ניתן לצפות בעמוד זה ב-https://www.jeepolog.com/forums/cont...A9%D7%9C%D7%99
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-https://www.jeepolog.com/forums/cont...A9%D7%9C%D7%99
בשבוע שעבר באחד הימים החמים עמדתי ברמזור ליד טסלה.
לקח זמן להבין מאיפה הרעש החזק של המאוורר ברקע.
הרכב נשמע כאילו מתכונן להמראה.
וזה מסביר את רעשי מאורר חזקים שיש בעמידה בפקקים
פתאום רעש ומסביב מכוניות " רגילות " .
אין מה להוסיף
תמשיכו לקנות רכב חשמלי
זה העתיד :mad: על בטוח
זה גם יכול להסביר כמה רכבים חשמליים שראיתי בצידי הכביש בשבועיים האחרונים?
זה בלט בחריגות של זה.
בד״כ ביום רותח לקראת קצה עלייה ממושכת יש איזה רכב עומד בצד עם מכסה מנוע פתוח.
השנה ראיתי גם כמה חשמליות.
אני גם לא מבין הטרוניה…
הבדיחה היא כרגיל על השטחיים שלא מתעמקים בפרטים וקונים רכב לא מותאם.
אני נוסע על רכב "לא אפוי" כזה. כיף של רכב ותמורה פנטסטית למחיר. חצי שנה ועד כה 25000ק"מ מאושרים. כ170ק"מ מדי יום. אף לא טעינת dc אחת. לא ראיתי תחנת דלק מבפנים, או עמדה ציבורית, אלא כשאני על האופנוע או הטנדר.
הסוללה לא רק לא מקוררת, היא גם נטענת חד פאזית, וגם על זה כתבתי בעבר. ועדיין ארבע שעות טעינה מדי יום מספיקות לו, כי הכנתי שיעורי בית.
לא טוען בחוץ. ידעתי מראש שזה מאפיין פחות טוב שלו. התאים לא מגיעים להתחממות יתר והכול דבש.
אתמול הייתי עם בתי שמעוניינת לקנות בדיוק את אותו דגם, באולם המכירות. עד כדי כך אנחנו אוהבים אותו.
רכבי ice שמקבילים לו במחיר הם קטנים משמעותית, מקיאים בהם, פחות בטוחים ועלות האנרגיה שלהם גבוהה פי חמש.
אם יש בדיחה אז היא על מי שתקוע, לא עושה שיעורי בית ולכן בוחר רע, וזה נכון לחשמליות, היברידיות וice ללא כל הבדל.
הרעש של המניפה... אשכרה איבדתם את זה :D
חנן, איזה רכב זה "הלא אפוי"?
אולי הגיע הזמן לכתוב איזה מדריך חשמליות שיגיד לנו מה ההבדלים בין הדגמים, טעינה, סוללות וכו' וכו'??
אמנם לא נוסע ק"מ גבוה, אבל אני גם מאלה שמתלבטים לגבי חשמלית, בעיקר מבולבל ובספק מה כדאי לרכוש(חשמלי, או הייברידי שלטענתי להוסיף עוד מכלולים זה לייצר עוד תקלות) ובינתיים מחזיק פרייבט בנזין...
הקהל ברובו עושה את החשבון שלו, ולרוב מתברר שהוא בסדר גודל יותר חכם ממגוון ה"מומחים" המקומי ששואב את סמכותו מלהיות חלק מאיזו רשת תקשורת דה לה שמעטא שמתמחה בפרסום דיסאינפורמציה.
לעניין עצמו: אני מציף את המידע שאני מגלה. אין לי שום עניין במחנאות טפשית, ובאיזה עניין מוזר בלהחליט אם אתה "בעד" או "נגד". זה אווילי להחריד. אלו הכלים. אלה המאפיינים. כל אחד צריך להתאים את בחירת הכלים לאפליקציה הספציפית שלו.
חנן,
נדמה לי שאצל היצרנים המשמעותיים, המערכת מבצעת חימום לסוללה בימים קפואים.
ויצירת חימום יעיל וחסכוני, קצת יותר מורכב למימוש.
רענן