תגובה להודעה: חוזר: דוושת בלמים רכה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
s.n
אולי לא כיוונת את הברקסים האחוריים - " רגולז"
האם האנדברקס גבוה - כי אם כן כל מה שאתה צריך לעשות זה למתוח את הסנדלים של הברקסים האחורים .
מה שקורה ברגע שהם לא מכוונים בלחיצה ראשונה נוזל הבלמים מותח את המשאבות ולכן אין התנגדות והדוושה יורדת ובלחיצה השניה כאשר המשאבה בברקסים האחוריים יחסית פתוחה והסנדל כבר נוגע בתוף אז מורגשת דוושה .
נסה ללחוץ כאשר האנדברקס משוך אם פותר את הבעיה - רק למתוח/לכוון ברקסים אחוריים.
מתחילת השרשור עד פה עשיתי הכל חוץ מלהחליף משאבות והנה ההסבר למה ובכללו הסיפור שלי -
החלפתי צינורות בלם קדמיים לחדשים וארוכים, הוצאתי אויר כראוי - הכל פיקס ועובד, נסעתי עם הרכב בלי בעיות.
שבוע אח"כ החלפתי את האחורי לחדש וארוך יותר, לצערי כשזה קרה הכוס כבר התרוקנה מנוזל. מילאתי , התחלתי לנקז אויר מהאחורי, בלי לאנוס את הדוושה כמובן. ניקזתי מספר רב של פעמים, עברתי למשאבה המרכזית וניקזתי , עברתי לקדמיים וניקזתי למרות ששם לא יצא אויר כלל.
מניע - הופס דוושה רכה עד הפמפום השלישי.
בודק ריגולאז', לא נראה שינוי ואף שומעים את החיכוך של הדראם כשרכב באויר מונע על ניוטרל, מן הראוי לציין - רפידות קדמיות חדשות, רפידות אחוריות חדשות , דראמים חדשים (!) כולל כל הקפיצים שבתוך המערכת האחורית.
הנחתי לזה והלכתי עם הצינור הישן (שהיה למעשה יחסית חדש וארוך מהרגיל אבל לא מספיק ארוך בשביל השדרוג שלי) והרכבתי אצל חבר. אותו סדר פעולות כפי שמצוין לעיל ואותה בעיה בדיוק.
אין מצב שאנסנו או הרסנו את המשאבה בגלל פמפומים , הכל היה באופן מתון ונכון.
מה יכול להיות ? האם יכול להיות שעדיין יש אויר במערכת ?
הנושא דחוף מאד ואני מניח שבבוקר אתקשר לכמה יודעי דבר, אבל אולי אותם יודעי דבר יכתבו גם כאן טרם הטלפון שלי :roll:
תודה לעוזרים.
תגובה להודעה: דוושת בלמים רכה
אמיר,
הייתה לי בדיוק את אותה בעיה לפני כמה שבועות.
פתחתי את הפיטמה והשארתי אותה כ40 דקות פתוחה ללא פמפום כלל, ומדי פעם הוספתי מעט נוזל.
זה פתר את הבעיה.
עידן