תגובה: פרויקטון - שולחן מנגל
ואו,
אצלנו כולם מדברים על שולחן מנגל קוריאני.
כל הכבוד!
נכתב מהנייד
רעיון מגניב ביותר, רק שאלה קטנה, המנגל לא מפיץ חום רב מדי לשאר השולחן והאנשים ?
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
נהדר! וגם - רמה גבוהה מאוד של ביצוע.
הצעות לשיפור? רק לגבי הרשת. היה כאן בעבר פירוט של עידו לוריה לגבי איך לבנות רשת מפרופילים ( ולא מוטות עגולים )- מניסיון זה אחד הדברים שמשדרגים כל מנגל.
אסף.
מגניב מאוד!!!!
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
עשן לא הורג אותכם בישיבה תוך כדי צלייה?
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
נהדר. יופי של ביצוע ורעיון.
אהבתי מאוד את הקונספט מביקוריי התכופים בקוריאה, ואף שאלתי כאן בעבר עם כוונה לביצוע.
לא הלכתי עם זה קדימה, אבל אנחנו מדי פעם רוכשים בשר טרי, שמים במרכז השולחן כירת אינדוקציה עם פלטת פסים, וזה כיף. הארוחה מתמשכת סביב הכנת הבשר, ואין סנג'ר מסכן שעומד בצד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
avikkllk
עשן לא הורג אותכם בישיבה תוך כדי צלייה?
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
מוסיף לשאלה - איך אתם מונעים מהלהבות לעבור את הרשת, למשל כאשר יש הרבה שומן נוטף (פיקניה מישהו?)
Sent from my HD1903 using Tapatalk
ביצוע יפה ונראה מאוד איכותי, איך יושבים שיש צלעות כבש על המנגל? כמות אדירה של עשן בגלל השומן...?
Sent from my iPhone using Tapatalk
נראה נהדר!
יש מצב לקבל את הקובץ של הסקצ'אפ?
1 קבצים מצורפים
באמת יפיפה.
מי שבקטע הקוריאני אני משתמש בכזה:
https://he.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2isr
קובץ מצורף 143720
לא יודע איך הוא עם בשר, אני עושה איתו חצילים עם הכיריים.
1 קבצים מצורפים
אז ככה;
1. מבחינת החום אין שום בעיה, בחלק התחתון יש קופסת בירץ שמגינה על היושבים מסביב, לא מרגישים כלום.
2. לגבי העשן - מכיוון שאת הפחמים אני מדליק בחוץ כבר יש הרבה פחות עשן כשאני מעביר אותם מוכנים למנגל ודבר שני כשאין כמות בשר גדולה מדי - לא יותר משני סטייקים ברוחב - אז יש פחות עשן. לא אומר שאין בכלל כי בהחלט יש, אבל רק כאשר מגיעה בריזה, אחרת העשן עולה ישר למעלה. בכל מקרה לא משהו שממש גורם לבעיה ואף אחד לא באמת התלונן עד עכשיו, החוויה הכללית בהחלט משתיקה את התלונות :)
3. בנושא הרעיון של המנדף העליון, חשבתי על זה - הבאתי שני מאווררים של ארון תקשורת, אני אבנה להם מנדף יניקה אסטתי ולא גדול שיישב גבוה מעל המנגל - כנראה שזה יצטרך להיות ניסוי וטעיה עד שנמצא את הדרך הנכונה.
4. מישהו העיר לגבי הרשת - אז התלבטתי הרבה, במנגל הארגנטינאי שבניתי אכן יש פרופילי זוית ולא עגולים, אבל פה העגולים יותר מתאימים ואסטתיים, אין בעיה עם הטפטוף של השומן כי הפחמים נמצאים עמוק בפנים ולא צמודים לרשת (עומק הקופסה כ 14 ס"מ)
5. שכחתי להוסיף - השולחן נמצא בחוץ תחת גפן והעץ צבוע ביאכט ורניש, אז כדי לשמור על ניקיון והגנה מהשמש והגשם הזמנתי כיסוי מושלם מ PVC..מצורפת תמונה כאן.
עכשיו אני בדיוק מדליק שוב.. :cool:
רעיון יפה וביצוע מעולה.
אם יש לך את החתיכה המנוסרת מהאמצע תחתוך אותה למידות של המנגל. יהיה שולחן יפה ואסטטי כאשר אין שימוש במנגל.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk