שלום
האם התוסף לסולר מומלץ? אם יש לכם יצרן מןמלץ?
תודה עמי
Printable View
שלום
האם התוסף לסולר מומלץ? אם יש לכם יצרן מןמלץ?
תודה עמי
כל כך מומלץ, עד שכל סולר שאתה קונה היום בכל תחנה, כבר מכיל את התוסף. היכן קונים? בכל תחנת דלק. פשוט מבקשים סולר.
אסף.
בוקר טוב
שאלתי פעם את השאלה הזו כבר ולא ממש קיבלתי תשובה אז הינה היא שוב :
שני חברים שלי בעלי רכבי דיזל (גולף ,אסטרה )הוסיפו נפט לסולר כמובן על מיכל מלא ביחס של 60/4 ולטענתם היה הבדל גם ברעש וגם במעבר חלק של הטסט (בדיקת עשן)
חבר שלישי הוסיף כאשר אני איתו ברכב הבחנתי בהחלפת הילוכים בטורים נמוכים יותר ונסיעה שקטה יותר (בורה אוטו' )
יש אפשרות שזה גורם לנזק כלשהו למרות היחס הנמוך של הנפט ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
שלום אסף
אני התכוונתי לתוספים שמנקים את הפיח ולא לדלל את הסולר
תודה עמי
עמי ערב טוב
הנפט נועד לניקוי פח ושיחרור סתימות ולא לדילול הדלק (חומר חזק מידי ) המינון הממולץ אחת לחצי/ שנה
אם היה בפורום אדם שמסוגל לענות תשובה מדעית לשאלה זו ....
הוא היה עושה המון כסף לדעתי.....
אני נוקט בשיטה של מה שיכול להועיל שווה ניסיון אם הוא לא מזיק....מתסף באופן קבוע במוצרים של BG
ליאור.
גם אני לא מדבר על דילול. לא יודע מהיכן צץ הנפט לתוך הדיון הזה. כל סולר שיוצא מבתי הזיקוק מכיל תוסף די איכותי. חלק מחברות הדלק מוכרות את הסולר המתוסף תחת שם מיוחד (דרגון, וכל מיני) האחרות לא. אבל התוסף כבר שם, ומיותר להוסיף תוספים אחרים.
היוצא מן הכלל הוא מצב של זיהום בסולר שגרם לנזקים (מזרקים סתומים וכדומה), אז כדאי באופן חד פעמי להוסיף תוסף ניקוי חזק יותר.
נפט? לא ברור לי למה זה טוב.
אסף.
יש למישהו נסיון עם תוסף של STP ?
מה שניקרא בחברות הדלק "סולר חורפי" שמשווק באיזורים הקרים בחורף, זה סולר שמוסיפים לו נפט. כדי להוריד את נקודת הקיפאון.
עד כמה שידוע לי עד 10% לכן יש להניח שזה לא גורם נזק. מצד שני לא ברור בשביל מה להוסיף אותו בשימוש רגיל.
תמשיכו לפרנס את יבואני התוספים.!
למה זה טוב? חוץ מלכיסו של מאן דהו.
" אם זה לא מזיק אז אולי מועיל"
מה זה השטויות האלה ? מה אתם שפנים? יש לכם עודף כסף שאת לא יודעים מה לעשות איתו?
אולי תפנו לאיזה קרן לטיפול בילדים חולים,או משהו דומה ותתרמו לדברים יעילים!
איזה שטיפת מוח עושים לנו.
תצאו מזה.