חוזר: מפגש ג'יפולוג לפתיחת עונת הטיולים סוכות 2006
****(פוצל מהשרשור על המפגש)***
הייתי שם,
השטח היה גדול והקבוצות היו מפוזרות, כדאי פעם הבאה לעשות משהו במרוכז.
בכל מקרה היה נחמד כבכל שנה לראות את הג'יפאים האמיתיים בארץ. הפעם הזאת היונימוגים אכן היו האטרקציה.
אני לא חושב שהיו שם הרבה רכבים רגילים, כולם מדוגמים ברמות גבוהות.
נחכה למפגש בשנה הבאה בינתיים נהנה מהחולצה.
פקק התנועה בנקרות היום היה התוצאה של המפגש :smile: (חוץ מהטוארג שהתלבש שם על המדרגה ועצר 25 רכבים לשעה :wink:
חזרנו מהמפגש .
אנסה להעלות כמה תמונות
אנחנו רוצים לראות טוארג בנקרות :razz: :razz:
איציק
ותודה לטרקטורונים /אופנועים ב 2 בלילה שעברו וציפצפו ,
1 קבצים מצורפים
איציק,
לצערי אין לי תמונה, לא לקחתי מצלמה דווקא הפעם. בקהל שישב על הטריבונה בוודאי יש תמונות הן יצצו מן הסתם בהמשך.
אפשר להגדיר את העניין תמונות קשות לצפיה, אם יהיה סאונד זה יקבל דירוג לגיל 18 ומעלה בלבד :mrgreen:
בכל מקרה תמונה ראשונה של המפגש, צילם ירון טיילור (חלק ממנו).
אתה מוכן להגדיר מה זה תמונות קשות לצפיה
משכו והפשיטו את הרכב לעיני כל ?
השמן זרם כמים :cry:
אתה מתבקש לחזור ולתאר מה בדיוק היה שם מי היה על מי :oops:
איציק
לו רק היתה לי תמונה,
אז ככה, אם אתה מכיר את המדרגה (אני בטוח שכן) אתה יודע שצריך לבוא במקביל לקיר משמאל לרכב ולעלות ברצף.
הטוארג, איך שהוא, הגיע במאונך למדרגה, כנראה החליק, הדיפ' האחורי והמשולש הימני התיישבו על סלע כאשר הצמיגים הקדמיים כל המדרגה (צמיגי כביש כמובן).
במצב שטח כאשר הרכב הזה מוגבה אז אין הרבה מהלך מתלה מאחורה, הגלגלים האחוריים הסתובבו ללא מגע מספיק בקרקע והקדמיים סתם השאירו גומי על המדרגה.
הצענו לנהג להרים את הרכב מאחורה כדי לשחרר אותו מהסלע הוא לא הסכים.
בשלב מסויים הוא החליט לחבר את הגלגל השמאלי (דרך הג'נט) לכננת על מנת למשוך את הרכב שמאלה, ברגע האחרון התעשתו וירדו מהעניין.
בסוף הגיע רכב עם כננת מלמעלה ומשך אותו, רעשי המתכת שחרקו על הסלע לא ישכחו אצל מי שהיה שם עוד הרבה זמן.
אני מקווה שזה מספיק תיאור צבעוני בשבילך.
מה לא היה דם ( שמן משפריץ ) .
להחזיר אותו מיד לזירה ( למדרגה )
ולהמשיך את ההתגוששות . מה הוא חושב לעצמו :!: :mad:
איציק
איציק אמנם לא היה דם ( שמן )
אבל היו עצמות מרוסקות ( שבבי מתכת )
כאשר הצצנו תחת הטוראג התקוע ניתן להבחין במיכלולים עדינים ( משולשים אחוריים דקים )
צמיגים דקי פרופיל , ואמבטית מפלט ( אופינית למשפחת פולקסוגן ) בעלת חיבה יתירה לסלעים
זדוניים .
מסקנה - חבל על האוטו , הוא לא בנוי לשטח אמיתי ושופע תרחישים .
לדעתי בעל האוטו למד שיעור כי במקום לטייל בקניוני הנקרות , עדיף להסתובב עם הטוראג
בקניוני רמת אביב .
אגב גילוי נאות : הצצה לחזית הטורג גילתה פגוש קדמי מפוצץ בחלקו הימני ( מחבטת סלע חביב )
וקשור למקומו עם איזה חוט מאולתר .
חבל שאנשים לא יכלו להיות קצת יותר תרבותיים (עינו ערך האופנועים / טרקטורונים בלילה)
וגם אין צורך להתיישב עם האוהל / רכב על קבוצה אחרת ללא הזמנה ובטח לא בחניון כזה ענק.
MY TWO CENTS
ציטוט:
נכתב במקור על ידי שחף110
חבל שאנשים לא יכלו להיות קצת יותר תרבותיים (עינו ערך האופנועים / טרקטורונים בלילה)
וגם אין צורך להתיישב עם האוהל / רכב על קבוצה אחרת ללא הזמנה ובטח לא בחניון כזה ענק.
MY TWO CENTS
:shock: פעם הבאה סמן סביבך בסס"ל שאף אחד לא יחשוב להסתחבק איתך בטעות. :confused:
ערב אור
היינו במפגש,היה כיף לפגוש חברים שמזמן לא ראינו.
אבל יש הרבה מקום לשיפור למפגשים הבאים.
המפגש כמו שהיה, הוא למעשה,הדבר ממנו אנחנו מתחמקים ברוב הטיולים,והוא חניון לילה מפוצץ ברכבים עם הרבה רעש בלגאן ,חוסר פרטיות וגורמים רבים המפריעים לשינה השלווה.כל זה כמובן נלקח בחשבון כשבאים למפגש כזה,אבל אם אין שום פעילות משותפת שום מדורת שבט אחת לרפואה,אז למה באים למפגש? כמובן שאני מקצין ובהחלט אני נהנה לבוא למפגש ולו בגלל מפגשים עם אנשים כדוגמת יואב וחבורת ה"גראנדים",חיים רכס והיונימוגים ועוד רבים וטובים שאני נפגש עימם רק במפגשים מעין אלו.אבל כדי שהחוויה של כולם תהיה מעניינת ומהנה,ויווצרו יותר אינטראקציות ,אני חושב שיש להקדיש יותר תשומת לב לארגון הארוע.
1.חניון לילה נגיש ונח,ורחב דיו לאכלס את כולם.
2.מרכז חברתי,מדורת שבט אחת גדולה אליה מוזמנים כולם.
3.חשיפת רכבים ודיגומים מיוחדים,עוד בערב עצמו.
4.הכרזת תחרות "בנושא שקשור לאוכל" עוד לפני המפגש,מה שיוסיף עיניין למשפחות במורחבות.
אני מציע להעמיק במחשבה לפני המפגש הבא,אהיה מוכן לסייע באופן אישי לנושא.
דרור הראל
דרור, למרות שלא היו תוצאות בשטח, הושקעה הרבה מחשבה ברעיונות למפגש. היה קונפליקט רציני בין הרצון לעשות משהו משותף, ובין הרצון לא להעיק על מי שלמרות המפגש ההמוני, עדיין ירצה להיות בערב מדברי שקט, כמו שרובנו אוהבים. עלו רעיונות וירדו, בדיוק בגלל הנושא הזה.
אחרי כל הרעיונות, מה שנשאר זה שרצינו לעשות מדורה מרכזית, ורצינו לעשות את ההשקה לעומר. למה זה לא התממש? אנחנו נצטרך לבדוק את עצמנו לפני שנוכל להשיב על כך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי tayrie
:shock: פעם הבאה סמן סביבך בסס"ל שאף אחד לא יחשוב להסתחבק איתך בטעות. :confused:
כמעט לנסוע למישהו על האוהל ולאחר מכן לשים את האוהל שלך 10 סמ מאוהל של מישהו שאתה לא מכיר ולא התחברת אליו בכלל ויתרה מזאת - לעשות רעש במשך כל הלילה לעניות דעתי לא נקרא הסתחבקות.
הסתחבקות זה כשמישהו בא לדבר, להכיר ואפילו לאחר מכן מצטרף אליך לטיול למחרת.
אבל היי - יכול להיות שככה אתה נוהג, אז באמת כדאי להתרחק ממך גם אם זה דורש סס"ל.
אני לא מבין את הטענה לגבי שטח גדול מדי, שהועלתה כאן, וגם שמעתי אותה במפגש מאחד המשתתפים:
נרשמו כ70 בעלי כלים להגעה למפגש. הנחנו שיכול להיות שבפועל יגיעו מעל למאה כלים. בפועל היו משהו כמו 70-80 . חלק מהקבוצות בחרו להתבודד (וכג'יפאי אני בהחלט יכול להבין אותן. בניגוד לעמישראל האופייני, ג'יפאים במדבר לא נוטים להתקבץ כמו זבובים על ח.. ) . לדחוס אנשים בכח לתוך מקום קטן? זה לא נכון, לדעתי. מי שרצה, הצטרף לקבוצה הגדולה, שמנתה כ35 רכבים, וניצל את הערב לBONDING. מי שלא רצה, התבודד. חופש הבחירה הזה הוא נכון, לטעמי.
שחף, חיים, תעצרו בבקשה את הדיאלוג הזה. אני לא יודע אם מדובר בריב ביניכם לגבי מקרה ספציפי שהיה או לא, אבל אני לא רואה איך זה תורם לשרשור הזה.
היינו, הבן שלי ואני במפגש.
היה כייף אמיתי לפגוש חלק מהאנשים שמאחורי הכינויים.
גם אני אשמח לקחת חלק בארגון "מדורת השבט" במפגש הבא.
היה אחלה :!:
נחום
ראשית, כאחד שיזם לפני שנים את המפגש הראשון בגיפטריפתמיד אוכל לסייע ,
הרעיון לשטח גדול הינו מבורך,
כאן אין מדובר על החבורה הפרטית שלנו 4 או 5 רכבים
כאשר מוזמן מפגש שכזה כל כך רחוק וצפויים לבוא בין 70 ל 100 רכבים רצוי לארגן את
"הארוע המרכזי"
הארוע יכול להיות הרבה דברים מושכי קהל(קהל משלנו הכוונה)
ברצון אסייע לכם בפעם הבאה באירגון , תמיד כייף לפגוש בשטח חברים לקשקש, להחליף חוויות , ייעוץ וכו'.
חנן ,אין מדובר על דבר בין טיירי לשחף פשוט גם בשטח צריך נימוס אלמנטרי ובמיוחד אם מדובר על שטח כל כך גדול ,
לא , לא עוברים בטווח של 10 ס"מ מהאוהל שהבת של אורן דוכן בת השלוש ישנה בו,
אנחנו כבר היינו בסרט הזה שבחוסר זהירות מישהוא לקח רוורס ועלו על אוהל שחברה ישנו בו!!
זה לא מעבר הכרחי!!!!
ניתן להאיט ,לא לאבק את כולם , ובהחלט לא חייבים להראות למי יש יותר גדול ומהיר
ולטוס בלפחות 80 קמ"ש צמוד לאוהלים שמישהוא יושב ואוכל.
יתכן כי לפעם הבאה שווה לסמן עם סס"ל :razz: את כביש הגישה ושלט או מחסום דרכים מכוון להאט את הבאים
בסך הכל היה בהחלט שווה,
וחברים ,מארגנים יקרים ,
תמשיכו כך לשמור על המומנטום
הערות והארות תמיד יהיו כל זמן שהן בונות יהיה בסדר גמור .
להתראות במפגש הבא
ציטוט:
ורצינו לעשות את ההשקה לעומר. למה זה לא התממש?
אולי בגלל שהוא הגיע אחרי שכולם כבר הלכו לישון...???
:? :?
לדעתי היה אחלה. ממש נהניתי- וזכיתי להכיר המון אנשים חדשים (גם אם זה דרש קצת הליכה רגלית בין הקבוצות).
כשיהיה לי כוח אני אעלה תמונות...
אסף.
אני חושב שזה בגלל שהוא לא רצה שיראו את הרכב נוסע באור יום מסיבות כאלו ואחרות ......
http://youtube.com/watch?v=K8XC7JV9G2c
:twisted: :twisted: :twisted: