חוזר: ג'יפ קומנדר הגיע לארץ
השמועות אומרות שהוא כלכך לא מוצלח ולא נמכר בUS ששנה הבאה מפסיקים כנראה ליצר אותו....
גם אני קראתי על השמועות האלו.
מגעיל.מזכיר לי לנד רובר.איכססס.
כשתראו אותו על הכביש תבינו למה.....
זה פשוט מכוער פחד.
ראיתי אחד אתמול, קוביה מכוערת. פשוט נורא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיל123
מגעיל.מזכיר לי לנד רובר.איכססס.
גיל,
אחת הטענות לגבי לנדרובר 3 היא שהוא מזכיר.... צ'ירוקי XJ (לפחות בחלק מהפורומים בחו"ל זו הטענה)
כך שזה די הגיוני שהוא יזכיר לנדרובר שמזכיר ג'יפ :D
סער.
מכוער לאללה. העיצוב הצר, מיקום הפנסים הקדמיים הקטנים מתחת לגדולים והחצאית הנמוכה נותנים לו "פרצוף עצוב".
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ארז
השמועות אומרות שהוא כלכך לא מוצלח ולא נמכר בUS ששנה הבאה מפסיקים כנראה ליצר אותו....
אחרי שנתיים??? לנדרובר כבר 30 שנה מייצרים מכוניות לא מוצלחות שלא נמכרות בUS ולא מפסיקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Saar
גיל,
אחת הטענות לגבי לנדרובר 3 היא שהוא מזכיר.... צ'ירוקי XJ (לפחות בחלק מהפורומים בחו"ל זו הטענה)
כך שזה די הגיוני שהוא יזכיר לנדרובר שמזכיר ג'יפ :D
סער.
אכן פרדוקס!
מצד שני,מעולם לא ראיתי מישהו יורד מXJ עם סנדלי טבע וגרביים,עם חולצה גזורה בצווארון עם סמל של הנח"ל,שותה בירה מצנצנת ריבה.
that will be the day...
במציאות, הקומנדר נראה הרבה יותר גרוע מאשר בתמונות. איפה הוא ואיפה הצ'רוקי XJ...:sad: איפה הוא ואיפה הגראנד צ'רוקי WK היפהפה.
אני לא מתפלא שהמכירות שלו לא עונות על הציפיות. למה כבר אפשר לצפות מאוטו שנראה ככה? קוביה מגושמת, כבדה, עם גלגלים קטנים שהולכים לאיבוד מתחתיה. פיחס. לחזית שלו יש ארשת עצובה, אומללה. ואני מבין אותו - מי שנראה כמוהו, מוכרח להיות עצוב.
לדעתי כמה מעצבים בחטיבת JEEP צריכים לחפש לעצמם עבודה אחרת ויפה שעה אחת קודם. אולי בסאנגיונג ישמחו לקלוט אותם... שם כיעור זו דרישה בסיסית.
לעומתו, ה"מיקי מאוס" של הליברטי נראה נפלא, מחייך, שמח.
טוב, נחכה לראות אותו במציאות ונקווה שהתיאור של דרור לא כזה נורא... עם הגבהות וצמיגים נורמליים הוא יראה הרבה יותר טוב.
מכוער.
אבל רק לי הוא מזכיר את הצ'רוקי XJ הישן והטוב? רק במידה XXL.
אולי ניסיון כושל לייצר רטרו לאותו XJ.
נראה לי שמכשירי תנועה באמת מנסים לגוון ולעורר את המותג הזה אבל לפחות
היו מביאים קצת WK בגירסת SRT עם מנוע ה HEMI עתיר הסטרואידים, היו מוכרים כאן יותר מאותו ברווזון.
נמרוד, הלואי והיתה צודק
לדעתי דרור היה נחמד לעגלה, ואם יכולתי לכתוב בעיברית כמוהו.......היתי הרבה יותר אכזרי.
הפרופורציה של הרכב לא מתאימה לעיין...אין מה לעשות.
רמי שיעזבו הכל שם במכשירי תנועה ושיביאו לנו את הרנגלר אנלימיטד במחיר נורמלי. יש 4 דלתות? יש. אפשר להפסיק לייצר את כל שאר הג'יפים, הסיבה לקיומם מתה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי grand
מכוער.
נראה לי שמכשירי תנועה באמת מנסים לגוון ולעורר את המותג הזה אבל לפחות
היו מביאים קצת WK בגירסת SRT עם מנוע ה HEMI עתיר הסטרואידים, היו מוכרים כאן יותר מאותו ברווזון.
ב 400K ש"ח?
וע"מ שג'ו יבין את השפה:
ב Fucking 85,000$??? מי האהבל (asshole) שיקנה את זה?
משהו שעולה יותר מהלנדקרוזר והקינג? בערך באותן רמות מחיר של הפטרול?
ספר את זה למישהו בדטרויט, הוא יהיה בטוח שהוא לא שמע טוב, ויקח לו שישיית באדוייזר להירגע.
יוני5
יוני.
אף אהבל לא יקנה אותו ב 400K.
אלא אם כן האהבל עיוור.
תקרא מה כתבתי...
במקום להביא אותו שיתרכזו בדגמים מיוחדים, שיש להם סיכוי להמכר ביוקר.
מישהו אמר מנוע HEMI??? :D SRT.
רוביקון אנלימיטד..
רמי,
מה דעתך שיביאו דגמים רלוונטים במחיר נורמלי?
אין שום סיבה שגרנד יעלה כמו הפטרול (ויותר) או שרנגלר 4 דלתות (ואוו, 4 דלתות - רמת פאר ונוחות ייחודית, לא?) לא ישתווה לפחות למחיר היחסי של כלים דומים בארה"ב.
למה לפחות? כי הובלה מארה"ב יותר זולה מהובלה מהמזרח ויש עליה פחות מכס כמדומני.
התחושה שלי היא שמכשירי תנועה מעדיפים להתמקד במותגים אחרים ומזניחים את הג'יפ.
למה? לאלוהי מכשירי תנועה פתרונים.
יוני5
די מזכיר את הגרנד וואגוניר שהיה לצה"ל פני 30+ שנה... רק בלי החוסן שהיה להוא הישן...