http://www.jeepolog.com/forums/attac...tid=1484&stc=1
זהו את הרכב הבא, מי בנה אותו, מי הידוען שנהג בו, מתי איפה ומה חשיבותו ההיסטורית (או לא). מי שיודע מייד שיחכה קצת ויתן לאחרים להזיע.
Printable View
http://www.jeepolog.com/forums/attac...tid=1484&stc=1
זהו את הרכב הבא, מי בנה אותו, מי הידוען שנהג בו, מתי איפה ומה חשיבותו ההיסטורית (או לא). מי שיודע מייד שיחכה קצת ויתן לאחרים להזיע.
טוב, אז כנראה שזה לא קל. אף אחד? כיוונים?
סבלנות, אני חורש את היסטורית הבאחה...
הסטוריית הבאחה?
אני בודק באתר הבית של TOYS R US
זה רק אני או שחסר לרכב הזה אנטנה לשלט?
אני מוכן לקבל כיוונים (ואשמח לקבל קישורים על הדרך למקומות שמציגים את היסטוריית הבאחה באופן בלתי תלוי בקבוצה שלהם).
נמרוד כתב שמישהו נהג בו, לכן הוא לא דגם.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
מה גם שכשמסתכלים בתמונה, רמת הפרטים שיש בחלק הקדמי שוללת שזה דגם מוקטן, ולא רכב בגודל אמיתי
אף אחד לא מזהה את ה H על הדלת של הרכב? לדעתי זה המפתח לפתרון החידה (מה גם שמישהו ניסה לרטש את התמונה באזור הזה)
מישהו זה אני. מחקתי כל מיני כתובות, בין היתר את פתרון החידה שכתוב על הרכב.
תן רמז, אפילו כבר הספקתי לעבור על ההיסטוריה של צ'אד הורד...
(עצם זה שלא שמעת את השם כבר מעיד על רמת הנואשות שלי! חפש בהקשר של CORR באתר של off road, יש שם איזה מיני אזכור שלו...).
אם עד אחרי הראלי אין התקדמות, יהיה רמז.
(אלון, באיזה מבחן אתה הולך להכשל השבוע בגללי? :twisted: )
חומרים, ואותי זה לא כל כך מצחיק.
אחרי הראלי לא עוזר לי, המבחן שלי ביום שישי בבוקר!
:lol:
אלון
תתרכז בנק' אוטקטית ובווקטור בורגס ... :wink:
עזוב אותך מהבאגי :roll:
חברים אתם מאכזבים אותי. אני חוזר אחרי כמעט ארבעה ימים ואין התקדמות?
רמז (עבה):
הבריחה הגדולה
Steve McQueen
James Coborn
James Gardner
Charles Bronson
אההה.....
חוץ מגרדנר כולם מתים כבר, לא?
אתה בכיוון, ואגב גם ג'יימס גרדנר קשור לבאחה... ונמאס לי לתת לכם רמזים, הפורום הזה באמת מתדרדר אם את זה אתם לא פותרים :twisted:
מה נהיה? מוותרים? ככה, בלי קרב?
אני צריך להציע פרס למי שפותר?
זה מביך. אף אחד לא מזהה את הסמל על הצד? זה בסה"כ ספונסר די ידוע של תחרויות מוטוריות...
אגב, יש פרטים שונים ברכב שממקמים אותו על ציר הזמן.
אסף.
עוד רמז - הצמיגים. יש להם חשיבות היסטורית. חפשו אותם ואני מניח שתגיעו גם לתשובה.
קיבינימט, ביליתי שעות על הצמיגים. ראיתי אותם כבר וזה משגע אותי...
אבל עכשיו אתה גורם לי להכשל בפיזיקה וזה כבר לא בא בחשבון, אז אני הפסקתי לחפש מאז יום שישי (אז התחלתי ללמוד לפיזיקה).
יש!
נבנה ע"י דיק היגינס, נהג - סטיב מק'ווין, באד אקינס ודורינו מילר. נקרא מגף הבאחה (Baja boot), נחשב לאחד הרכבים היותר מעניינים לפי הכתבות שמצאתי. התחרה מ67 עד 75, מנוע שבי V8 אחורי, הצמיגים 36 אינץ'. אני אשאיר את השאר לנמרוד, הוא מספר יותר טוב (וזה המינימום שהוא יכול לעשות אחרי שהוא הכשיל אותי בשני מקצועות!).