התייעצות לגבי דו״ח חניה בנס ציונה
אז קיבלתי הודעה מחברת הליסינג שיש דו״ח על הרכב בנס ציונה, נכנסתי לאתר העירוני ואני אכן רואה את הרכב מככב באדום לבן והדו״ח על פאקן 500₪.
אני לא איבדתי כלום ביום שני ב11:30 בנס ציונה אז פניתי לגברת שבהתחלה הכחישה קשר לאירוע ואז נזכרה שהייתה בכנס מהעבודה (ועידת ישראל לטכנולוגיית המידע, מתחם האירועים גבריאל)
ואמרה שהיה סדרן מטעם הכנס שהורה לה לחנות שם כי המגרש היה מלא עד אפס מקום. נשבעה גם שלא ראתה את הדו״ח על הרכב (נוטה להאמין לה לרוב, למרות שבתמונות רואים בבירור דו״ח על השמשה הקדמית)
יש טעם לפנות לעיריית נס ציונה? אם הייתי יודע במאי אולי היה לי תיעוד ממצלמת הדרך, אין מצב שחצי שנה אחרי זה נשמר.. מאמין שגם מארגני הכנס יתנערו מהסיפור. מילא היה 100₪ אבל פאקן 500₪ על חניה באמצע שומקום..
עצות?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...212c3f5719.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
תגובה: התייעצות לגבי דו״ח חניה בנס ציונה
תמיד שווה לנסות.
להתנצל, לבקש להמיר באזהרה.
יסרבו, תבקש משפט ואז אותו סיפור, תבקש להמתיק את העונש. עוד בהתכנסות, לפני המשפט עצמו ואם עדיין לא אז במשפט עצמו. כמובן תציג את כל הנסיונות שלך לחסוך זמן שיפוטי יקר והרצון שלך להגיי לפשרה מחוץ לכתלי בימש.
אם אין לך רקע של עבריין חניה, כנראה תצליח. תדאג להיות מסודר.
ט.ל.ח, לא ייעוץ משפטי וכיוב.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
בדוח רשום שהרכב חנה עם יותר משני גלגלים על המדרכה.
לפי התמונה שהעלית לא נראה ככה.
אם תצליח להוכיח שלא זה המצב אולי תצליח לפסול. או להמיר לעבירה קלה יותר.
בהצלחה.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
זה מקום ידוע לשמצה - כנסים בגבריאל מכילים יותר משתתפים מהחלק הקרוב של מגרש החניה, אז או שנוסעים לחנות בצד הרחוק וזה רחוק, או שחונים ככה.
העיריה כמובן שולחת את הפקח חצי שעה אחרי שהסדרן חניה של האולם הלך כי למה לא.
אסף.