבר שלי כאן באתר.
כמו שנאמר - טריטון בתחפושת, פשוט זול יותר.
לאחיו של החבר שבשמו פרסמתי יש טריטון 2016, פשוט זהה.
נעילת דיפ' נשלטת -
בפיאט רק בדגם הפרימיום יש, בטריטון לדעתי בכל הדגמים - ככה שאם אתה מחפש להיכנס עם הרכב לשטח, ממליץ להתמקד בדגם הזה מאשר להתקין אח"כ אפטר מרקט.
למיטב ידיעתי, המנוע הבכיר הגיע בכל הרמות בפולבאק בשונה מבמיצובישי.
לגבי הרכב, חבר שלי הגיע לסביב 95 אקמ ולא היו תקלות עד לזמן זה.
טיילנו קצת ביחד (הוא סטוק לגמרי) והיה אחלה. לדעתי מיגון והגבהה נדרשים על מנת לטייל בצורה טובה יותר אבל הייתי ממליץ את זה לכל טנדר או ג'יפ.
יש לא מעט פולבאקים שהגיעו ליד 1 אפס קמ אז לא להתרגש מיד גבוהה אם האוטו שמור ומטופל.
תמונה מאתמול קובץ מצורף 141091
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
זה אכן טריטון בתחופשת. וטריטון זה טנדר פחות מוצלח מהמתחרה או שניים המובילים בקטגוריה, אבל הרבה יותר זול לקניה (כי הוא פחות מוצלח - זה בדרך כלל הולך ביחד).
הוא כנראה טוב מספיק בשביל הדרישות הצנועות שאתה מתאר. יש פה בחור, נקרא לו אפילו מוותיקי הפורום, שמטייל עם טריטון סטנדרטי סטוק לגמרי לגמרי, אפילו צמיגים הוא לא יכול לבחור. והוא מטייל. עלינו את נחל ערוד, למשל, בחג האחרון.
אז פיאט פולבאק זה בדיוק אותו דבר אבל עוד יותר זול. אם נופלת לך הזדמנות, לך על זה.
"פחות מוצלח ממובילי הקטגוריה".... כל הקטגוריה היום היא שני טנדרים...
בפועל ומנסיון, טריטון/פולבאק עובר בכל מקום שהיילקס ודימקס עוברים.
ה"פחות מוצלח" מתבטא בכל מיני דברים קטנים שהם גם עניין של תחושות וטעם אישיים לחלוטין.
ואם זה שהוא "פחות מוצלח" מתבטא ברכב יותר חדש ורענן במחיר הרבה יותר זול, אז כנראה שיעשה את העבודה מצוין.