תגובה: פגוש אחורי ומשקלים
אתה מכיר את אסף הלוי, והוא גם מנוסה בזה וגם איש נחמד. הייתי מתחיל בלהתייעץ איתו. (הוא בנה את המתקן בצ׳רוקי שלי)
אין מתקן גלגל מקורי על הדלת האחורית?
אסף.
אני ארחיב....
הנסיון שלי עם המתקן המקורי (או רפליקה שלו) על הדלת האחורית הוא טוב מאוד. מחזיק גם גלגלים כבדים יחסית.
מכאן הלאה אפשר להתקדם לפגוש שיהיה פונקציונלי להגנה ולחילוץ בלבד - ולחסוך הרבה משקל.
אסף.
לדעתי המתקן יכול להיות מעובי 2 בקלות אבל הפגוש לא.
4מ"מ נראה לי פשרה טובה.
אבל ההצעה של אסף נשמעת לי כפשרה הכי טובה, גם במחיר של החלפת צירים חדשים לדלתות כצעד מונע, יהיה לדעת במחיר דומה לבניית מתקן והזמן יהיה קצר יותר, בנוסף תרוויח דלתות שנסגרות ונפתחות כמו בקלות..
ומה זאת אומרת מרכב אחוד.. אין שלדה?
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
קובץ מצורף 148895
בטח שיוצא לך 50 קילו ברזל כי ציירת 50 קילו ברזל שרובו לא משרת שום מטרה.
לשאלתך - פגוש ומתקן סבירים אמורים לשקול חצי או פחות ממה שהגעת אליו.
1. אין שלדה, מרכב אחוד.
2. למיטב זכרוני הגלגל שלי לא נכנס על המתקנים האלו בלי לחסום את הפנס האחורי, אולי זה פתיר, אסתכל שוב. צריך לקחת בחשבון שאני עם גלגל 31.5 והמקור הוא 29.3, ההפרש במשקל הוא בערך 10 ק''ג.
3. שאני חושב על זה, גם המחמם מים ובלון גז (סה״כ בערך 20 ק''ג) עלולים למצוא את עצמם על הדלת/מתקן).
4. נק' חילוץ כבר נבנו מותקנות על קורת הרוחב של הוו גרירה, היא גם תשמש אחת מנק העיגון של הפגוש. בגלל הסיבה הזו הפגוש לא אמור לעבוד קשה אז אולי 2 מ''מ זה מספיק, מצד השני אני אמדוד את הפגוש המקורי שכבר לעוס לגמרי ממפגשים עם אדמת/סלעי המדבר ולדעתי הוא מפח 2ממ.
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
מוכרח לומר שיש בפגושים המקוריים המבריקים הללו המון יופי.. ונותנים לרכב המון אופי.. שקלת שיפוץ קל ו/או חיזוק?
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
פחות מעניין אותי
Sent from my CPH2465 using Tapatalk