שלום וברכה,
אני מחפש המלצה על מקדחי כוס לפלדה- 20 ממ עד כ-80 ממ.
אני עושה עבודות מדי פעם בחצר ורוצה כלי אמין שקונים פעם אחת.
תודה רבה
Printable View
שלום וברכה,
אני מחפש המלצה על מקדחי כוס לפלדה- 20 ממ עד כ-80 ממ.
אני עושה עבודות מדי פעם בחצר ורוצה כלי אמין שקונים פעם אחת.
תודה רבה
אני לא בפוזיציה של להמליץ על יצרן מסוים מפאת חוסר נסיון עם יצרנים שונים ומגוונים.
אני משתמש בסט של מילווקי, והוא מספק בהחלט.
עם השנים ,מהנסיון שלי עם קדיחות בסגנון הנ״ל, ההמלצה שלי לאריכות ימים של המקדחים הללו, היא לעבוד בסל״ד הכי נמוך בהתאם לקוטר המקדח ולא לקמץ בכמות השימון במהלך. - קל מאוד לחמם את הכוס ולשרוף אותה-גם את המותגים הכי יקרים/ טובים שיש.
עם מה משמנים?
נוזל אמולסיה? יש שמן מיוחד?
אמולסיה זה טוב למקרים שיש לך סירקולציה , לדוגמא במכונות עיבוד שבבי, אחרת חבל על השלוליות .. .
במקרה של החובבן המצוי יש חומרי סיכה יעודיים, שעולים בהתאם. ויש כאלה שבאמת מורידים חיכוך יותר מסתם שמן. אבל ביננו , גם השמן שנשאר לך מהטיפול האחרון או אפילו WD , עושים את העבודה בהורדת חום החיכוך ולקיחת שבבים יעילה יותר.
ממליץ לך לעבור לכוס עם 8% קובלט, של כל יצרן מכובד (אני לרוב עובד עם בוש, נותנים תמורה טובה).
ולהכיר במגבלות של קידוח ידני חופשי, זה בסוף מזמבר מקדחים בקצב גבוה משמעותית.
מה שאתה יכול להעביר למקדחת עמוד/מקדחה מגנטית - מאוד יעזור.
קירור/שימון כמו שאמרו פה, קריטי.
https://www.aliexpress.com/item/4000...51cf1802OAEN5z
רכשתי כמה מידות מותאמות לצנרת מתכת. מקדחי כוס וידאה, מחיר סביר,יעילות גבוהה, צריך קירור/שימון, עבודה בסלד יותר נמוך ככל שעולים בקוטר. הביצוע אצלי היה במכונה ולא ידני. מאמין שבקטרים קטנים עד 1/2 צול עדיין אפשר ידני..... מעבר לזה צפה להרס של המקדח או של היד :(. וכמו שים אמר, רצוי מקדחה מגנטית.