https://cars.walla.co.il/item/3774741
אמל"ק:
הטנדרים החשמליים הגדולים הביסו במכירות את הדיזלים בקטגוריית האפס שווי שימוש, בשנצ חדירתם לשוק.
על קצה המזלג - סילברדו חשמלי מכר 802 יחידות, סילברדו דיזל 490.
Printable View
https://cars.walla.co.il/item/3774741
אמל"ק:
הטנדרים החשמליים הגדולים הביסו במכירות את הדיזלים בקטגוריית האפס שווי שימוש, בשנצ חדירתם לשוק.
על קצה המזלג - סילברדו חשמלי מכר 802 יחידות, סילברדו דיזל 490.
מאוד מסקרן המקסוס שאינו בגודל פול סייז (רשיון רגיל?), להתרשם איך איכות החיים ביום יום ונוחות הקבינה למשפחה, עם בונוס של יכולת שטח מסוימת (אני מנמיך ציפיות שטח, עקב פגיעות הסוללה בגחון) וארגז שימושי, ברור שיהיה שקט משמעותית יחסית לדיזל וביצועים יפים, בתמונות הסלון נראה ראוי ומזמין.
הבטריה גדולה אך הטווח בינוני, כנראה עקב חוסר האוירודנמיות.
למשל לרוכבי אופניים, נשיאת אופניים ברכב חשמלי על התפוח ממש רוצחת הטווח, אני מניח שבטנדר מקסוס חשמלי אופניים בארגז לא ישפיעו, בbyd seal u אני מכניס האופניים פנימה (שני חשמלוקים) כדי שהטווח ישאר ראוי.
מחיר של 300,000₪ נראה לי מוגזם , במחיר 250-260 יהיה נוכח בשוק
למי שלא צריך עבירות והרכב משמש בעיקר לעבודה יש רק יתרונות (כלכליים) לבחירה כזאת כל עוד אחריות היבואן תומכת ורחבה
הגיס שלי מייבא כמה סוגים (gmc, ford, chevrolet...) , ובאמת עושה רושם שהביקוש רק עולה.
לי זה נראה ענק וכבד, אבל למי שאלה הצרכים שלו אלה רכבים מאודדדד מרשימים.
אם מישהו מעוניין מוזמן.
0544874555 אישי.
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
רכבים יוקרתיים יותר, מקלט מס, סמל סטטוס.
לעלויות השוטפות פה אין באמת משמעות.
מי שבונה על זה לעבודה, העמסות גרירות וכד' נאמן לדלק מאובנים.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
בטח שיביסו.
גיסי עבר מסילברדו דיזל לחשמלי, רק בסולר הוא כבר חסך 3000 שח בחודש, ומה עם התקלות וטיפולים של הדיזל? האוריאה הזאת גמרה את הרכבים האלה והעלויות יקרות אש.
הוא גרר ניגרר טון וחצי מהעמק לאיזור ים המלח דרך הבקעה בלי בעיה הלוך חזור ועוד נישאר לו 200 ק"מ בסוללה.
ה gmc סיירה בכלל מככב, עוד חבר רכש כזה לעבודה(עבודות עפר) במקום הדיזל.
הכל תלוי אופי שימוש.
קבלנים,נגרים, סתם אנשים שאוהבים סמלי סטטוס קונים עכשיו סילברדו חשמלי/ gmc
לא נתקלתי בחקלאי שנוסע על חשמלית או בכללי לא נתקלתי בטנדרים החשמליים האלה בשדות/שטח.
אני שקלתי את הסילברדו לעבודה ( חקלאי) ואחרי הרבה העמקה ובדיקות גיליתי שהיא לא מתאימה לאופי שימוש שלי למרות החיסכון הכלכלי, בסוף קניתי טרמור ולא מתחרט לדקה( טוב קצת שאני צריך לעלות מקו אשדוד צפונה)
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
מכיר חקלאי כזה שהחליף את הסילברדו דיזל לחשמלי ומבסוט מאוד.
גם הנסיעות מנהלה מהבקעה למרכז ..
גם היום יום, השקט הנוחות מארבעת מתלים נפרדים עצומים ובסיס גלגלים עצום.. הקבינה העצומה והגמישה והבגאז הקדמי ממש עושים לו שכל.
החקלאים של היום אגב גם מייצרים ומוכרים חשמל...
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
אני גם מכיר חקלאי שעבר לחשמלי, ופעם אחרונה שדיברנו הוא היה מבסוט.
(אפילו יש סיכוי שגבע מכיר אותו)