ייעוץ בחירת רכב ליסינג חדש- נירו, אוקטביה, מאזדה 3, אלנטרה, צריך גו 4, MG ZS
שלום
אז הגיע הזמן לרכב חדש מהעבודה ואני מתלבט.
כל הדגמים ברמת אבזור בסיסית כי ככה זה בליסינג.
האופציות הן- נירו, אלנטרה, מאזדה 3, מאזדה cx30, אוקטביה, MG ZS. המובילות כרגע הן נירו אוקטביה ואלנטרה.
אם יש דגם שלא כתוב פה אבל הוא שווה אז הם פתוחים לקבל בקשות באותם מחירים. חשבתי על סיטרואן c4 מה דעתכם?
דרישות-
1. נוחות- מושבים נוחים,סביבת נהיגה מאובזרת, התאמה למידות גדולות יחסית (1.9 מ', 95 קילו), שקט בנסיעה גם בכביש 6, מערכת סאונד טובה ווייז מובנה וכיוב.
2. נוחות בהטענת ציוד- 80 אחוז מהזמן המושב האחורי מקופל ואני עם ציוד ברכב.
3. נהיגה- שיהיה כיף כמה שניתן. הבנתי שבעניין הזה אוקטביה ומאדה 3 מובילות?
לצורך השוואה- קורולה לא על הפרק כי זה פשוט לא כיף ברמה קיצונית. מעדיף פיאסטה ידנית 2015 על פני קורולה
4. בטיחות- גם אקטיבית- בלימה אוטונומית וכיוב.
5. מחיר- ההיברידיות קצת יותר זולות עבורי כי ענייני מס וכיוב
תודה מראש
תגובה: ייעוץ בחירת רכב ליסינג חדש- נירו, אוקטביה, מאזדה 3, אלנטרה, צריך גו 4, MG ZS
אני עם נירו היברידית כ 10 חודשים, אין תלונות משמעותיות. רוב מה שציינת קיים. לא יודע אם אני מאוד נהנה מהנהיגה, זה אולי קצת יומרני. תא המטען בסדר גמור, מכיל כלב גדול או ציוד לכמה ימי טיול (שלא דורשים רכב שטח) מושב מקופל מאוד עוזר. הבלמים לא הכי נושכים, ולפעמים זה קצת מלחיץ.
אלנטרה- הייתה לפני הנירו. מאוד מאוד נמוכה, מרגיש כאילו אתה יושב על הכביש. כל כניסה ויציאה מהרכב מלווה ב''הופלה'' (אולי זה הגיל) אבל ביחד עם המידות שלך שציינת, חושב אולי גם תחווה את אותה התחושה של נפילה אל תוך האוטו וטיפוס החוצה ממנו.
תא המטען באלנטרה הוא בתצורת סדאן, לא מאוד נוח להעמסה וגם הורדת המושב האחורי לא מאוד משםרת את המצב.
מה שכן, האלנטרה יותר מהנה לנהיגה מהניר.
הבחירה שלי היא הנירו
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
תגובה: ייעוץ בחירת רכב ליסינג חדש- נירו, אוקטביה, מאזדה 3, אלנטרה, צריך גו 4, MG ZS
מבין הרשימה:
אוקטביה
מאזדה cx30
לפי ההעדפות לתצורה/גובה