אם צריך להתפשר כי אין צמיגים אז הפשרה היא או צמיג סיני או להתפשר על AT זול או על צמיג משומש וישן יחסית.
וזה AT ממותג מוכר וזול יחסית. לעבור איתו את המשבר הנוכחי. מה אומרים? יש נסיון?
אסף.
Printable View
אם צריך להתפשר כי אין צמיגים אז הפשרה היא או צמיג סיני או להתפשר על AT זול או על צמיג משומש וישן יחסית.
וזה AT ממותג מוכר וזול יחסית. לעבור איתו את המשבר הנוכחי. מה אומרים? יש נסיון?
אסף.
MT סיני של ARIVO , כבר כמה שנים עושה עובדה טובה
אחיזה סבירה + בכביש ומעולה בשטח
בברכה,
אלכס.
פלקן חברה לא רעה בכלל (במקור יפנית למרות שיש כבר פס יצור בסין).
בעבר התקנתי בפרייבטים מהתוצרת הזאת (גילוי נאות, הייתי מקושר ליבואן).
רענן
מקסיס RAZR למרות הביקורות המכללות לא הזדקנו יפה, לא אצלי ולא אצל עוד חבר באתר.
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
אני לכן שואל האם למישהו מהחברים כאן יש נסיון עם הצמיגים האלו.
כי ביקורות ביוטיוב אני יודע למצוא לבד.
לשם ההשכלה - פאלקן מייצרים את הצמיגים לשוק האמריקאי במפעל באוהיו, לשאר העולם ביפן (בעיקר צמיגי מכוניות) תאילנד (בין השאר את צמיגי השטח) וסין. אני בטח לא יודע מה מגיע לארץ.
אסף.
היו לי פאלקן שטח מלא. אורך חיים קצר יחסית. מעדיף את הקאפסן. מחזיקים יותר ק"מ.
שים לב שהתגובות הטובות מארצות הברית הן ל AT3
ממה שראיתי מה שנמכר בארץ הוא AT3WA שנחשב פחות טוב מה AT3 וה AT3W. הוא נחשב יותר מוכוון כביש ופחות אגרסיבי.
אסף
הייתי עם סט כזה,
ה-a/t3wa.
זכורים לי כמוצלחים יחסית, החזיקו את השנתיים וחצי, כ-85k ק"מ. העדפתי אותם על מקסיס 771 וגם על קופר a/t3 (שאגב היו הגרועים מכולם) סהכ הייתי מדרג אותם בשליש העליון מבין ה-6-7 סטים שהחלפתי בשנים האחרונות. האחרים שהיו a/t הם נאנקנג, ועכשיו אני עם פארוד (קרוב ל-40k קמ ועדיין במצב טוב), ובטנדר עם טויו a/t שהחליפו מקסיס 771 לא מזמן. אבל הטנדר לא עושה שטח כמעט.
היו עוד שני סטים m/t (מקסיס 8060 וסיילון) שמבחינתי ולשימוש שלי היו נחותים משמעותית.
מבולבלים? זה בסדר, זו גם המטרה של הצמיגאים 😁.
זה הסט שעל האוטו שעושה שטח?
אסף.
אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי, אבל היה פעם את גדי מ- ג.מ.פורטל שידע לייבא צמיגים בהזמנה אישית. זה לקח חודשיים-שלושה והיה במחיר סביר.
שווה לנסות (ולעדכן כאן..)
זה רכב יומיומי. לא רכב טיולים. רעש . אחיזה.. 20 אלף קמ בשנה - סיני שטח מלא נשמע לי רעיון רע.
אסף.
מנצל את הדיון הזה כדי לצי"ח לכם צמיגי 235/85r16 טובים (כלומר צמיגי שטח לא סיניים). אם יש למישהו ידיעה קונקרטית - ראה בעין אצל איזה צמיגאי למשל) תנו לי איתות.
אחרת זה ייגמר בצמיגי AT . אני אתגבר על המבוכה אבל זה בכל זאת לא נעים.
אסף.
צמיגי שטח סיניים פחות מביך מצמיגי at.
תפוח אדמה / תפוח אדמה.
אסף.
יש את צמיגי כחלון בכפס על ציר המוביל.
בינתיים כבר כמה שנים הוא נותן מחיר סביר פלוס ומצליח להשיג כל מה שקיים במלאי בארץ.
אולי שווה לך לבדוק איתו מה קיים במלאי
Sent from my CPH2465 using Tapatalk