הגבהה חוקית לטויוטה טאקומה
בן משפחה שלי רוצה להגביה את הטאקומה שלו.
מדובר ברכב עבודה עמוס שנוסע הרבה בכביש ובשטח ולעיתים גם גורר עגלה עם מיני באגר.
מאחר ומדובר בדגם נדיר יחסית בארץ הוא מתקשה למצוא קיט הגבהה זמין במחיר סביר.
יש לו הצעה על STR ב 17 אלף ש"ח כולל הכל, עם אחריות ל 18 חודש של היבואן (לא דבר של מה בכך במקומותינו).
מחיפוש בפורום על STR מצאתי רק אמירות בסגנון של 'אם זה סיני סימן שזה לא טוב'.
השאלה היא האם מישהו התנסה באמת עם קיט הגבהה של STR ויודע להעיד על איכותו/עמידותו? הצעה לקיט אחר אשר זמין בארץ במחיר סביר?
תודה!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d3ff1e3e2d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4f315b5608.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ba02ca2b5b.jpg
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
תגובה: הגבהה חוקית לטויוטה טאקומה
לנו בעבודה יש היילקס עם קיט מלא של str.
אחרי שנה נשברו 2 הבולמים הקדמיים, השימושים זהים: שטח, עגלה עמוסה( בלי מיני באגר), כביש וכד.
כל התקןפה התלונן על חוזר נוחות וקופצנות של הרכב( הרכב עמוס קבוע עם מגירות מפוצצות ציוד).
אוכל לחפש לך תמונה אם תרצה
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ניסיתם את סופר-ג׳יפ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לפי הצילום ההגבהה מאחור עם בלוקים, בלי קפיץ מחוזק/משופר.
גרוע.
שים בצד שלא בטוח שתקני, במיוחד לרכב עמוס, נוצר מנוף גדול לפיתול הקפיץ בגלל עבודת המנוע בהאצה/בלימה.
לא פלא שהוזכר בעיית קופצנות.
תודה רבה על התגובות והכיוונים, הועבר.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
בן משפחה שלי רוצה להגביה את הטאקומה שלו.
מדובר ברכב עבודה עמוס שנוסע הרבה בכביש ובשטח ולעיתים גם גורר עגלה עם מיני באגר.
מאחר ומדובר בדגם נדיר יחסית בארץ הוא מתקשה למצוא קיט הגבהה זמין במחיר סביר.
יש לו הצעה על STR ב 17 אלף ש"ח כולל הכל, עם אחריות ל 18 חודש של היבואן (לא דבר של מה בכך במקומותינו).
מחיפוש בפורום על STR מצאתי רק אמירות בסגנון של 'אם זה סיני סימן שזה לא טוב'.
השאלה היא האם מישהו התנסה באמת עם קיט הגבהה של STR ויודע להעיד על איכותו/עמידותו? הצעה לקיט אחר אשר זמין בארץ במחיר סביר?
תודה!
אני לא יודע להגיד משהו מנסיון על המותג STR. גם לא מכיר מקרוב מישהו שנוסע על המותג הזה. אבל המחיר שהציעו לבחור נשמע מופרז בעליל עבור 4 בולמים ושני קפיצים קדמיים. לכאורה זה "מרוצים" ו"מתכוונן" ו"מיכל חיצוני" אבל אני לא הייתי מרכיב את זה על הרכב שלי כשבולמים וקפיצים ממותגים וותיקים ומוכחים עולים הרבה פחות.
כנס לאתר של אספיר יש שם מחירים של ערכות הגבהה עבור היילקס. אמנם לא טקומה אבל בולמי הקויל-אובר מקדימה למעשה זהים ומאחורה זה להתאים בולמים גנריים. מה ששונה מהיילקס זה קפיצי עלה האחוריים אבל בכל מקרה רוב המתקינים והמגביהים בארץ לא נוגעים בהם כי הקדימה זה החלק שצריך להרים.
אני מנחש שבן המשפחה לא באמת מיצה את השוק ומנסים לדחוף לו משהו עם שולי רווח גבוהים. שיגש למתקינים המוכרים ויבקש הצעות מחיר למותגים אולדמן, פוקס, בילשטיין... אלו שיש מאחוריהם יבואנים עם שרות ואחריות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
היילקס זה קפיצי עלה האחוריים אבל בכל מקרה רוב המתקינים והמגביהים בארץ לא נוגעים בהם כי הקדימה זה החלק שצריך להרים.
.
וזה השיטה הלא נכונה שמייצרת עוד בעיות בהמשך, בדגש על רכבים שגם נושאים משקל כמו התיאור בבקשת המידע כאן.
אם במבנה הרגיל הרכב המועמס הופך מאוזן, הגבהה קדימה בלבד נותנת אשליה של הגבהה כי הקדימה התקרום מעט והרכב מאוזן, אבל בהעמסה האף בשמיים.
מכאן הרעה באחיזה של הסרן הקדמי ופגיעה בהיגוי.
זה לגמרי חצי עבודה לתפרנים.
הדבר נכון הוא הגבהה שמתייחסת לשני הסרנים.
לצערי לטאקומה אין אופציה זולה.. יצא לי להזמין לא מעט קיטים מארהב במסגרת העבודה הקודמת(סדנא מאוד מוכרת)
ורק שם אפשר למצוא קיט מלא ואיכותי לדגם הזה.
לא הייתי נוגע ב-STR, עוד לא פגשתי לקוח מרוצה שבאמת מעביד את האוטו שלו קשה.
שים לב למשקל המותר של הרכב, גם בארה"ב, זה לא רכב עבודה.
גרירה כן. 3.5. העמסה... פחות.
לי ניסיון אישי של יותר מ100 אק" מ עם סט של bp51 על טקומה מהדור השלישי. אם משקיעים סכומים כאלו, זה הפתרון הנכון.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk