6 קבצים מצורפים
חוזר: המוטציה - הCJ8 של בולדוג
זה כבר רכב אספנות??<:smile:
[QUOTE=מאיר רוטברג]זה כבר רכב אספנות??<:QUOTE]
לא. 86 עדיין לא אספנות.
אבל נראה לי שהוא יהיה רכב אספנות הרבה לפני שכבוד הבולדוג יסיים לבנות אותו...
תנסה אתה למצוא צינור מים עליון כשאתה לא זוכר ממה לקחת את הקודם רגע אחרי שחתכת אותו לכמה חתיכות בשביל לדחוף פנימה צינור נחושת עם מופה ליוניט להפעלת מאוררים חשמליים כי גילית אחרי שהחלפת את הרדיאטור שהפן קלאץ' יושב סנטימטר וחצי מהרדיאטור שלך.
לבטל נזילות בדיפנדר זה יותר קל.
עכשיו לחדשות הטובות, יש סוג של צינור שכבר יושב במקום.
עומר,
למה אתה ממקם את יוניט החום בצינור המיים?!? זה מקור לצרות...
מיקום טוב ליוניט החום, הוא דווקא בדוד התחתון. שם יש נוזל קירור תמיד, ואליו מתאימים את היוניט המתאים לטמפ' העבודה הרצויה עליך.
בהתחלה חשבתי שעדיף למקם אותו בדוד העליון, וכך היה, אבל הוא לא תפקד כל כך טוב שם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי eliv1
עומר,
מיקום טוב ליוניט החום, הוא דווקא בדוד התחתון. שם יש נוזל קירור תמיד, ואליו מתאימים את היוניט המתאים לטמפ' העבודה הרצויה עליך.
בהתחלה חשבתי שעדיף למקם אותו בדוד העליון, וכך היה, אבל הוא לא תפקד כל כך טוב שם.
הטמפ' בדוד התחתון אמורה להיות קרה משמעותית מזו בדוד העליון, משם חוזרים המים ה"קרים" למנוע.
אלי,
אם אתה מודד משם את הטמפ' אתה מקבל קריאה שגויה של הטמפ' מנוע שלך.
תהיו רגועים, היוניט מוקם בסופו של דבר בסעפת היניקה ליד הטרמוסטט על אותו מעבר מים.
כל השורות ללא הפיסוק למעלה היו להסביר לדרור שג'יפ זה לא דבר שמכניסים לד"ר שיטפל בו.;-)
עומר, מוטציית הג'יפ שלך היא כמו טנק מג"ח. הוא מייצרת בעיות ותקלות כשהיא עדיין עומדת.
בקצב הזה היא תתחיל לגלות נטיות של לנדרובר - עדיין בחנייה, על הבוקים, תגלה פתאום שכל השמנים מטפטפים החוצה...
כשהתחלת לבנות את הגרוטאה שלך האיראנים עדיין צדו דינוזאורים ונלחמו עם מקלות ואבנים, ועכשיו הם כמעט ומסיימים לבשל פצצת אטום. התחלפו פה אינספור ממשלות, הייתה התנתקות, אתה הספקת להתחתן, אני הספקתי להתגרש, הילדים שלי עוד מעט מתגייסים. והג'יפ שלך? הוא עדיין על הבוקים. עד שתסיים אותו כבר תהיה זקן מכדי להצליח לטפס אליו. מה יהיה? האם זה סוג של קוצר רוח לראות אותו כבר נוסע? כן. יאללה כבר, תן גז.
[QUOTE=דרור ברלי]עומר, מוטציית הג'יפ שלך היא כמו טנק מג"ח. הוא מייצרת בעיות ותקלות כשהיא עדיין עומדת.
בקצב הזה היא תתחיל לגלות נטיות של לנדרובר - עדיין בחנייה, על הבוקים, תגלה פתאום שכל השמנים מטפטפים החוצה...
כשהתחלת לבנות את הגרוטאה שלך האיראנים עדיין צדו דינוזאורים ונלחמו עם מקלות ואבנים, ועכשיו הם כמעט ומסיימים לבשל פצצת אטום. התחלפו פה אינספור ממשלות, הייתה התנתקות, אתה הספקת להתחתן, אני הספקתי להתגרש, הילדים שלי עוד מעט מתגייסים. והג'יפ שלך? הוא עדיין על הבוקים. עד שתסיים אותו כבר תהיה זקן מכדי להצליח לטפס אליו. מה יהיה? האם זה סוג של קוצר רוח לראות אותו כבר נוסע? כן. יאללה כבר, תן גז.[/QUOTE]
מה אתה כותב לו תן גז
עכשיו הוא יבין שהוא צריך להמציא מערכת גז והרכב יעמוד עד שתהיה סבא
אבל מאיר, לא מאשרים מערכות גז לנפח מעל 5 ליטר ומתחת לשנת 95.
:twisted:
עומר.......
איזה מן תרוץ זה?!?!?!
[QUOTE=מאיר רוטברג]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
עומר, מוטציית הג'יפ שלך היא כמו טנק מג"ח. הוא מייצרת בעיות ותקלות כשהיא עדיין עומדת.
כשהתחלת לבנות את הגרוטאה שלך האיראנים עדיין צדו דינוזאורים ונלחמו עם מקלות ואבנים, ועכשיו הם כמעט ומסיימים לבשל פצצת אטום. התחלפו פה אינספור ממשלות, הייתה התנתקות, אתה הספקת להתחתן, אני הספקתי להתגרש, הילדים שלי עוד מעט מתגייסים. והג'יפ שלך? הוא עדיין על הבוקים. עד שתסיים אותו כבר תהיה זקן מכדי להצליח לטפס אליו. מה יהיה? האם זה סוג של קוצר רוח לראות אותו כבר נוסע? כן. יאללה כבר, תן גז.[/QUOTE]
מה אתה כותב לו תן גז
עכשיו הוא יבין שהוא צריך להמציא מערכת גז והרכב יעמוד עד שתהיה סבא
ענק....
המממ
באמת עברתי כבר שלש דירות מאז שפגשתי את עומר.... והעגלה עדיין חונה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
כשהתחלת לבנות את הגרוטאה שלך האיראנים עדיין צדו דינוזאורים ונלחמו עם מקלות ואבנים, ועכשיו הם כמעט ומסיימים לבשל פצצת אטום. התחלפו פה אינספור ממשלות, הייתה התנתקות, אתה הספקת להתחתן, אני הספקתי להתגרש, הילדים שלי עוד מעט מתגייסים. והג'יפ שלך? הוא עדיין על הבוקים. עד שתסיים אותו כבר תהיה זקן מכדי להצליח לטפס אליו. מה יהיה? האם זה סוג של קוצר רוח לראות אותו כבר נוסע? כן. יאללה כבר, תן גז.
בלי להתייחס לעומר(שהוא חמוד, תגידו מה שתגידו) ולג'יפ, אני חייב(בעצם רוצה) לציין שזאת אחת הדוגמאות היפות ביותר שראיתי מזה זמן לכושר כתיבה מופלא וליכולת נדירה של העברת מסרים.
אז לסיכום דבר
http://www.jeepolog.com/285.html
ואל תדאגו, כל התמונות שלא עולות מופיעות בסרטון.