קריאה לגיפאים לסייע לעמותה ולהצטרף למסע ג'פים שייערך ב- 14.3.07 באזור רמות מנשה.
עמותת בית קובי הוקמה לזכרו של סמ"ר קובי איכלבום שנהרג בנצרים במהלך פעילות מבצעית .
עמותת בית קובי מסייעת לחיילים בודדים במהלך שירותם הצבאי ומעניקה להם בית ומשפחה, ומלווה אותם לאורך המסלול הצבאי .
כחלק מהליווי עורכת עמותת בית קובי מידי שנה מסע ג'פים לזכרו של קובי לחיילים הבודדים של חטיבת גבעתי.
אנו פונים אליכם בבקשה לסייע לעמותה ולהצטרף למסע ג'פים שייערך ב- 14.3.07 באזור רמות מנשה.
מוליך המסע הינו אבירם ברקאי הנרתם בהתנדבות זו השנה השניה.
אנו מבקשים להודות לכול מי שפנה כבר ומבטיחים לחזור ולעדכן לגבי פרטים נוספים בהקדם.
אנו ציינו את המייל,מס' הטלפון, כתובת , סוג הג'יפ ומס' מקומות
עמותת בית קובי
טלפון-035732216
מייל[email protected]
חוזר: קריאה לגיפאים לסייע לעמותה ולהצטרף למסע ג'פים שייערך ב- 14.3.07 באזור רמות מנשה.
אני בפנים!
סמוראי, 3 מקומות, 0524626239
[email protected]
עידן
חוזר: קריאה לגיפאים לסייע לעמותה ולהצטרף למסע ג'פים שייערך ב- 14.3.07 באזור רמות מנשה.
גם אני +3 ניר057-7310742
[email protected]
מיקי יוחאי
דיסקברי 4 מקומות
[email protected]
חוזר: קריאה לגיפאים לסייע לעמותה ולהצטרף למסע ג'פים שייערך ב- 14.3.07 באזור רמות מנשה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי prinz804
ניר תודה על היענות
איזה ג'יפ יש לך?
כמו שכתבתי באתר השכן,
גם אני מקווה מאוד להגיע.
אני חייב לשאול, מדוע סוג הרכב משנה לכם?
סער.
חוזר: קריאה לגיפאים לסייע לעמותה ולהצטרף למסע ג'פים שייערך ב- 14.3.07 באזור רמות מנשה
הם מחפשים דברים שהחיילים מכירים
סופות / היילקס / מרכבות :-)
עידן שלום,
רציתי לדעת אם אני יכולה להכניס אותך לרשימה
שני
בית קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי prinz804
ניר שלום,
רציתי לדעת אם אפשר להכניס אותך לרשימה, במידה וכן תוכל לציין את מס הטלפון
שלך, סוג הג'יפ ומס' מקומות.
תודה,
שני
בית קובי
מיקי שלום,
רציתי לדעת האם אפשר להכניס אותך לרשימה, במידה וכן אשמח אם תשלח לנו את מס' הטלפון שלך.
תודה,
שני
בית קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
היילקס ו 3 מקומות
גיא שלום,
רציתי לדעת האם אפשר להכניס אותך לרשימה שלנו, במידה וכן
אשמח אם תוכל לשלוח את מס' הטלפון שלך.
תודה,
שני בית קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Saar
כמו שכתבתי באתר השכן,
גם אני מקווה מאוד להגיע.
אני חייב לשאול, מדוע סוג הרכב משנה לכם?
סער.
אין סיבה מיוחדת אנחנו פשוט מכינים רשימות מפורטות שבין היתר כוללות את סוג הרכב, מס' מקומות
ועוד הרבה
yes you can... thats why I Wrote my name...
שיט!
למה לא בשבת?
בלתי אפשרי באמצע השבוע!
ליאור
לכל המעונינים להצטרף... הטיול נדחה ביום..יום חמישי 15 למרץ!