4 קבצים מצורפים
הבליזארד של ליזארד מקבלת כלוב תקני.
אחרי יומים של עבודה קשה ומאומצת, לא מצידי, אני שמח להציג את עבודתו האחרונה של ברוך טולדנו היקר הידוע בשמו הנוסף - הצפרדע.
ברוך הסכים לבנות עבורי כלוב התהפכות תקני.
אחרי פגישת תיאום צפיות הרכב הגיע אליו לשם התקנת הכלוב.
אני חייב לציין שהתוצאה לא עמדה בציפיות.....היא הייתה בערך פי 1000 טובה יותר מכל מה שרק חלמתי שיהיה. ברוך הוא אומן ואמן בחסד עליון. העבודה שלו וצורת העבודה שלו מדהימה והתוצאות מדברות בעצמן.
בקרוב תעלה כתבה מסודרת שבמהלכה יהיו דוגמאות והסברים כיצד מכינים את הפלדה לעבודה.
http://jeepolog.com/forums/attachmen...tid=2277&stc=1
http://jeepolog.com/forums/attachmen...tid=2278&stc=1
http://jeepolog.com/forums/attachmen...tid=2279&stc=1
http://jeepolog.com/forums/attachmen...tid=2280&stc=1
חוזר: הבליזארד של ליזארד מקבלת כלוב תקני.
נראה טוב תתחדש
אבל האלכסון שחוסם לך את חצי הדלת עד כדי כך חשוב?
לעולם לא ראיתי אותו בקשתות .
נראה לי עושה חיים קשים
ברוך השם, משהוא אחד באוטו הזה הלך בסדר.
סחטיין רלייך יא ברוך על העבודה.
ברוך, האלכסון אמנם קצת מקשה על הכניסה אבל אם אני הצלחתי אז כל אחד יכול.
הרכב ירד איזה 10 ס"מ לפחות וביחד עם מדרגה לא יהיה כל כך קשה להכנס לרכב.
עומר, כמו שכתבת...ברוך אשם :-D
נראה מצויין. ברוך, זה אומר שאני יכול עכשיו לקבוע אצלך תור לכלוב? :wink:
אסף.
הייתי מוותר עליו
נראה לי שהייתי נופל יותר מדי בגללו בזמן הירידה מהג'יפ
שגם ככה היום אנשים לפעמים נופלים ללא שום כלוב
שלא נדבר על מכות שאפשר לקבל מזה בשטח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
נראה מצויין. ברוך, זה אומר שאני יכול עכשיו לקבוע אצלך תור לכלוב? :wink:
אסף.
כן ;-)
נראה מעולה, באמת. נו ברוך, אז אתה משנה את הפרנסה סופית וסוגר את ה"משרד הוורוד"? :lol:
הערה לא לגבי הכלוב - מיכה, עכשיו שהג'יפ מורכב, יש עליו כלוב ואותך - הג'יפ אכן גבוה, גבוה מדי. השאקלים הן מקדימה והן מאחורה לא בזוית עבודה נכונה. אתה צריך לרכך את הקפיצים ללא ספק. אבל אולי נמשיך את זה בשרשור הנכון כשתשים שם גם את התמונות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
נראה מעולה, באמת. נו ברוך, אז אתה משנה את הפרנסה סופית וסוגר את ה"משרד הוורוד"? :lol:
תודה רבה.
אילו היתה בזה פרנסה - כן.
כמו שבודאי קראתם באתר האחר, יש כאלה שחושבים שכלוב מלא(כמו זה של מיכה), צריך
לעלות 18-20,000 ש"ח. אז, אני כמובן מסכים8-) , ואם יש קליינטים אני מחר משנה עיסוק - גם
עושה מה שאני אוהב וגם אוהב מה שאני עושה.
רובכם אולי עדיין צעירים מידי כדי להבין זאת, אבל זאת המתנה הכי גדולה שאדם יכול לבקש לעצמו.
אני שמח בשביל מיכה, מגיע לו.
Baruch--------Kudos to you!
Couple of points:
1. I can't decide who is uglier
2. the door bars need Nascar style quick disconects.
3. the springs need to be 10cm longer
4. the jeep needs to be on 35's
That is all.
נמרוד, עניין הקפיצים ידוע. יטופל במהלך השבועיים הבאים אחרי שמשקל נוסף יתווסף לרכב.
מיכה, אכן נראה מצויין! תתחדש.
עזבו הכל
עזבו העניין של גו מי יותר מכוער הכלוב או ברוך:grin:
ברוך אתה תותח, כל הכבוד על הרצון,
את היכולות כבר ראינו,שמענו,התווכחנו,
לתת מעצמך למישהוא אחר זו גדולה של בן אדם
שאפו
ברוך
עבודה יפה מאד. ברכותיי, התקדמת שלב בדרך לשינוי המקצוע, אמנם רק שלב, אך גם זה משהו.
(במיוחד שבעצם העשייה יש אלמנט של סתירה למקצוע העיקרי - לא הבנת? הסבר בפרטי).
מיכה
אני רואה שאימצת את ההמלצה לנסיעה זמנית ללא בולמים.
אהלן מיכה וסחטיין ברוך !
בלי להיכנס לך יותר מדי לכיס, סתם בשביל אלו שלא מבינים, לא מאמינים, חושבים דרך החור של הגרוש, מתקמצנים לשלם לי 25,000 ש"ח על הג'יפ ...
יחד עם זה שביצעת הרבה בעבודה עצמית ועם עזרה מאנשים כמו ברוך, מה שללא ספק מוזיל עלויות בלפחות 50% אם לא ב 300% כמו במקרה הזה, אתה יכול לשער כמה עלה לך התענוג עד כה, או שבמקרה תיעדת פחות או יותר את ההוצאות ?
Quote:עזבו העניין של גו מי יותר מכוער הכלוב או ברוך
That was not said and/or implied.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
אהלן מיכה וסחטיין ברוך !
בלי להיכנס לך יותר מדי לכיס, סתם בשביל אלו שלא מבינים, לא מאמינים, חושבים דרך החור של הגרוש, מתקמצנים לשלם לי 25,000 ש"ח על הג'יפ ...
יחד עם זה שביצעת הרבה בעבודה עצמית ועם עזרה מאנשים כמו ברוך, מה שללא ספק מוזיל עלויות בלפחות 50% אם לא ב 300% כמו במקרה הזה, אתה יכול לשער כמה עלה לך התענוג עד כה, או שבמקרה תיעדת פחות או יותר את ההוצאות ?
אתה מוזמן לפתוח על זה שירשור חדש.
יהיו לי הרבה דברים בנושא.
תודה רבה למגיבים ושוב תודה ענקית לברוך :-)
היום בניגוד למה שחשבתי שאני אעשה לקחתי את הרכב מברוך למתלם. מחר יהיו תמונות של הקפיצים והדרייבשאפטים. רק כדי לסגור את הנושא הזה, ירדו 10 ס"מ מקדימה ו7 וחצי מאחור. הנדנדות/שאקלים בזווית מעולה וגם הדרייבשאפטים די הסתדרו, אולי צריך לעשות עוד כמה כיוונונים (בכל מקרה הרכב הולך למכון לדרייבשאפטים כי הקדמי ממש לא בסדר), אבל הזוויות נראות סביר.
לעניינינו.
החזרתי את הרכב למושב איפה שהוא נמצא ולצורך בדיקה אקדמית בלבד ( :twisted: ) נסעתי איתו ברחבי המושב. להזכירכם אין לי בולמים, חגורות בטיחות או קסדה.
במושב יש באמפרים. לא שמתי לב.
מאחר ואני עדיין פה אז אתם בטח כבר מבינים שלמרות שביצעתי זינוק לא קטן הראש נשאר על הכתפיים ולא מרוח על הכלוב. לכן המרחק נראה לי מצויין. מקווה שמבחן השטח יוכיח שזה אכן כך.
בקשר למוט האלכסוני בדלתות.
אני כמו שראיתם לא בדיוק קל רגלים וגמיש במיוחד. אם אני מצליח להשתחל לרכב בלי יותר מידי בעיות אז אני מאמין שכל אחד יכול.
ברוך, עילוי שכמותו, הציע לסדר לי גם את המדרגות צד, ככה שבתקווה שלהכנס לרכב יהיה קל יותר מאשר עכשיו.
עצה בשבילך , בתור אחד שקיבל קצת ברזל כלובים בראש בזמן קפיצות (כן גם לי היה CJ) - יש ספוגים עוטפים שאפשר לשים בנקודות מועדות לפורענות כמו בצד הנהג והנוסע ובצדדים של הנוסעים מאחורה ובקשת המרכזית - ספוג בעובי של 3-6 ס"מ בעל רכות לא רכה (אין בזה דרגות מדידות מספרית אלא הרגשה ביד ואתה צריך משהו קשיח) - אחרי שרוכשים את הספוג (דרום ת"א, רחוב סלמה ושוק לוינסקי) , תופרים סביבו בד עם חיבור סקוטש בקצוות ועוטפים את הקשת במקומות אסטרטגים - ככה אפשר להסיר ולשטוף מחד ומנגד הצלת את הראש מכמה מכות לא נעימות (תפסיקו לשחק אותה גברים כמו בסרטים - מכה זו מכה - היא לא נעימה וזו לא בושה להודות בזה! ואם האישה חטפה מכה אז בכלל זה לא נעים כי אז אתה תחטוף שתיים)
מעבר לזה - בהחלט עבודה מרשימה ביותר של ברוך , אבל זה כבר נאמר ולכן אוכל רק להצטרף למשבחים!
גודספדר צודק.
אני גם למדתי שצריך לרפד את הכלוב בדרך הקשה, דרך הראש - של חברתי דאז ואשתי היום :| בטיול הראשון עם הכלוב המלא וצינורות שקרובים לראש.
"השתמשתי בספוג בידוד לצינורות שנקרא "וידופלקס", במידה 13X48. המחיר (לפני יותר מארבע שנים) היה 8 שקלים למטר, השתמשתי ב5 מטר. עבור הציפוי התלבטתי, קצת, והלכתי על האופציה המהירה והזולה, איזולירבנד חבלה שחור. שני גלילים וחצי (18 שקלים לגליל) הספיקו לצפות את הכל בשכבה כפולה".