רעיונות לשטח-רך כמו סקודה קודיאק או פורסטר?
הי חברים,
ברוך הבא לי :)
מחפש אפשרויות והמלצות לרכב 4X4 "רך" בדומה לקודיאק או פורסטר או בכלל כיוון אחר.
היום יש לי C5-איירקרוס (רכב חברה) שנסע לא רע גם בשטח למרות שהוא 2X4.
מחפש רכב שיהיה נוח ונעים ושקט לנסיעה על הכביש (שזה רוב הנסיעות שלי), אבל כן יכול להתמודד עם שטח לא קשוח, והוא כן 4X4 (גם אם בלי הילוך כח וכד')
רעיונות?
תודה ושיהיה שקט
אלון.
תגובה: רעיונות לשטח-רך כמו סקודה קודיאק או פורסטר?
ברוך הבא לפורום,
חשוב להבין מהן הדרישות והציפיות שלך.
יש לנו בראש תת-פורום זה שאלון - נסה לתת תשובות קצרות לכל השאלות ויהיה הרבה יותר קל לעזור לך.
לפורסטר יש יכולות שטח למתאר שכנראה אתה מכוון אליו וגם נתקלים ברכב כזה בחלק משבילי השטח. את הסקודה מעולם לא ראיתי בטיולי השטח שלי...
מאזדה CX-50 2.5L AWD
לדעתי עדיף גם על הפורסטר
תשובות לשאלון:
תקציב - כרגע עדיין חושב על רכישת רכב חדש או כמעט חדש באזור של 200-230K
2. גודל / קיבולת הרכב - משפחה של 4-5 נפשות. לא משהו ענק
3. נסועה שנתית ותחזוקה - בערך 30K קילומטר בשנה. הרוב בנסיעות ארוכות על כביש. רכב יחיד ויומיומי...
4. אופי השימוש והטיולים: בעיקר כביש + קצת טיולים ושטח. עד היום נסעתי ב SUV 2X4 (סיטרואן אירקרוס)
5. העדפות ותנאי סף - אוטומטי, בקרת שיוט אדפטיבית, Android auto
תודה, אבל למעט מסגרת התקציב, הנסועה השנתית וכמות הנוסעים עדיין לא ברורה לי הדרישה לגבי יכולות השטח.
האם הפרייבט שיש לך היום עונה על הציפיות מבחינת רמת העבירות? האם אתה בכלל זקוק לרכב 4x4?
נכתב מהנייד
לפי תיאור הצרכים פורסטר תפור עליך, וגם כמשומש למכירה בעתיד, סימני נסיעת שטח יתקבלו בהבנה על עוד בגבול הטעם הטוב.
לא יודע מה יכולות השטח בקודיאק 4x4 אבל סביר שנמוכות מאוד היות ומכוון בעיקר לכבישים קרחיים מושלגים באירופה, בוודאות למכור קודיאק עם צלקות מנסיעות שטח יהיה אירוע לא נעים.
הקרוסטק זה בעצם XV, נכון?
אז בהחלט, בעיקר בגרסת Wilderness אם מיובאת.
דבר/כתוב לדרור ברלי על השתלמות נהיגת שטח בסובארו זו תהיה השקעה יותר חשובה מאשר פיצ'ר כזה או אחר ברכב.