סט (או סטים) הצמיגים הבאים
אני לפני החלפת צמיגים.
כרגע שוקל להיות עם שני סטים אחד ליום יום וטיולים ״רכים יותר״ ואחד לאקסטרים.
המצב הנוכחי שיש לי סט של 33 ליום יום (המקוריים של 392, כולל הג׳נטים שלו) וסט של 17*11.5*37 של ניטו מדהימים בעיניי. עשו כמעט 50 אלף מייל, אפס בעיות, אחיזה מדהימה גם במקומות כמו הרוביקון וגם על הכביש. מעדיף צמיגים צרים תמיד.
סט יומיומי אני מתלבט בין 35 על 10.5 או 11.5
לסט טיולים אני מתלבט בין טויו שטח מלא 17*12.5*40 או להשאר עם ניטו במידה 17*11.5* 38
רידג גרפלר
יש פה בעצם שתי התלבטויות, שטח מלא או היבריד, והגודל.
הטויו קצת מפחיד אותי כי הוא לא מיועד לאותו טווח משקלים, עדיין מעל הרכב אבל עם פחות טווח בטחון.
חשוב לציין שגם בטיולי אקסטרים, אני עדיין מגיע וחוזר בנסיעה על הכביש (נסיעות פה יכולות להיות גם צפונה מ1000 ק״מ כל כיוון)
תגובה: סט (או סטים) הצמיגים הבאים
לך לעזאזל, באת להתעלל מנטלית במה שנשאר מהמנטליות שלנו פה בארץ...
איך אתה מתמודד עם עניין הטסט?? :p
אותי הצחיק יותר שאתה נוסע עם צמיגי 40 על הכביש אבל מה שמטריד אותך הוא שדרגת העומס קרובה למשקל הרכב....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לך לעזאזל, באת להתעלל מנטלית במה שנשאר מהמנטליות שלנו פה בארץ...
איך אתה מתמודד עם עניין הטסט?? :p
שואל באמת.
לגבי הטסט, בודקים פה רק זיהום אוויר, וגם זה לא בבדיקה אמיתית אלא חיבור לשקע אבחון.
נושא החוקיות פה מתבטא בדברים אחרים, למשל בידלוקים מלאים לא חוקיים, היים גוינטים לא חוקיים, צמיגים חייבים להיות מכוסים.
בשונה מישראל אבל, אם שוטר עוצר אותך לא חוקי, הוא נותן לך ״הוראת תיקון״ אתה מתקן ומגיע לתחנת משטרה להראות והכל בסדר
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אותי הצחיק יותר שאתה נוסע עם צמיגי 40 על הכביש אבל מה שמטריד אותך הוא שדרגת העומס קרובה למשקל הרכב....
הכוונה שהמשקל המותר של יצרן הצמיג קרוב למשקל של הרכב. זה נתון חשוב, בייחוד בנסיעות מאוד ארוכות.
כבר יצא לי לצאת לנסיעות של 800-1000 מייל כיוון
אם אתה לוקח צמיג גבולי למשקל אבל עדיין תקין, תבדוק מה לחץ הניפוח המירבי וככה תעלה לכביש.
אין לך מה לדאוג - יצרני הצמיגים לוקחים אפס סיכונים וכל עוד אתה בטווח המותר - אתה בטווח המותר.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אם אתה לוקח צמיג גבולי למשקל אבל עדיין תקין, תבדוק מה לחץ הניפוח המירבי וככה תעלה לכביש.
אין לך מה לדאוג - יצרני הצמיגים לוקחים אפס סיכונים וכל עוד אתה בטווח המותר - אתה בטווח המותר.
אסף.
תודה. זה סוגר את הפינה… עכשיו נשאר להתדיין עם עצמי עם להוסיף אינץ׳ רוחב שווה אינץ׳ גובה… לחלוטין לא מגובה בדבר חוץ מטמטום עצמי… מקווה שאצליח לקבל החלטה מושכלת ולהשאר עם 38….
נפל הפור...
הצלחתי להתאפק.
Nitto 38x11.50R17
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
LAREDO
נפל הפור...
הצלחתי להתאפק.
Nitto 38x11.50R17
חחחח