יש את כל הסרטונים שמנקים רכבים,
הם מרססים חומר ניקוי מוקצף על הרכב
ואחכ שוטפים אותו.
יש המלצה לחומר ניקוי שלא פוגע בגומי/פלסטיקה של המכלולים?
מה צריך לבדוק מבחינת הנתונים?
תודה
Printable View
יש את כל הסרטונים שמנקים רכבים,
הם מרססים חומר ניקוי מוקצף על הרכב
ואחכ שוטפים אותו.
יש המלצה לחומר ניקוי שלא פוגע בגומי/פלסטיקה של המכלולים?
מה צריך לבדוק מבחינת הנתונים?
תודה
לפני הילדים... הייתי משתמש בחומר שטיפה ואחכ הגנה על הגומיות של chemical guys.
השמפו לרכב שלהם לא פוגע בפלסטיק וגומיות.. מניח שתמצא גם חומר ייעודי לשטיפה תחתית
זה עשה הבדל לעומת הסבון כלים שהייתי משתמש בו בתחילת דרכי.
https://www.autostore.co.il/product-...A8%D7%9B%D7%91
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
החומרים האלה , ויש גם את rubbit הישראלי, נקראים שטיפה כימית ומיועדים לניקוי ללא מיים
מקציפים מרססים מחכים מנגבים , אין צורך לשטוף במים
הבעייתיות שלהם היא שאבק שהיה על הרכב נצבר על המטלית ובעצם שורט מיקרוסקופית את האוטו בניגוב . לכן אתה אמור להשתמש בהרבה מטליות כאלה לניקוי אוטו אחד ועדיין זה בעייתי . לא לשימוש על רכבים חדשים / מיוחדים / אספנות וכו . על הג׳יפ זה אולי לא חשוב כי ענפים עושים עבודה טובה יותר בטיולים …
לגבי פלסטיקים בתעשיית הרכב - מאמין שאין בעיה אבל לא ניסיתי מספיק פעמים כדי להבחין במשהו .
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש את הקצף שמיועד לשימוש עם מים ואחריו שואפים. זה חומר לא מזיק לכלום בשטיפה חיצונית.
מיישמים אותו או עם גרניק שיש לו מיכל הקצפה או שמובילים במים ושמים המרסס מתאים. עושים מהאוטו 'עוגת קצפת' וזה מפריד את החיכוך מהצבע, ואחרי כן שוטפים במים. כל זה - קדם שטיפה אם תשאלו את האנשים הרציניים בעניין ואחרי זה אפשר לשטוף כרגיל עם ג'ילדה שני דליים ושמפו, בלי פחד להשאיר שריטות בזמן הניקוי.
(רבים מסתפקים בשטיפה המקדימה הזאת, תכלס זה ממש בסדר לרוב האנשים והמכוניות).
ויש את הווטרלס - לניקוי (לא הייתי קורא לזה שטיפה) ללא מים זה כמו שמהקים שמשות אבל לכל האוטו ובעבודה נכונה לא שורט את הצבע.
אני משתמש (לא מאוד רציני) בכל השיטות הנזכרות לעיל ובשילוב ביניהן ובנוסף בשיטה של לשלם למישהו במקום של שטיפת מכוניות בהתאם לנוסחה ייחודית ובלתי ניתנת לחיזוי של כמות הליכלוך, הרכב המדובר איפה הוא חונה וכמה יש לי כוח לזה.
אסף.