חוזר: ברז'נט ,חומר מריחה.
שלום דרור יש תרסיס שבעצם הוא ספרי סיליקון או מעולה הוא נותן שכבת מגן וגם עושה לך אותו חדש וזה נוגע לכל הפלסטיקים אפילו לדשוו אני משתמש בו הוא בצבע כתום כזה מומלץ מאוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רון סמוראי
שלום דרור יש תרסיס שבעצם הוא ספרי סיליקון או מעולה הוא נותן שכבת מגן וגם עושה לך אותו חדש וזה נוגע לכל הפלסטיקים אפילו לדשוו אני משתמש בו הוא בצבע כתום כזה מומלץ מאוד
רון אחי יש מצב אתה כותב לנו את שם הספריי?
קבלתי ברזנט חדש מחו"ל ואני רוצה לשמור עליו..
אגב בקשר לכול בעלי הסמוראיםם!!!
לא לקנות ברזנטים בארץ!!
ברזנט מחו"ל חדש כולל משלוח כולל מע"מ כולל מכ"ס כולל משלוח עלה לי 1400 שקל ושילמתי עוד 200 בגלל שאבא שלי היה בחו"ל ולא היה מי שיקח אותו אז התעכב במכ"ס ושילמנו 200 שקלך על זה..
בקיצוררר לא קונים בארץ!
**** תגובה זאת סובלת מעודף חמור של סימני קריאה, ומשימוש מעצבן במילה "אחי". ברוך הבא לג'יפולוג, אנא כבד את הפורום - המערכת *******
הכוונה שלי זה ששילמתי 1400 בגלל העיכוב..
אם לא היה עיכוב הייתי משלם 1200
אני חושב שיכול להועיל להרבה חברה פה אם תפרט מאיזה אתר קנית, של איזה חברה, חומר, סכום לפני מכ"ס וכו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי 3Beni aroh
רון אחי יש מצב אתה כותב לנו את שם הספריי?
!
אני מניח שמדובר ב-ARMOR ALL שהוא חומר מעולה למשימה (ובכלל לפלסטיק וגומי).
"להשיג בחנויות המובחרות"...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי WildLove
אני חושב שיכול להועיל להרבה חברה פה אם תפרט מאיזה אתר קנית, של איזה חברה, חומר, סכום לפני מכ"ס וכו
אני לא בדיוק יודע..
אני יודע רק שהזמינו לי את זה מפלורידה.. באתר יש תמונות של סמוראים וויטרות..
דוד שלי העבודה שלו זה מחשבים אז הוא הגיע לזה מהר..
לפני מע"מ מכ"ס והכול הברזנט עלה משהו כמו 800-1000 שקל.. במחיר כזה אם היה אפשר להביא לארץ הייתי מביא עשרות ועושה מזה "עסק" הבעיה מתחילה עם עניין המכ"ס והכול..
מינסיון.. ברזנטים הולכים חזק בארץ.. אני מכרתי את הישן שלי ב700 שקל במצב לא הכי טוב בואו נגיד.. ומכרתי אותו ביום שפרסמתי ועד היום לא מפסיקים להתקשר.. ככה שאם יש למישהו דוד בפלורידה או ביוון(קריטים) שווה לו לנסות לעשות משו..
בקשר לאתר אני יבקש מדוד שלי את הלינק כשאני יראה אותו ויתן פה בהודעה מסודרת..