-
אאוטבק- הסבה לגז
ממשיכים להנות מהעיזה- כך מכונה האאוטבק במקומותינו. אתמול לקחתי לסיבוב בדיקה את בעל המוסך הדי מרכזי בצפון שכעס עלי על שהגבהתי את הרכב "ומה זה יעשה לציריות". איך שיצאנו לסיבוב נהיה שקט ובפניות ובכיכרות- היה גם חיוך...
חסרונות?
- אי אפשר לחזור מהבריכה עם הילדים שלא דרך השטח... רק שטפתי את האוטו לקראת הטיפול...
- יותר מדי קילומטראז' שהיה צריך לעשות עם האוטו השני, זה שהיתרון הגדול שלו- הדלק שלו לא עלינו- נעשה בסובארו בתירוצים שונים ומשונים...
..אבל לעינייננו...
בודק אופציה להתקנת מערכת גז. קראתי את "עשרות השרשורים הקודמים", הבנתי שצריך לנסוע עד באר שבע להתקנה. בכל זאת- רב השרשורים עתיקים, ובבאר שבע לא עונים לטלפונים...
הוצעו לי שתי מערכות:
OMVL איטלקית + משמנת.
OPTIMA פולנית ללא משמנת אך כזו המזריקה 5% דלק באופן קבוע ובכך פותרת את בעיית השימון.
יש בקהל ניסיון עם המערכות הנ"ל? בסובארו אאוטבק? מישהו מכיר את מוסך פייטון בנוף הגליל?
-
תגובה: אאוטבק- הסבה לגז
המערכת שלי הותקנה אצל ערן מבאר שבע וגם מתוחזקת אצלו (אני מדרים אליו פעם בשנה).
הוא לא איזה גאון הוא פשוט בכל מקצוע קפדן וישר וזה שתי נק' שנהיה יותר ויותר קשה למצוא.
שווה לשלוח לו הודעה להתייעצות מה כדאי, איך וכמה עולה ומשם להמשיך ולקבוע תור להתקנה.
שווה גם להעיף מבט על פריסת תחנות הגז בארץ ולהבין האם זה מסתדר לכם ולקחת בחשבון איזה גודל מיכל ואיפה הוא נכנס.
בהצלחה
-
https://www.jeepolog.com/forums/show...=1#post1066543
נזכרתי ש"באר שבע" כפי שרשמת , או פשוט "ערן המסוקס" התארח לאחרונה בפודקאסט
-
אני לא אוהב לכתוב על בעלי מקצוע "רק אצלו", אבל המקרה של ערן זה באמת רק אצלו.
הייתי גם אצל שניים נוספים וקיבלתי חוות דעת מקרוב על כמה נוספים.
לצערנו הוא היחיד שבאמת מקפיד על הכל, בהתקנה ובטח בכיוונים. עושה כיוונים כמו שצריך, בנסיעה יחסית ארוכה לוודא שהכל מדוייק. המתקין הקודם בו התקנתי כיוון את המערכת עם מנוע מונע בעמידה, ואז הדליק מזגן, כיוון שוב (בעמידה כמובן) ואמרו לי "סע, הכל בסדר". בדיחה.
זה בנוסף להתקנה שהתעלמה מפרטים טכניים מהותיים שמופיעים בהוראות ההתקנה של היצרן.
ערן עונה בנייד שלו בווטסאפ בלבד, לא לשיחות טלפון. בטלפון אתה יכול להשיג את המשרד. 08-6283123
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
-
לא סתם כולם נותנים את אתה המלצה.
ביקרתי אותו ביוני האחרון, הכל בתוקף, הפרטים בהודעה מעלי.
-
מצטרף להמלצות,
תענוג לראות אותו מטפל באוטו.
מדוייק ופדנט ברמה גבוהה מאוד