סקר בשמו של זאביק:
בעקבות הדיון על קניית צמיגים, והאמירה שרוב הצמיגים מסיימים את חייהם לא מזקנה
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=1693,
אני רוצה לברר עד כמה זה נכון.
סט צמיגים מוחלף בממוצע כל שנתיים או יותר.
Printable View
סקר בשמו של זאביק:
בעקבות הדיון על קניית צמיגים, והאמירה שרוב הצמיגים מסיימים את חייהם לא מזקנה
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=1693,
אני רוצה לברר עד כמה זה נכון.
סט צמיגים מוחלף בממוצע כל שנתיים או יותר.
חנן, תגדיר סיום חיים...
אם רק צמיג אחד מתוך הארבע מסיים (או אולי שניים), זה נקרא ?
כשהלך לי טוטאלית קופר, זה חייב אותי בהחלפת צמיג, הספייר היה גם כן קופר ואז צמיג נוסף נפח את נשמתו.
הצמיגים ששמתי אח"כ נגמרו די מהר (קרעים חוזרים בדפנות) וזה אילץ אותי לשים את ה33" לפני הזמן המיוחל וללא יחסי העברה...
בשבועיים הראשונים עם הבהמה, עקב צמיגים "ידועים" בפגיעותם בדופן, וזו רק הסקה...נאלצנו אני וארז להחליף כ4 פעמים לפחות גלגלים ב35 מעלות עקב פגיעה בדופן...
אריק, אם אחד נקרע, תרשום אחד, אם שניים, תרשום שניים.
מה היתה השאלה?
נקרע אחד, אבל בצורה ששום צמיג (אולי מלגזה..) לא היה עומד בה, בזנט חדש וחד בעשב נמוך שנכנס בשוליים של הסולייה והחליק\חתך את הדופן של MTR בן שבוע.
http://www.jeeptrip.com/upload/kwnoflwx-2.jpg
ההגדרה מאוד פשוטה.
סיים את חייו באופן פתאומי כתוצאה מאירוע טרגי (בזנ"ט, קריעת דופן ע"י סלע, וכו') שללא האירוע הנ"ל יכלו להמשיך לשמש,
או התבלה עקב שימוש (התייבש, נשחק, נסדק בעמידה/נסיעה בכביש, מאבד אוויר וכו').
אריק, אתה לא מדד בענייני צמיגים כי למעט 33", כל הצמיגים ששמת משומשים.
זאביק, הצמיגים שלי נשחקו בדפנות, עד שסלע בשטח חתך את הדפנות לאחר כארבע שנים. כנראה שאותו סלע לא היה חותך דפנות חדשות.
זה מוות טבעי או פתאומי?
חנן, זה כמו להכריח בן 70 לרוץ מרתון,להאיץ את הקץ..
אז השאלה לא מוגדרת טוב.
השאלה היא כמה צמיגים נקרעו לי? ובאמת, כל הצמיגים שלי נקרעים בסוף חייהם.
צמיג כביש (דנלופ גרנד-ט(ד)רק) בן שנתיים התפוצץ לי במהלך נסיעה על כביש בטרופר ... זה נחשב?
צמיג גודייר MTR בן מספר חודשים נחתך בדופן, החתך היה קטן ובין הסיבים, הצמיג תוקן ואני נוסע איתו עד היום בלי בעיות.
אדי
זאת הגדרה יותר טובה ??ציטוט:
נכתב במקור על ידי זאביק
זאביק, בקיצור, אמרתי לך מראש שהסקר הזה בעייתי.
תאמר לי איך לנסח אותו מחדש, אם בכלל, ומה להצביע.
זאבון...
הצמיגים שהיו לי לפני הקופר ואחרי הקופר ועד ה33 שרתו אותי מ0 ק"מ ועד סופם המר שהגיע עקב דפנות בלויות.
גם ה-AT היו חדשים לגמרי ???
מהחנות ??
חנן, אני נאלץ להסכים איתך שהשאלה בעייתית.
אני אנסה לנסח את זה מחדש הערב על בסיס ההגדרה הזו
הצעות או רעיונות לניסוח ייתקבלו בברכה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי זאביק
אהה...חדשים מהחנות, מיד לאחר קנית הרכב בזמנו ובמקום צמיגי ה7X15 שהיו עליו...
אולי "צמיגים בני פחות מ5 שנים שנקרעו"??
צמיג בן 30 שעות ובערך 40 ק"מ.
קיבל קרע ברוחב 2 ס"מ ללא כל התגרות מצידי ( בערך )
גודייר רנגלר מידה 235/70/16 אחורי ימני על הדיסקו.
וזה גם עיצבן אותי וגם היה קשה להחליף גלגל באמצע העליה ( חורשן )
זה לא ממש קשור לשטח אבל מעניין לדעתי.
חבר עם פיאט דובלו חדשה נסע להנאתו בוקר אחד לעבודה (אתר עבודה, קבלן קונסטרוקציות), ופתאום התפוצץ לו הצמיג השמאלי האחורי.. לאחר מאבקים קלים הוא עצר והחליף לספייר. נסע ולאחר כמה קילומטרים --בום-- מתפוצץ הצמיג ספייר..
מה יעשה הבחור? שעה מוקדמת מאוד בבוקר.. מוצא פאנצ'רייה פתוחה ומרכיב צמיג משומש.. נוסע כמה קילומטרים ו..? (בום כמובן).
הוא הושבת בצד הדרך עד שהביאו לו שני צמיגים חדשים, והפעם המורכב לא התפוצץ יותר.. מישהו לא רצה שהוא יגיע לעבודה :lol:
עוד קצת לא קשור רק לשטח, אלא לבטיחות צמיגים באופן כללי:
זוכרים את התאונה בכביש הערבה שרכב איבד שליטה ונכנס במשאית, והנהג של המשאית היה דוד של זאת שנהרגה באוטו (או משהו כזה)?
גם שם היה מדובר על צמיג שכשל באופן ספונטני, או ככה לפחות זה נראה בהתחלה. אח"כ התברר שמה שכשל היה הוונטיל, שהיה ישן ויבש. גם את זה צריך לבדוק- הוונטיל אמור להיות גמיש מספיק כדי להישכב הצידה עד הסוף. ובכל החלפת צמיג- צריך לוודא שהחליפו גם את הוונטיל.
חוץ מזה- יצאה הוראה של משרד התחבורה לפיה אסור להרכיב פנימית בתוך צמיג טיובלס :!: :!: (גם מזה קרו כמה תאונות קשות)
ועוד הוראה של משרד התחבורה- כל צמיגאי חייב לתת חשבונית ואחריות על כל צמיג שהוא מוכר- גם צמיג משומש.
אסף.
יש למישהו את לשון החוק אולי במקרה ??????
תודה.