צריך לקנות מצלמת אבטחה לחצר.
דרישות -
וויפי
מתאימה לתנאי חוץ
רצוי עם vmd (זיהוי תנועה)
לא יקר
שאפשר ללכת מחר לקנות בחנות.
המלצה בבקשה .
תודה.
אסף.
Printable View
צריך לקנות מצלמת אבטחה לחצר.
דרישות -
וויפי
מתאימה לתנאי חוץ
רצוי עם vmd (זיהוי תנועה)
לא יקר
שאפשר ללכת מחר לקנות בחנות.
המלצה בבקשה .
תודה.
אסף.
איך אתה מתכוון להתממשק אליה? אפליקציה שיתופית עם הסינים?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אתה כמעט לא יכול להימנע ממצלמות סיניות. בטח במחיר סביר. אחרת תקנה פליר בוש או אקסיס במחיר יקר.
אגב, גם הצבא המשטרה ומשרדי ממשלה משתמשים לא אחת בסיניות של היקוויז׳ן.
אסף, אתה לא מגדיר צרכים כמו PTZ, הקלטה ( כרטיס זיכרון) זיהוי תנועה ואנליטיקה, תנאי תאורה וצורך ברזולוציה.
כמו כן לאלחוטית דרוש תקשורת מהירה ויציבה והיא יותר חשופה לשיבוש.
לי יש נסיון עם חברה בשם Reolink שיש לה גם ייצוג ( יקר בהרבה מעלי).
גם אלחוטיות אבל נגמלתי מהאלחוט והעברתי את כולן לחוטיות.
אני ממליץ על החברה הזו מנסיון של מעל עשר מצלמות על פני כמה שנות נסיון. יחס עלות איכות מצוין.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
לא צריך ptz אבל כן רצוי כפי שכתבתי vmd (זה המקסימום אנליטיקה שנדרשת)
חוטי זו אופציה.
ואין בעיה עם אפליקציה סינית. שהסינים רק לא ישכחו להתקשר כשפותחים את השער או כשמישהו ניגש לרכב.
אסף.
איך המצלמות של שיאומי?
אסף.
יש להם מצלמות לתנאי חוץ?
מה שנתקלתי עד היום היו עדינות.
תן לינק לדוגמא
אם הכוונה לזו אז רזולוצלי נמוכה מדי לדעתי.
לא הייתי רוכש היום מצלמה עם פחות מ 8MP, מה שמכונה גם 4k
https://www.mi.com/global/product/xi...-camera-aw300/
מוזמן לקבל בהשאלה מצלמה כזו לבדיקה או יש שתקנה.
שיומי, ויפי, חיצונית, כרטיס זיכרון ו-6 שניות הקלטה זמינה כאשר מזהה אירוע (תנועה) (אפשר כמובן גם אחסון בענן סיני) ושליטה מהאפליקציה.
יש לנו המשפחה מספר כאלו פנימיות ועוד כמה חיצוניות. איכות צילום טובה, לא היו בעיות עד כה
נכתב מהנייד
אתה יודע לומר דגם ארז?
אסף.
אם תצטרך מכשיר הקלטה אז קח בחשבון שהתקן המכונה onvif לא ממש מכסה את כל הפונקציות ומאפשר לכולם לדבר עם כולם.
תקן דחיסה מינימלי H264 ורצוי 265
בתמונה הדגם הפנימי ליד הדגם החיצוני
YI outdoor camera 1080phttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bfa16a4da7.jpg
עובד עם אפליקציה שלהם, yi home
נכתב מהנייד
קניתי עכשיו 3 כאלה ב KSP.
טרם הותקנו סופית אבל מנסיון שערכתי על החניה של הג׳יפ עולה שאיכות הצילום טובה גם בלילה והאפליקציה לא רעה.
יש חריץ לכרטיס זכרון ויש אפשרות לענן בתשלום.
בלי שני אלה, מקבלים באפליקציה התראות על תנועה ותצלומי סטילס שנשמרים כהודעה.
הגדרתי איזור בפריים שבו אני לא אמור לקבל התראות (תנועות כלי רכב ברקע, מעל השער).
למרות זאת, אני עדיין מקבל יותר מדי התראות שווא בלילה.
ניתן לכוון את הרגישות, להגדיר איזור מת ולכוון זמנים בהם יהיה זיהוי.
ייתכן ואגיע לתוצאות טובות יותר עם מיקום טוב יותר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6d927847ae.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
באת לי בול בזמן, מצטרף גם לבקשה, ואפילו מעלה.
1. עם קלט/פלט סאונד. טוב לי במיוחד כשאני משאיר חיות מחמד בבית ואני בחו"ל.
------------------------------------------------------
2. מבלי קשר אני מחפש קבלן טוב מאוד לפרוייקט 32 מצלמות בדרום באזור עוטף עזה.
אם מכירים מישהו טוב שעושה ארון מסודר ותשתית יפה - אשמח להפנייה.
תודה
היתה לי זאת שבתגובה 10, מתחברת לויפי (צריך שיהיה ויפי 2.4G בבית) ואז רואים דרך האפליקציה. לקח זמן מרגע שפותחים את האפ עד שרואים תמונה בזמן אמת. נדמה לי שיש גם מיקרופון.
החיסרון שאין צידוד זה יכול להיות מאוד שימושי.
אם אתה מתקין במקום שלא חשוף לשמש וגשם אני הייתי שם אפילו אחת לשימוש פנימי עם צידוד.
יש אפשרות להגדיר מלבן שרק בו יזהה תנועה (לדוגמה אם יש תנועה של רכבים שלא יקליט כל הזמן)
אפשר לעשות מנוי חודשי ואז מן הסתם יש יותר אפשרויות לראות אחורה ואפשר (מה שעשיתי) לשים כרטיס זיכרון.
מצטרף לשאלה מזווית אחרת
האם יש מצלמות שאפשר להגביל אותם לצפייה רק מתוך רשת ביתיית (LAN) ? כלל המצלמות האלה פתוחות לצפייה מהאינטרנט (עם סיסמא ובלי סיסמא) וזה לא מרגיש בנוח.
כנ"ל האם יש מצלמות שאפשר להגדיר ותן להיות דלוקות בשעות מסויימות בלבד באופן אוטומטי ?
אשמח למלצה לדגם - עבור שימוש ביתי
בתודה מראש
צריך להקשיח את הגדרות הרשת (ראוטר או firewall בתוכו/בנפרד) ואז המצלמה לא נגישה. לכן שאלתי בהתחלה מה הכיוון של אסף.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לפחות לגבי המצלמות של שיומי שציינתי למעלה :
1. יש אפשרות להעברת שמע (דו כיווני - אפשר לשמוע וגם להשמיע (למשל אם יש מצלמה ליד שער כניסה), צריך להביא בחשבון delay מובן.
2. יש אפשרות להגדיר אזורים לגביהם תהיה התרעה (חלק מהתמונה)
3. יש אפשרות להגדיר חלונות זמן להפעלה - ימים (ושעות באותן ימים). בשאר הזמן המצלמה כבויה.
לגבי ניתוק מהרשת החיצונית - אפשר כמובן כמו בכל ציוד אחר וקצת ידע והבנה בהגדרת הרשת הביתית לבודד ציוד מסויים מהרשת החיצונית. זה לא קשור רק למצלמות כמובן.
מבחינת פרטיות ואבטחה - ממליץ דבר ראשון לשנות את הסיסמא לסיסמא אישית קשה, להגדיר גם סיסמא לניהול המצלמה כדי שלא ניתן יהיה לשנות הגדרות, להגדיר תת-רשת "פרטית" אליה מחוברים המכשירים השונים בביית שאינם מכשירי הגלישה שלכם (כלומר לכל הרובוטים החכמים, מצלמות אבטחה, מקרר חכם וכו'). אפשר לחסום או לשלוט על הגישה מבחוץ לאותה תת-רשת.
המצלמות של Provision הישראלית מצויינות. במחירים סבירים ויש אמא ואבא לאחריות, תמיכה וסיוע. אני עם 2 מצלמות אחד חוטית ואחת עם וויפיי, יכולת שמיעה ודיבור, ראית לילה, התראת תנועה וצידוד. המצלמה כולל כרטיס זיכרון כ 400₪ . הכל דרך אפליקציה מאוד ידידותית.
יש לי גם מצלמות רכב שלהם. סהכ מאוד מרוצה .
Sent from my KB2003 using Tapatalk
משתמש במצלמות של blink כבר יותר משש שנים. עובדות מעולה ללא תקלות, תחת שמש ישירה, גשם וכו'. מומלץ ביותר.
https://www.amazon.com/dp/B086DKSYTS?tag=meastus-20