3 קבצים מצורפים
בגי"ה: תפירת סגירה לג'יפ - חומרים, אטימה, אנשי מקצוע והמלצות כלליות
אני עושה שיעורי בית לקראת סגירה של הרכב בבד.
בגדול מדובר על חלונות נגללים לפתחים בצדדים ומאחורה, ובניה של שלד רזה לדלתות סטייל bestop.
מחפש מידע והמלצות מבעלי ניסיון.
1. חומר גלם - מעדיף לא משמשונית. איזשהו בד נושם, עמיד למים וUV. מה קיים וזמין? האם יש אנשי מקצוע שעובדים עם זה או שצריך להזמין גליל של מה שזה לא יהיה ולספק לתופר?
2. קנט\גומיית אטימה שתופרים להיקף הדלת - במוצרי המדף של bestop נראה בברור שהם תופרים גומיה בכל היקף הדלת:
קובץ מצורף 149994 קובץ מצורף 149995
מישהו יודע איפה ניתן לרכוש כזה לפי מטר? מה המושג הטכני לחיפוש?
3. מחפש איש מקצוע להתעסק עם זה באזור הדרום\מרכז, מישהו שמכיר את התחום ויש לו סבלנות לדברים לא שגרתיים ויודע לעבוד עם עוד חומרים מלבד שמשונית. מכירים?
לא בטח שאני צריך לבוא עם הרכב אליו. את הדלתות אני בונה לבד ומביא לו. ואת חלונות הצד ומאחורה - יכול להיות שמספיק לספק שבלונה ואת כל ההתקנה אעשה לבד.
אני מתלבט איך נכון לבצע את חלונות הצד. הכיוון המתבקש והפשוט זה התקנה חיצונית על השוליים של סגירת הפיבר. נותר רק להבין איך עושים את זה אטום (ואסטטי).
זו הכלה:
קובץ מצורף 149996
אשמח לסיעור מוחות בעניין
תגובה: בגי"ה: תפירת סגירה לג'יפ - חומרים, אטימה, אנשי מקצוע והמלצות כלליות
שמע.... איזו אוטו יפה!!!
כנראה שרוקי הוא בית העסק בשבילך אבל זה כנראה גם יהיה יקר ותחכה לשמוע המלצות ממקור ראשון כי אני לא כזה.
גם אטום למים וגם נושם....המותג המוביל נקרא גורטקס (ויש עוד כמה תחליפים) אבל זה יקר ולא רלוונטי.
ככלל, יכולת הנידוף של ממברנות כאלו זניחה לעומת האיוורור הטבעי של סגירת ג'יפ ( הרווחים בחיבורים),
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
גם אטום למים וגם נושם....המותג המוביל נקרא גורטקס (ויש עוד כמה תחליפים) אבל זה יקר ולא רלוונטי.
ככלל, יכולת הנידוף של ממברנות כאלו זניחה לעומת האיוורור הטבעי של סגירת ג'יפ ( הרווחים בחיבורים),
אז מה כן? שמשונית או?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro