http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...14&item=706461
על הקושיות הללו בג'פטריפ אף אחד לא הגיב ,אני יודע שכאן אנשים יודעים להחזיק כלי עבודה ולא רק מקלדת, אשמח להחכים מניסיונכם , אלון
Printable View
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...14&item=706461
על הקושיות הללו בג'פטריפ אף אחד לא הגיב ,אני יודע שכאן אנשים יודעים להחזיק כלי עבודה ולא רק מקלדת, אשמח להחכים מניסיונכם , אלון
אולי לא ענו לך שם כי אתה חוכמולוג? במקום להתחכם, אולי תשאל את השאלות...:evil:
**************************************** **************ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ספר טכני לגאלופר יום שלישי, 30 במאי 22:26
ספר לטיפול עצמי בגאלופר - היכן ואיזה? 'היינס' מספיק טוב וברור או שיש נוספים? (אולי יש חומר באינטרנט שמכיל גם תמונות)
למבינים מס' קושיות :
*A* יש לי רטיבות מהמיכל שמן הגה, כנראה אטמי גומי יבשים, לפני שאפרק מישהו החליף לבד ויודע מה כדאי לקנות? (גודל סוג והיכן)
*B* היום חיזקתי את בורג הביטול חופש בתיבת הגה (רק רבע סיבוב הספיק לתיקון) וראיתי שיש על התיבה ניפל, זה למילוי שמן/גריז? צריך למלא או להחליף?
*C* מאז שיש לי את הרכב : כשאני נותן גז בהתחלת נסיעה הידית הילוכים 'מגרגרת' לכמה שניות, כשאני מניח את היד על הידית הוויברציה נעלמת, מה זה ?
*D* מגב אחורי+מתיז המים האחורי לא פועלים - ככה קניתי את הרכב, אפשר לתקן לבד ? (יש פיוז תקין ומים במיכל האחורי)
נמרוד, אלו השאלות ששאלתי, אני לא רואה 'חוכמולוגיה' לפעמים אני מנסה להיות 'מעניין', אולי פשוט בעלי SAV לא יודעים מכונאות בסיסית? אתה יודע גם 'לפרק' וגם 'לחזק' אז 'תחזק' אותי מניסיונך,
זה פורום ולא פינת היתגוששות כמו שהפך ג'פטריפ
טוב, מסתבר שאתה אכן חוכמולוג - גם אני. אז בוא נחזור לעניין.
אתה בטוח שיש ספר של היינס לגלופר? אני לא מצאתי בקטלוג. אם יש, זה בדיוק מה שאתה צריך, ואם אין - בעייה.
לגבי השאר, אני, ואחרים כאן, יכולים לנסות לענות, אבל זה הקשות מכלי רכב אחרים ומידע ונסיון כללי. אתה כתבת "אולי פשוט בעלי SUV לא יודעים מכונאות בסיסית" - יש בזה כנראה מן האמת... קרא את שרשור הדעות הזה שבעקבותיו בכלל נפתח כאן פורום SUV.
A - מאיפה הרטיבות? מצינור הלחץ? מהמכסה? מצינור החזרה? עד כמה היא חמורה? אתה מוסיף נוזל באופן קבוע?
B - אין לי מושג איזו תיבת הגה יש לך. מן הסתם זה אמור להיות דומה לפאג'רו ישן.
D - אם היית אומר שרק המתז לא עובד, אז משאבה לא תקינה זה דבר די נפוץ שלא בעייה למצוא תחליפית. אבל אם שניהם לא עובדים, הבעייה חשמלית, סיכוי טוב שבידית. בכל מקרה אין לך ברירה אלא לקחת מולטימטר ולרדת לתעלות...
לכל רכב צריך להיות ספר מוסכים שהיצרן מוציא. איך מוצאים אותו זה כבר סיפור ממהפטרה, אבל כמו שיש באתר ספרי טיפולים לסופה ולסמוראי להורדה כך איפהשהוא יש גם לגאלופר.
אני הייתי כותב ליצרן ושואל אותו איפה אני מוצא ספר כזה.
אלון_ק תודה ,אברר אצל היבואן לגבי הספר רכב
נמרוד אתה חכם ולא חוכמולוג, אני סתם משקפופר