אהלן
שאלה די בסיסית (תרתי משמע) :
לוואנדורה יש שלדה אחודה (כמו לפרייבט) או שלדת סולם (כמו סיקס/סופה) ?
השאלה באה ממחשבה "להפשיט" וואנדורה 4*4 ולבנות על השלדה (שוב, אם יש כזאת) רכב עבירות נטו.
רון
Printable View
אהלן
שאלה די בסיסית (תרתי משמע) :
לוואנדורה יש שלדה אחודה (כמו לפרייבט) או שלדת סולם (כמו סיקס/סופה) ?
השאלה באה ממחשבה "להפשיט" וואנדורה 4*4 ולבנות על השלדה (שוב, אם יש כזאת) רכב עבירות נטו.
רון
השלדה הינה שלדת סולם...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
איי!!! ככה??? למה ישר להפשיט???? :shock: :shock: :shock: לדעתי היא יפה יותר ככה! 8)
אפרופו שילדה - איפה אני אמור להרכיב לה צינורות צד, כדי שגם יחזיקו משהו, ולא סתם ליופי? והכיצד אני "מצמצם ת'נזק" בזווית בטן שלי, שמקטינות לי הצינורות? אני בדילמה קשה: מצד אחד, נמאס לי שרגליות ניכנסות עם הבסיס שלהן לתוך האוטו כל פעם שאני עובר מיכשול, אבל מצד שני - לא בא לי לצמצם זווית הבטן שלי עם הצינורות! זו באמת דילמה!
(ומצד השלישי אני צריך אותן להיי-ליפט)
ולגבי "להפשיט" וואנדורה - הנה לך ראיון: תחתוך גג בחלק האחורי, ותעשה מין "טנדר" פתוח - גם תוריד מישקל, גם גובה, וגם תשאר עם תא נהג מסודר! וגם, הרכב ייראה מעניין! ומאחורה אפשר לבנות "כלוב התהפכות"! איך אני איתך???? :twisted: :twisted:
למה כולם ננעלים על שילדות של fullsize לבנייה של רכב?
למה לא לקחת שילדה צרה יותר או לחילופין לבנות אחת?
כי תראה איזה יופי של רכב בנה עידו משלדה של ג'ימי
כי תראה איזה יופי של רכב בנה ארנון משילדה של סונומה.
ברוך למשל הישתמש בשילדה של סופה - יחי ההבדל הקטן.
כי המיכלולים הכי פשוטים חזקים וזמינים בשוק מתאימים כמעט בולט און על השלדות האלה.
כי לבנות שילדה זה הרבה הרבה יותר קשה { עיין ערך טורנדו } והתוצאה הסופית לןא שונה בהרבה בצורתה.אלא אם כן אתה הולך להשקיע סכום עתק בשילדה ברמה גבוה מבחינת תכנון וחומרים.
בקיצור - יחס עלות תועלת.
צום קל { ? }
שילדה של סונומה\סופה ניחא, הן יותר צרות מהבלייזר לדוגמה ונראות לי עדיפות בהרבה. מה גם שאין בעייה להתאים את ה14 צף וה60 הקידמי לסופה.
קל ++