זה בדיוק המקום, אל תדאג.
אני מצטרף לדעת הרוב, הבדיקה שעשית לא מחזיקה מים. על פניו זה נשמע כמו רכב מוזנח, הבעיה היא שאין שום דרך לאמת את תוצאות הבדיקה הזו ויש המון סיבות לחשוד בהגזמה פראית מצידם. קח את הרכב לחו"ד נוסף ויפה שעה אחת קודם, סמוראים נמכרים מהר ואתה יודע את זה כבר אם אתה מחפש 7 חודשים.
חצי הכוס המלאה היא שיש לך ביד קלף מיקוח טוב על המחיר.
ציטוט:
מאטם ראש מנוע ( מאחד הברגים המחזקים למעלה ) יש שלולית שמן מסביבה ,
ובתחתית הרכב אזור האגן שמן מלא שמן ( מכוסה בשמן )-לא זיהיתי את המיקום המדויק של הנזילה
נפוץ בסמוראים, פשוט וזול לפתרון.
ציטוט:
פגיעה בקורת רוחב קדמית עד לנקודת ריתום המתלה
לא מדאיג. זה נשמע כאילו שהם מדברים על הצינור (אותו ממילא נשכנע אותך לחתוך בשביל פגוש קדמי רציני וצמיגים נורמליים). גם אם הם היו מדברים על קורת האורך זה לא היה נורא, כי זה רק עד ריתום המתלה. כן, הרכב ראה שטח - לא ממש מפתיע.
ציטוט:
לתקן זוית היגוי, קונפלונג הגה פגום, חופש מוט הגה בתא נהג
מה זה זוית היגוי? יש כמה כאלו, על איזו הם מדברים? בכל מקרה לא נורא, נשמע כמו הנפצה.
קופלונג הגה - 50 ש"ח.
חופש מוט בתא נהג - שוב כוללני מאוד. כסת"ח.
ציטוט:
ממיר קטליטי לא תקין
אם נניח שנכון, בעיה. השאלה היא למה הם הגיעו למסקנה הזו.
ידוע ככסת"ח מס' 2 של מכונים (אחרי בעיות במנוע), במקרה הרע עולה 600 ש"ח לשים חדש.
ציטוט:
מערכת 4X4 רעש ונקישות
תתעלם, אם לא היה כתוב 4X4 ברשיון הם לא היו יודעים שיש כזה. הם לא שילבו אותה, לא בדקו אותה, זה ז** שכל מצידם.
ציטוט:
נזילות שמן מתיבת הילוכים
אם זה מחז"ש קדמי, זה מה שאתה רואה על הקרטר. אם אחורי, זה 1/4 שעה עבודה ו30 ש"ח נזק. אני לא מאמין שזה ממרכז התיבה, אבל גם אם כן עלות התיקון נמוכה מאוד (זה רק אטם חדש), אם כי העבודה מרובה.
ציטוט:
חופשים במנגנוני הילוכים, שילוב הילוכים לקוי, תושבת תיבת הילוכים פגומה, רעש וחופש ממערכת הנעה
הם בכלל לא חוזרים על עצמם, מה?
שמע, הבדיקות האלו הן בדיחה. הם לא אמרו לך כלום. אתה לעומת זאת כבר ראית כמה וכמה רכבים וזה נראה לך טוב, זה כן אומר משהו. אל תוותר על הרכב הזה, בדוק אותו עוד לעומק. לך למורי שיבדוק לך אם דוד לא פנוי, בקש מעידן או ממישהו אחר שממש מכיר סמוראים (אין לך סיכוי איתי, אני במדבר או-טו-טו) שיעיף מבט. זה לא נשמע רע כפי שנדמה ממבט ראשון בבדיקה הממוחשבת (שהשיא בה הוא שיש להם דינמומטר אבל הם לא יודעים לומר לך מה לא בסדר בדיוק במנוע? הספקים, משהו?).