בתגובה להערות ביחס להמלצות שפירסמו חברים ביחס למוסכים מתמחים בשירשור אחר, אשמח לשמוע מחברים על נסיונם בנדון.
להסרת ספק, לא מדובר בפירסום, אלא בחוות דעת של חברים שתעזור לכולנו למצוא נותני שרות ראויים.
Printable View
בתגובה להערות ביחס להמלצות שפירסמו חברים ביחס למוסכים מתמחים בשירשור אחר, אשמח לשמוע מחברים על נסיונם בנדון.
להסרת ספק, לא מדובר בפירסום, אלא בחוות דעת של חברים שתעזור לכולנו למצוא נותני שרות ראויים.
אני
אני.
בד"כ, אני.
אם לא מסתדר אז מוסך אפ"ק
סער.
אני.
לחליצה של מצת עם ראש שבור, נעזרתי באפק. גם קרובים ושכנים אני שולח לשם.
אני ההיתי רוצה לעבוד לבד אך אני חסר ניסיון בנושאי מכניקה לכן אני עובד אם ארז קקטוס ישר אמין ורק הוא עובד על הרכב מקסימום הפועל שלו אך בפיקוח עיניים של ארז
אומנם אין לי ג'יפ (אבל יהיה לי!)
בשורה התחתונה, לא הכנסתי את הרכב שלי למוסך בשלוש שנים האחרונות. את כל הטיפולים והתיקונים עשיתי לבד.
כרגע אני בעיצומו של אוברול למנוע של הסיריון של אחותי. היום הראש חזר משיפוץ...
אני.
לעניין ניתוק אימובילייזר, נעזרתי בארנון (אנדורו) מפרדס חנה.
אני.
אם יש בעיות, תמיד יש חברים להתייעץ.
אני .
עד היום (עם הסופה) לא היה צורך ,אבל אם יהיה צורך , אני אעזר ב**** (עד כמה שיוכל לעזור לי).
התנצלותי על העריכה, חגי, אבל הבחור המדובר ביקש שלא להופיע בפורום פתוח, לכן גם אני לא המלצתי עליו.
מורי !!!!!!!!!!!!
מכונאי סמוראים בחסד עליון!!!!!!
איש אמין ביותר מחירים הוגנים סבלנות ויחס אישי נדירים.
כדאי לקבל אצלו חוות דעת והצעת מחיר.
0575335353 הטלפון שלו.
אני
אם מסתבך או צריך יד אז חברים - IDANW זה המקום להודות לך שבאת לעולם!
ואם ממש כבר אין ברירה וצריך מומחה (כיווני נעילה למשל) אז דוד מדרך השטח. מקצוען אמיתי שהוכיח את אמינותו בפניי מספר פעמים בכדי לזכות בהמלצה הזו.
אין לי ג'יפ - אלא לנדרובר.
אבל אני.
משתדל לבד.
דברים מסובכים, או כאשר מתעצל..
מוסך אודי מזרחי.
אני
יש מוסך אז הרבה יותר פשוט
קובי
היום אני.
מי מייעץ בעניין ונותן יד וירטואלית ? ידידים קרובים : צ'ילטון, התנ"ך לג'יפים, ספר הרכב המפורסם באתר, ג'יפולוג, וכמובן מועדון CJ.
בתחילה לקחתי את הרכב למכונאי "חבר" שקרע לי את הכיס ואת הצורה, וכל מה שעשה צריך לעשות שוב. בזכות ג'יפולוג התחלתי לעשות דברים לבד. אם כבר מוסכים (ורק בלית ברירה ) רק כאלו שמבינים ומיועדים לג'יפים בלבד ולא כולבויניק . אין מצב שמכונאי יעבוד על הג'יפ בלי שאראה מה הוא עושה, או שאקלוט שהוא סוגר ברגים בלי טורק היכן שצריך.
אני, אני, אני.
קיד.
לנד רובר ווויליס.אני ואבא שלי.ממנו למדתי הכול.
אני פרט לעבודות חוץ :
ערגול קפיצים
ניקוי רדיאטור
במיקרים אלו מקבל בעל המקצוע את החלק מפורק (רדיאטור) .
אני והפלאפון...