ג'ימני 2021 אוטומט - גיר לפעמים קופץ החוצה מ 4L ל 4H במהלך נסיעה טכנית
ניהלנו פה דיון ארוך בעבר על איך נכון לשלב ל 4L בג'ימני החדש, ולכל אחד היה את מה שהיה להגיד לגבי זוויות שילוב, זווית הגה וכמה מטר רוורס צריך לעשות.
בינתיים אני יכול לעדכן שהייתי במוסך מורשה בבדיקה והם טוענים שזו בעיה בטרנספר. כנראה דורש החלפה. הרכב כבר לא באחריות למרות שעל הבעיה דווקא כן התלוננתי רשמית בתקופת האחריות (בטיפול האחרון), אז עכשיו יהיה לי סיפור עם היבואן, אבל נניח את זה בצד כרגע.
אני יודע על אנשים שנוסעים על הג'ימני החדש שנים רבות עם הבעיה הזו ולא מייחסים אליה חשיבות. שמעתי שאנשים אומרים ש "ככה זה מדי פעם פשוט תעצור ותשלב חזרה ל 4L", אבל אם התקלה הזו היא אכן תקלה ידועה (או תקלה שקיימת לידיעת היצרן בסדרת ייצור מסויימת), אז ייתכן שמדובר בעילה ל*ייצוגית*, שכן זו תקלה עם פוטנציאל לסיכון חיי אדם ולכן היצרן חייב לפחות לבצע "ריקול שקט" (להחליף למי שהתלונן).
אשמח לשמוע רק מאנשים שיש להם את הג'ימני החדש והם נתקלו בבעיה הזו. אם מישהו עבר החלפת טרנספר אצל היבואן אודה אם תוכלו לצלם את המסמך של הבדיקה / החלפה.
חג שמח
תגובה: ג'ימני 2021 אוטומט - גיר לפעמים קופץ החוצה מ 4L ל 4H במהלך נסיעה טכנית
הוספת מגש פלסטיק ליד הידית טרנספר?
אם כן, תנסה להסיר ולבדוק אם הבעיה חוזרת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chewy
הוספת מגש פלסטיק ליד הידית טרנספר?
אם כן, תנסה להסיר ולבדוק אם הבעיה חוזרת.
אין מגש.
כתבתי את זה גם בשרשור "ההוא". מי שלא מאבטח את הlow תוך כדי התחלת נסיעה עלול להיות במצב בו השיניים לא משולבות עד הסוף וגלגל השינים קופץ החוצה בעומס.
אחרי מספיק פעמים שזה קורה כבר נוצר נזק שיגרום לגלגלש לקפוץ החוצה גם בשילוב עד הסוף.
וזה לא קשור לזוויות הגה וגם לא לרברסים.
בגיר אוטומט מומלץ בניוטרל כשהרכב בעמידה או בגלגול סופר איטי (הוראות יצרן בחלק מהרכבים כדי להבטיח תנועה מסוימת של גלגלי השינים על מנת ןמנוע מצב בו שן בדיוק מול שן להגחגלש לא רוצה להכנס), ומי שבגיר ידני, בעצירה בהילוך וקלאץ' לחוץ, בשחרור איטי מאוד של הקלאץ הידית של הלואו תקפוץ למקומה.
כל מי שיש לו ידית שילוב low של רכבים אמיתיים מוזמן לקפוץ להדגמה.