-
איך קוראים לגומיות???
אני מחפש להזמין מחו"ל סט גומיות וברגים לתושבות הבודי לשלדה... ורציתי לדעת איך קוראים לזה באנגלית. אני ראיתי שבודי ליפט של 1" עולה בסביבות ה-80$ שזה הרבה יותר זול מהסט גומיות המקורי אצל יאנוביץ' (הוא מדבר על 500+-). השאלה כמה עולה הסט גומיות (תושבות בודי) דרך אתרים בחו"ל (מיוחד עכשיו שחבר שלי שם והוא חוזר עוד שבועיים..).
תודה מראש (וסליחה על הבורות) :shock:
אלדד
-
-
-
אני אישית ממליץ על הbody lift system
שך mountainoffroad
הוא כולל את תושבות הגוף מפוליטירן והגבהה של אינץ מאוקולון אלומיניום.
עכשיו במבצע לחגים במאה דולר ב
http://www.mountainoffroad.com
-
אני אישית אצית לך את האוטו עוד פעם אם תשים בודי ליפט. למה, כי אני יכול.
-
אין מקום לבודי ליפט אצלי....
עומר - תהיה רגוע :lol:
-
-
סליחה שכחתי -
והשני קיים רק לשנים 68-73 או 74-75
אולי אם אני אלך על סט של CJ7 נקבל משהו שיתאים?
http://jcw.com/webapp/wcs/stores/ser...;storeId=10101
אני לא זוכר כמה גומיות (תושבות) יש בסיקס שלי... כך שקשה לי לדעת אם הקיט שמציעים כאן לשנים 68-73 או 74-75 או הקיט של ה-CJ7 יתאימו עם מספר הגומיות....
אלדד
-
אם אני לא טועה, הראשון הוא עדיף (פוליאוריתן על פני השאר) בכל מקרה, נראה לי שלסיקס יש לפחות שתי תושבות צד יותר מלסבן, לפחות מול הסופה יש לו שתי תושבות יותר.
עומר
-
2 דברים
מישהו יכול לרשום כאן כמה תושבות יש לסיקס?
ועוד דבר - האם כל הגומיות באותו הגודל? אותו הקוטר? ואותו הגובה? כך שניתן אולי להזמין קיט של CJ5 או CJ7 שיש להם 22 גומיות (שזה לדעתי יספיק)?
אלדד
-
-
-
יש תושבת אחת מתחת לרדיאטור, שתיים אחוריות, שתיים לפני מיכל הדלק, שש בצדדים. 11 תושבות סה"כ. (22 בושינגים)
-
זאת אומרת שאם אני מזמין את הקיט של ה-CJ7 או ה-CJ5 (עם 22 בושינג) זה יתאים ל-CJ6 שלי ללא חשש???
-
לא הצלחתי להבין מהתמונות מי נגד מי.
אצלי בג'יפ כל התושבות זהות במידות, קניתי גלילי גומי עם חור באמצע במחיר של 5 ש"ח לגומיה וסגרתי עניין.
-
ניר, הרכב שלך ארוך?
אצלי בסיקס קצר יש רק 9 תושבות. בכל מקרה, לאור העובדה שמסתמנים פה הבדלים בין מרכב למרכב, אני ממליץ לאלדד לספור כמה תושבות יש לו על השילדה, כמה תושבות יש על הבודי המיועד ולבדוק תאימות.
עומר
-
רגע רגע רגע........
ניר-
5 ש"ח לגומיה? זה משהו שמחזיק מעמד? תקין? ואיפה קנית את זה?
(במחיר כזה - אין לי בעיה שיהיו לי 30 תושבות.....)
לגבי מספר מדוייק - אני אספור ביום ראשון? ועומר -
אם אתה שם מחר - אז תספור בשבילי.... אתה יודע - אני בדרום מחר בבוקר... :lol:
אלדד
-
אלדד, קיבלת.
ניר, מה גובה הגומיות שהתקנת אצלך?
בסופה של אדם מתחום הרכב היו מותקנות גומיות גבוהות מדי (תושבות לגנרטור אם נדייק) וזה עלה לו בטילטול אחד מיותר של הבודי והחזית קדימה ואחורה וחיבור מצער בין המצנן והמאורר.
עומר
-
אלדד, אצלי בCJ7 יש 9 תושבות, אם גם אצלך אז כנראה שיתאים.
-
ניר צדקת, בבודי של הסיקס יש 11 תושבות, בבודי של הסופה יש 9.
אלדד, לבודי שלך יש 11 תושבות.
עומר