למסירה המון זבל ג'יפים (בעיקר לסמוראי) ועוד דברים כללים לבית
עשינו קצת סדר ליד הבית, להלן ערימת ציוד למסירה. מי שרוצה מוזמן לקחת את הציוד עד יום שבת לכל המאוחר, אח"כ זה נזרק לזבל. אני לא הולך לשמור כלום לאף אחד יותר משבוע וגם זה במקרים יוצאי דופן בלבד (מה נקרא, חברים).
זבל ג'יפים:
*פגוש אחורי מצינורות לסמוראי. מתאים ל86-98. נמסר.
*פגוש אחורי מקורי לסמוראי, ירד מסמוראי 89. נמסר לעידןW
*פגוש קדמי מצינור לסמוראי, מתלבש על הנקודות המקוריות של הפגוש המקורי. נמסר
*צמיג 30X9.5X15 במצב מצויין, קומהו פאוורגארד.
*כיסוי גלגל של טימברלנד, טוב לצמיגים קטנים (195-225). נמסר לעידןW
*מתקן לוו גרירה לסמוראי, מתאים ל86-95. 4 ברגים וזה מחובר.
*כיסוי רוקר פאנל מאלומיניום, היה מורכב פעם על הרכב שלי. טוב למי שאין לו את הקנט בצד אבל יש לו מדרגות צד. מתאים לסמוראי 89 ומעלה. ימסר לאמיר.
*פארם ג'ק (סוג של היי ליפט סוג ב') שהפינים שלו תקועים. חוץ מזה הוא במצב מושלם. עם קצת מאמץ ניתן להחזיר אותו למצב עובד ותקין. יימסר לליאור BS. נא לא לבקש יותר, תודה.
*מוט מייצב לסמוראי. כולל את נק' החיבור העליונות. יימסר לקובי קרנף - נא לא לבקש יותר, תודה.
*קפיצים (קדמיים? אני לא בטוח) לסמוראי 84 במצב לא רע. אם זכרוני איננו מטעני יש באחד סדק, אבל אני חושב שהמאיות שלמות.
*כיסאות קדמים לסמוראי, מקוריים במצב לא משהו.
זבל כללי:
*3-4 כיסאות ים במצב טוב. מהנמוכים האלו עם בד על מוטות אלומיניום שמתקפלים.
*המון כיסאות למחוץ לבית, מצב לא מזהיר. עם צביעה של הרגליים יראו מצויין.
*מלונה לכלב בינוני עד גדול במצב סביר לחלוטין. שימש את הבולדוג שלי ז"ל, נזרק כי אין כלב (וכי ממילא אנחנו נותנים להם לחיות בבית).
*מדיח כלים קטן. פועל, מצב מושלם. נמסר.
יש עוד כל מיני פיצ'קאפע'ס, מי שרוצה לראות מוזמן. שום דבר מעניין לדעתי, אבל עם אנשים כמו אייל גונן אי אפשר לדעת.
אפשר לבוא לקחת מתי שבא לכם עד יום שבת, כאמור. לפני המפגש, אחרי המפגש, שבת בבוקר. אחרי זה - הכל בזבל. אני לא הולך להביא דברים למפגש, הוא 10 דקות מהבית שלי ואני לא הולך לפוצץ את הסמוראי בשטויות (כאילו שיותר משני פריטים נכנסים אליו ממילא).
אלון, 0524-380020.