הצמיגי קנדה MT שהתקינו לי ב'דרור' בשילת איזנו גם איזנו. התעלמו מהנקודה הצהובה מה שהביא לאיזה חצי קילו נשקולות. שחור בפנים או בחוץ, אפשר לאזן.
לא מרוצה? תחזור לצמיגיה ותבקש שיאזנו מחדש. את הנקודה הצהובה אפשר לשים במקום יחסית לונטיל בלי קשר לצד.
אסף.
Printable View
הצמיגי קנדה MT שהתקינו לי ב'דרור' בשילת איזנו גם איזנו. התעלמו מהנקודה הצהובה מה שהביא לאיזה חצי קילו נשקולות. שחור בפנים או בחוץ, אפשר לאזן.
לא מרוצה? תחזור לצמיגיה ותבקש שיאזנו מחדש. את הנקודה הצהובה אפשר לשים במקום יחסית לונטיל בלי קשר לצד.
אסף.
תגובה
איזון של צמיגים בעייתיים צריך להתבצע לא רק על המכונה,
אלא צריך להשקיע קצת יותר זמן ולסובב את הצמיג על הג'אנט עד שמגיעים לאיזון בסיסי סביר.
לא לכולם יש חשק להתעסק עם זה.
צמיגי כחלון בצומת המוביל, אני לקוח שם כבר כמה שנים, סה״כ שירות ראוי המחירים טובים.
לא מכיר את הסיפור שסיפרו באנטון על צמיגי שטח מלא.
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
בזמנו כשקניתי אצל אנטון, איזנו גם איזנו.
נשלח מטאפאטוק, וזה לא עניינו של אף אחד איזה טלפון יש לי
יש לי דברים סהכ טובים לומר על קנדה MT אבל..
לאחר שני סטים נראה לי שהם פחות מאוזנים, ז״א דורשים יותר תיקון עם משקולות מאשר טויו או BF על אותם ג׳אנטים
Sent from my iPad using Tapatalk
לפני כשבוע הורכב על הטרופר סט קנדה mt במידה 31/10.5/15 על סט ג'אנטים של פאג'רו q.
במעמד ההתקנה (אצל אנטון ביפו) החבר'ה דאגו לספר לי שבצמיגי mt לא עושים איזון גלגלים כי זה לא מצליח/ לא רלוונטי/ איכות הנסיעה בכביש לא משנה רק בשטח ועוד כל מני עצות ואימרות שפרלמרות שהתעקשתי הם די זרקו קצוץ והרכב נוסע די זוועה.
רוצה לעשות מקצה שיפורים.
כרגע הרכב נמצא באזור כפר סבא. אז 2 שאלות:
1. אצל מי אתם ממליצים לבצע?
2. מבחינה אסטטית העדפתי את הדופן השחורה כלפי חוץ, בעוד שהדופן המסומנת בנקודות (צהוב ואדום) נמצאת בפנים. מבין את משמעות הנקודות, אך האם יש דרך לסדר את הצמיג כך שהאיזון יהיה נורמאלי על אף הדופן השחורה בחוץ, או שאני צריך להתבגר ולסדק את הצמיגים כמו שהיצרן התכוון.....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...604d4b5da0.jpg
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
אם היצרן התכוון שיש צד בפנים וצד בחוץ ..
הוא *רושם* זאת על דופן הצמיג.
לגבי איזון... נכון לא נכון חירטטו בביטחון.
★*****★******★*****★*****★
אסף,
רציתי להגיד שהקדמת אותי בהתייחסות לתוספת מוגזמת של משקולות.
אבל את התגובה כתבת אפילו לפני שהשאלה עלתה.
ומאז לא הצלחתי להגיב.
אלא לערוך הודעה ישנה
ואכן, שמגזימים במשקולות, בהנחה שהגאנט לא עבר טראומה צריך לבדוק שהולבש נכון.
(דרור הוא "צמיגיית הבית" שלנו.
החודש 8 צמיגים בשלשה רכבים ופאנצר אחד ברביעי)
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
צמיגי אנטון אמרת? ישר לרשימה השחורה.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
לא מזמן עשיתי איזון לאחר החלפת מיקומים.
הצמיגאי שמכר לי אותם שנה וחצי לפני (במחיר מצוין) לא איזן כמו שצריך וסיפר סיפורים, פעמיים.
כשהיו חדשים הוא איזן אותם בסדר, אחרי החלפת מיקומים זה היה גדול עליו.
כבר כמעט האשמתי את החלפת המיקום, ההצלבה וכולי.
גיל בצמיגי יבנה איזן בלי בעיה.