נכתב במקור על ידי
Dozer
הרכב 2010 נקנה עם 195 אלף ק"מ, אחת הידיים הקודמות דאג להגבהה של דובינסונס ומיגון תחתון מלא של רסטה
פנים שמור, חוץ שמור מספיק.
הבדיקה לפני הקנייה העלתה אי אלו ליקויים אבל שום דבר פוסל, דברים שצריך לעשות.
דין ודברים עם המוכר, הורדת מחיר שלוקחת בחשבון את יישור הקו, העברת בעלות ולהתחדש.
כל זה שלושה שבועות לפני פסח וצריך להספיק את ההכנות.
כמה ימים של סקר צמיגים סקירות ומחירים וזמינות והורכבו 4 צמיגי AT של Toyo
במעמד הקניה היו שני צמיגים אחוריים גמורים ושניים קדמיים, צמיגי שטח סיניים שנראו תקינים. אחד הלך לספייר במקום המקורי בן ה 13, השני הלך למחסן.
הרכב נכנס ליישור קו שכלל
משולשים עליונים ותחתונים, תושבות מנוע, בוקסות סרן אחורי, נאבה אחורית, מחז""ש, רצועות מנוע, רצועות מדחס מזגן, פילטר סולר, פילטר אוויר, תוסף, מסנן מזגן, החלפת שמן גיר בשני חלקים, כיוון סרן קדמי
ואחורי
מניח שלא שכחתי כלום.
הימים הבאים הוקדשו לבדוק את הסחורה, לבחון לחצי ניפוח ולהבין איך מנצלים את המקום בתא המטען.
סיבוב סופש עם המשפחה בשרון, טיול עם חברים אחרי הגן לכיוון נחל אלכסנדר וטיול קצר בשבת שנגמר באזור בר בהר. כל אלו היו הכנה
מצוינת לטיול פסח.
עם עוד חברים גיבורים בדיסקו 1 יצאנו ליומיים בדרום
מכלא נפחא, נחל חווה, מעלה נוח בירידה ולינה בחניון הר ארדון, למחרת מעלה נוח בעליה, התחברות לציר הנפט, מאגורות נחש צמא, זיק בירידה (לא היה סימפטי אבל גם ללא נזקים)
והמשך עד היציאה בשדה בוקר.
וואו איזה יומיים, קודם כל, אשתי הגיעה מוקדם למסקנה מצוינת - בפעם הבאה, מינימום 2 לילות ופחות קמ ביום. אין מה לעשות, ילדים קטנים צריכים להתרוצץ וגם הנסיעה אל המסלול ומהמסלול ארוכה. אבל חוץ מזה הצלחה גדולה
הספקנו בפסח ואחריו עוד כמה טיולים,
כולם היו טיולי יום אחד מאוד מהנים.
בין לבין, מה שהדאיג אותי והייתי בטוח שהוא מצבר, התגלה כסטרטר, הוחלף גם הוא אחר כבוד.
בענייני שינויים ושיפורים
ספסל השורה השלישית עבר למחסן, מדהים כמה קל לשלוף אותו. הג'ק בקבוק המקורי עוד ברכב ותקין (בהזדמנות אני צריך לספר איך גיליתי שהוא תקין)
בחלל הענק שהייתה בו השורה השלישית יש כרגע ציוד קבוע, תיק ציוד חילוץ, כלים וכדומה. השטח לא מנוצל בצורה יעילה ואני עוד לא יודע איך הוא יראה, כנל לגבי תא המטען.
מתישהו יצטרכו להתווסף מגיני סף שהם גם מדרגות.
חוץ מזה עוד כמה דברים קטנים אבל בינתיים, מתכוננים לקיץ שנראה שכבר פה.
אגב, מחפש המלצה לשטיחי גומי טובים שישמרו את החול והבוץ לעצמם. כנל לגבי כיסויים למושבים, כמה עולים כיסויים איכותיים?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk