אני כבר מתנצל מראש - הרשימה מלאה.
מסלול באחריות של מוני (איפה שסופה עוברת בטוח שסמוראי יכול לעבור לא ?!? :) ).
אוכלים רק בשר :) כל הפרטים בהמשך.
Printable View
אני כבר מתנצל מראש - הרשימה מלאה.
מסלול באחריות של מוני (איפה שסופה עוברת בטוח שסמוראי יכול לעבור לא ?!? :) ).
אוכלים רק בשר :) כל הפרטים בהמשך.
מה זאת אומרת הרשימה מלאה!? מי ברשימה??
אני לא מבין משהו.
תכננת/ם טיול , הזמנת/ם אנשים ויש מסלול אבל הרשימה סגורה... אז למה אתה מפרסם את זה פה ?
תפרסם את התמונות והסרטונים והחוויות של אחרי וסגור עניין... אתה נהנה להוציא לאנשים את העיניים ?
סליחה על הרוח הכעוסה אבל זה ממש לא נעים לקרוא כזה שרשור.
אמיר אני ינסה לענות לך.
אני מניח שברור לך שזה לא בשביל "להוציא לאנשים את העיניים". הרוב הגדול של טיולי הגמדים
נפתחים כהזמנה כללית ומי שנרשם ראשון "זוכה". בדר'כ לכל טיול מגיעים בנוסף לקבועים גם אנשים
חדשים. חלק קטן מאד מהטיולים מתחיל בשיחות טלפוניות ומאחר שהאתר הזה הוא אתר "הבית" של
הגמדים הסגירות לגבי הטיולים נעשות פה.
לא זכור לי שמישהו ביקש להצטרף לטיול למרות שהרשימה כבר ניסגרה ונענה בשלילה.
לסיכום-ברור לי שהודעה כזו יכולה להכעיס אבל אם תסתכל על העניין ממבט אחר ניראה לי שתבין
את הצד השני.
עידן,תיצור קשר עם אלכס.
טל
שלום :)
אני מצטער שאני מכעיס אנשים, אבל כל מה שאנחנו מנסים זה לסגור את הפרטים הקטנים של הטיול דרך האתר ולא דרך טלפונים לכל אחד.
יום טוב לכולם.
שלא תבינו לא נכון , אחלה שהאתר הפך ל"בית" של כולם , גם אני מרגיש ככה, אבל צריך להבין שלראות את הכותרת "טיול" ובהודעה הראשונה "הרשימה סגורה" ועוד מבלי שבכלל יודעים מי ברשימה ,לא ברור למה בכלל זה מופיע...
לגבי חסכון בטלפונים כדי להתעדכן - יש ה"פ ומיילים בשביל לשמור על פרטיות ויש אפשרות "השב לכולם" כדי שכולם יקבלו את המסר.
אפשר היה לרשום מי בפנים ושיש מקום לעוד אחד או שניים ואז העניין הנה נראה יפה פוליטית וגם מקובל על כולם וכאמור , עוד רכב אחד לא הורס שום קבוצה , לא של 5 ולא של 12 כלים.
שיהיה ברור - אני ספציפית לטיול הזה לא יכול להגיע , אני מנסה להעביר מסר לעתיד - בנאדם מחפש קבוצה לצאת איתה לטיול ולהיות ברמה שלה (לא רואה איך סמוראי נכנס לטיול של ל"ר בלבד לדוגמא, הרי הוא היחיד שישאר תקין ובאמת יהנה מהנסיעה בשטח :mrgreen: ) וברגע שהוא רואה שרשור כזה הוא נכנס פנימה ומקבל לפנים שהרשימה כבר סגורה - נותן הרגשה של חרם (חסכי בי"ס יסוד
י :oops: ).
בקיצור , כולנו הבנו מה נעשה ומה צריך היה להיעשות. למזלנו טיולים יהיו גם בעתיד ונקווה שכולנו נלמד מהשרשור הזה.
ואי ואי הרבה מהומה על לא מאומה.
ניסוח אולי לא כל כך מוצלח (על אף שכבר היו שרשורים שנפתחו כך) נלמד להבא :grin:
אין שום כוונה לחרם או כל דבר מסוג זה ( אומנם משתתפים שם לא מעט צעירים, אבל רובם עברו את הטיפש עשרה)
סך הכול אם משהו באמת ירצה להצתרף - הוא יצתרף !!!
לוחצים עלי לתת מסלול... :roll:
הכול בקווים כללים:
1. הטיול יהיה ליומים, שינה בשטח כמיטב המסורת, עם "על האש" המסורתי.
2. אזור המסלול רמת הגולן עם דגש חזק על מים. בעקרון אופי המסלול הוא נסיעות קצרות בין מאגר מים למשניהו, ורביצות ארוכות במים. זה המכסימום שאפשר לעשות במזג אוויר כל כך חם.
3. ניפגש יום שישי בשעה 10:00 בצומת מעלה גמלה. ניסעה דרך שמורת הבטיחה (מגרסה) תוך כדי עצירות להליכה רגלית במים, עד הכביש.
4. משם ניסע לגשר אריק ונטבול בירדן.
5. ניכנס לירדו ההרריוניסע לאורכו (תוך כדי טבילות מידי פעם במים)
6. נגיע לגשר בנות יעקב ונמשיך לאורך הירדן.
7.נגיע לגשר השין ונחפש מקום טוב ללון ליד הירדן.
8. למחרת יום שבת נמשיך צפונה לאורך יובלי הירדן עד שנגיע לקיבות נאות מורדכי. שם יש ירידה ליובל של הירדן קר מהיר וחזק עם מדרגה שאפשר לעבור על אבוב (ולאמיצים ללא כלום :lol: )
9.ניסע מזרחה ללהבות הבשן ונעלה לרמה.
10. שם ניסע לאורך ציר המוסכים עד שנגיע לפגר הקטן למנוחה.
11. נמשיך לבריכת הקצינים - שוב למנוחה במים.
12. משם נמשיך עד שנגיע לכביש ולצומת בית המכס. משם נמשיך לעין עולמין. סוף הטיול
סך הכול, טיול כיפי לנשמה (כמו שיואב אוהב) עם הרבה רביצות במים.
מוני
הבהרה על מהות פורום הטיולים: הוא נועד להזמנות לטיול, בקשות הצטרפות, וגם לתיאומים בין משתתפי טיול, ולמעשה זה הפורום היחיד שבו אנחנו מאפשרים קשקשת ברשת ומסרים בין גולש אחד לגולש שני. כך שהשרשור הזה, וצורת הפתיחה שלו לגיטימיים בעינינו. ההתנצלות מיותרת.
טוב מוודא שלא שכחתי אנשים:
1. סיגל ויואב
2. דני (מעין?)
3. טל + עידן והדר ?
4. אמיר (AMIRKE80) + ?
5. שיה + אתי (+ הקפיצים החדשים :)).
6.נחום + ?
7. עידן W + ?
8. מוני
9. אני
את מי שכחתי (הייתי בטוח שאנחנו כבר 10 רכבים).
אותי!!!
איתי
:) צודק :) סליחה (אני מתנצל יותר מידי בזמן אחרון :) )
הקאיה ושיה יהיו
ואינשאללה גם קפיצים וצמיגים.
לדעתי, מנסיון עבר, היום השני שתתכנת ארוך מידי.
אביגדור
שום דבר לא לוחץ.ציטוט:
נכתב במקור על ידי AvigdorAharon
בכוונה נתתי יותר אתרים ממה שנספיק.
לדעתי, ברגע שיראו את הנחל ליד נאות מורדכי לא ירצו לזוז משם לפחות שלוש שעות.
ואז בפגר הקטן שוב איזה שעה למנוחת צהרים, ואת בריכת הקצינים רק נראה כי הרוב ימהרו הביתה (-:
אבל זה מצוין !!! היתרון של המסלול הזה שהוא קרוב מאוד לכביש ואין שום בעיה לחתוך.
כמו שאמרתי מסלול כפי (על אף שעם כול הקפיצות בציר המוסכים אני לא יודע עד כמה נוסע סמו ממוצע יברך אותי, אבל מה איכפת לי אני נוסע בסופה (-: )
אגב יש בזה צדק מסוים :???:ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
ראוי בפתיחת שרשור כזה לכתוב שמוגבל לכך וכך כלי רכב
ולהוסיף רשימה של מי שמגיע
אם נשאר מקום אפשר לפתוח למטיילים נוספים
איך נשתבח אם לא נתערבב קצת ?
ו.. זו גם קריאה לאחרים ליזום טיולים
שיה,כשאתה אומר "זו גם קריאה לאחרים ליזום טיולים" אתה מכליל את עצמך ב"אחרים" :twisted:
באהבה טל :rolleyes:
ואני מסכים עם מה שכתבת.
תראה מה קרה בפעם האחרונה שייזמתי
התחילה מלחמה
עכשיו רק דברתי על זה..
אתה באמת רוצה ?
כי אני מתכנן לכם את אוקטובר נובמבר בגורזיה 8-)
שיה,
ואני עוד תכננתי להצטרף אליכם (לאור שיחתנו...) לטיול הבא...
לא נורא - תהנו.
ליאור
3. טל + עידן והדר ?
מבחינתנו מצויין .
טל אתה מאשר ?
עידן אם לא יהיו הפתעות אתם איתי 8)
שיה-לא חבל שתתפתח מלחמה בגרוזיה :mrgreen: