עקב תקרית שקרתה לבוס, אנחנו בודקים התקנה של מצלמות לרכבים (7 סה"כ) , לתעד אירוע בחנייה ובתנועה, מקדימה וגם מאחור.
אז האם יש לכם המלצות או דיס המלצות?
תודה.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Printable View
עקב תקרית שקרתה לבוס, אנחנו בודקים התקנה של מצלמות לרכבים (7 סה"כ) , לתעד אירוע בחנייה ובתנועה, מקדימה וגם מאחור.
אז האם יש לכם המלצות או דיס המלצות?
תודה.
Viaofo (מספר דגמים, לבחור לפי המאפיינים החשובים לך)
DDPAI כנל
אני גם מוצא את המצלמות הפשוטות יותר של Xiaomi 70mai ( בדרך כלל ללא צג עצמי אלא עם צפייה ושליטה מיישום בנייד) עם תמורה טובה למחיר.
ממליץ על מצלמות ללא סוללה אלא עם קבל.
לטובת יכולת הקלטה גם כאשר הרכב בחניה ולא מונע צריך לחבר למקור שאינו דורש סוויצ' כמובן.
נשלח מהנייד
הנושא צץ מהבוס עם הלינק הזה:
https://proof.co.il/?utm_source=goog...RoCfkgQAvD_BwE
נראה אחלה, אבל אני לא יודע עדיין למקם את זה בסקאלת המחירים והפיצרים
אחרי שכל ה 70mai מתו בכל הרכבים כמעט יחד ..
הזמנתי כאלו במקומם.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
₪416.90 | 4K WiFi Dash Cam for Cars DVR Car Video Recorder Front and Rear Black Box Night Vision 24H Parking Mode Car Display accessories
https://a.aliexpress.com/_oDUSuP1
זה שהגיע עם מצלמה נוספת לאחורה.
חיבור קבוע למצבר לטובת צילום בחניה
וכרטיס זיכרון שמתאים למצלמה.
באותו עניין ( בערך ) זה לא חיסל את המצבר בדאסטר שעמדה המון בחודשים האחרונים. אפילו שפועל לכאורה כל הזמן.
עד כה אני מרוצה.
יש גם אפליקציה.
Sent from my CPH2493 using Tapatalk
יש לי שתי מצלמות VIOFO A119 V2 שקניתי לפי ההמלצות כאן לפני כשנתיים, אחת מלפנים ואחת מאחור (הלכתי על שתיים ולא על אחת שמצלמת גם מאחור, כי זה יצא זול יותר, גם לאור סף המס בכניסה לישראל) . מחוברות אצלי קבוע למצבר ליתיום LFP שנטען כשהרכב מונע. מצלמות אצלי נון-סטופ אז מצב הצילום בחנייה אצלי לא פעיל. זה מצב שהן ישנות אבל נכנסות לפעולה ממכה בחנייה ואז הן צורכות פחות חשמל. יש בהן סופר-קבל במקום סוללה.
צורכות בממוצע כשהן דולקות ומצלמות בפועל כ1WH בשעה.
הוצאתי מהן צילומים כמה פעמים. צילמו מה שהיה צריך.
התלונה היחידה שיש לי היא שהמצלמה שמותקנת מלפנים פעם בכמה ימים כבית מאליה, ואם אני לא שם לב שהנורה האדומה שלה כבויה אני נוסע ללא צילום.
https://www.aliexpress.com/item/3282...Cquery_from%3A
תודה על התשובות, אני מניח שלא נרכוש באלי אקספרס אלא משהו בשוק מקומי עם מתקין ואחריות, משהו בלוגיסטיקת קיזוזים /חשבוניות של אלי אקספרס לא בא לנו טוב
למישהו פה יש ניסיון מציי רכב? (נכון 7 מכוניות שלנו הם לא צי, אבל חבל להתגלח על משהו שכבר מישהו חקר)
הנסיון המוגבל שלי עם רכבי המשפחה, גם כרטיסי זיכרון איכותיים לא שורדים תקופה ארוכה בחממת תא הנוסעים בתוך המצלמה הצמודה לחלון הקדמי, ולבדוק אותם מדי פעם שהם עדיין תקינים די מייגע ובסוף ירדתי מזה.
דווקא בג׳ילי הייתה אופציה לשמירה בכרטיס זיכרון שממוקם מתחת למושב הנוסע במקום פחות חם…אבל הרכב הוחלף..ובbyd לכאורה יש מקום לכרטיס אבל האופציה לפחות בדגם הליסינג לא קיימת
אתה מדבר על רכבים שמגיעים עם פיצ'ר מצלמת דרך מובנה?
הזכרתי גם מצלמות שרוכשים כמו A119 אצל עלי ושם הכרטיס זיכרון מוכנס לתוך המצלמה על השמשה וסובל מהחום ואחכ הזכרתי שבחלק מהרכבים (סינים) שממילא מגיעים עם מצלמות ניתן להכניס כרטיס זיכרון במקום אחר ברכב ששומר ההקלטה ממצלמות הרכב המובנה.
לא יודע,
אצלי כרטיס זכרון שורד כבר עשור.
כמובן שצריך לקנות כרטיס איכותי ולא הדרעק שמגיע לפעמים מסין עם המצלמה.