רכב שטח חדש בפחות מ 200K?
שלום אסא רוצה להחליף רכב
מדובר אך ורק ברכב חדש
האם יש רכב חדש בפחות מ 200K שמתאים לשטח עד בינוני + ??
צריך לפחות 5 מקומות.
ישמש לנסיעה יומיומית מראש העין עד ת"א ובסוף שבוע ירידה לשטח
אני הצעתי ויטרה אבל שחכתי מעיניין האחריות שיורדת ברגע שמגביהים את הרכב
אשמח לתשובה
עוד אפשרות שהצעתי היא לקנות רכב חדש (פריווט) ורכב שלישי לסופה"ש
שבוע טוב
אדר
חוזר: רכב שטח חדש בפחות מ 200K?
גיסתי קנתה השבוע ויטארה חדש ארוך
זה עונה על רוב התנאים שלך
5 מושבים
טיפה פחות מ 200 אלף ...
לא יודע לגבי האחריות אבל היא תקבל את האוטו רק עוד 3 חודשים .. אותי זה היה מייאש ... :-(
ויטרה נמוכה מאוד ותצריך הגבהה+מיגון כדי להיכנס לשטח בינוני
והגבהה פוגעת באחריות (מיגון אפשר לעשות דרך מכשירי תנועה )
תודה
גראנד ויטארה תהיה קנייה טובה. אם הוא מחפש יותר שטח ומוכן להתפשר על נוחות הישיבה במושב האחורי, אז טנדרים - מיצובישי האנטר או ניסאן נבארה.
תודה על העזרה
דיברתי עם אבא שלי והוא אמר שלא כזה מתאים לו טנדר (לא יודע למה, לפי מה שאני יודע ההאנטר והנווארה נוחים מאוד)
אז אם למישהו יש משהו להוסיף הוא מוזמן.
מה אם הטרקאן של יונדאי? איך הוא? ראיתי שהוא עולה 230K בערך
ובאותו מחיר אפשר לקנות ג'יפ ליברטי\צירוקי.
אם יהיה אפשר לגלוש ל 230K בערך אז מה כדאי?
תודה
אדר
אם אתה מחפש רכב חדש שאפשר להגביה אותו ולשנות אותו ועדיין לא לאבד את האחריות, אז תגדיר את זה ככה.
במקרה הזה יש המון רכבים, רק שמשלמים עליהם בדולרים ונוהגים עליהם בארה"ב.
בארץ תשכח. אולי המזרח מוכנים להעלים עין, אבל בפחות מ 200K תשכח מלנדרובר.
וחוץ מזה - זה הרכב של אבא, תשאיר לו לבחור.
יוני5
תודה
יוני אבא ביקש ממני לעזור לו למצוא רכב מתאים אז אני יעזור
ומדובר ברכב חדש שיוכל להיכנס לשטח בינוני, וכל מה שהוא יצטרך בשביל זה יהיה מיגון (דומגא לרמת שטח מתאימה היא של הגימני אבל הוא לא אפשרות בגלל שאין בו 5 מקומות ישיבה)
אדר
היי,
בדוק את אופצית הפורסטר.
יקח אותך לכל מקום שפוי בנוחות ובקלות.
אמינות מעל ומעבר ותענוג בנהיגה, בכביש ובשטח.
יש אפשרות הגבהה של כ- 5 ס"מ, המגביהה את כל תחתית הרכב, כולל הדיפרנציאלים ! (עלות כ- 2500 ש"ח).
אם יש קאיה ספורטאג' - זו אופציה לא רעה בכלל.
לא הבנתי למה את פוסל את הויטרה? גם בלי הגבהה מדובר באוטו מצויין.
יוני5
יוני אין כבר קאיה ספורטאג', מה שיש היום זה סורנטו, רכב לא רע בכלל אבל השנה המחיר שלו עלה למשהו כמו 240 אלף. מחוץ לליגה.
האם זה המפרט הנדרש:
רכב פנאי-שטח חדש עם הילוך כוח, עד 200K שקלים, 5 דלתות, ולא טנדר
נכון להרגע, ההמלצה היא גראנד ויטארה.
כן זה המפרט המדוייק!
האם יש דרך להגביה רכב ולא לפגוע באחריות? כמו שניתן למגן רכב דרך החברה (יקר אבל לא פוגע באחריות)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי bobsfog
כן זה המפרט המדוייק!
האם יש דרך להגביה רכב ולא לפגוע באחריות? כמו שניתן למגן רכב דרך החברה (יקר אבל לא פוגע באחריות)
לא. אבל כאן יש תחום אפור. בסופו של יום אתה מתעסק עם מוסכים. אם המוסך הוא של חבר למשל, או סתם אחד ש"הולך איתך", אז האחריות תמומש. לעומת זאת, ישנם רבים, שינסו למצוא את המדבקה הלא מקורית ע"מ לברוח מאחריות על גיר ששבק חיים (הגזמה, אבל הכיוון ברור).
באמצע יש הרבה תחום אפור. בגדול, וכתבתי לך קודם, אם אתה מחפש רכב שתוכל להגביה אותו ולשנות אותו ולקבל הבטחה שהאחריות תמומש - תשכח מזה.
עפ"י ההגדרה של נמרוד, הדיון הזה כבר מיצה את תחום הפוטנציאל שלו.
תוסיף 100,000 ש"ח לסכום, ויש לך עוד הרבה מועמדים, או מה שאני הייתי בוחר, תרד 3 שנים בשנתון, מחוץ לתחום האחריות ותעלה ברמת הרכב עשרות מונים. בעצם תקבל דיסקברי, פראדו וכיו"ב, שלדעתי, עדיפים, גם בהיותם בני 3 שנים על רכב חדש. אבל זו דעתי ולא הדעה הקובעת - של אבא שלך.
תמסור לו ממני להתחדש על הויטרה.
יוני5
אני ימסור לו
תודה על העזרה
שיהיה חדש אני יעדכן
כרגע אני חושב שהוא יעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו ברמה יותר גבוהה
תודה
אדר
הדרך הטובה ביותר להגביה בלי לאבד אחריות היא לעשות את העבודה במוסך מורשה. לדוגמה (לגבי סוזוקי)- דרך השטח בת"א, או כל אחד אחר שגם מוסך וגם מתקין מערכות מתלים. אחרי זה, יהיה לו הרבה יותר קשה להתנער מהאחריות.
אסף.
כנראה שהקרב הסופי יהיה בין
ג'יפ צירוקי 3.7 KJ Sport אוטומטית
לבין
יונדאי טרקאן 2.9 R5 אוטומטית
אפשר לקבל פרטים בנוגע לביצועי שטח, אמינות, נוחות וכמעט כל דבר שיעלה לכם בראש עם דגש על אמינות?
תודה רבה (גם מאבא)
לגבי הממליצים על הגרנד ויטרה, הערה קטנה מחבר שרכש (חדשה 2006) והצטער על כך - הרכב לוגם 1:4-5 :shock:
ומדובר בנהג רגוע ולא אחד עם רגל ימין ממוסמרת לרצפה או כל אופציה אחרת...
השאלה היא באמת כמה לוקחים הצ'רוקי והטראקן (מנסיון נהגים ולא הצהרת יצרן), נסיעה מראש העין לת"א וחזרה יכולה לעלות לא מעט בחישוב החודשי וזה שיקול שאני מניח שאבא שלך צריך לקחת בחשבון...
ב מוטוקאר אין הצהרת יצרן על הטרקאן אבל הצירוקי צורך 6.8 לפי היצרן וזה לא ממש ממש נורא
אני מחכה לאנשי הצירוקי והטרקאן שישפכו קצת אור
אני נראה לי לוקח את צד הצירוקי כי יש מספיק כח זמין 211 כח סוס עם מנוע 3.7 זה נשמע טוב
(אבל תמיד עדיף סמו ארוך כפול נעילות והוא גם אוכל פחות דלק :grin: )
מה עם לנד קרוזר שנת 2003-2004? צריך להיכנס במחירון אם אני לא טועה, רכב נהדר.
הרכב יהיה חדש מהניילון. אז לנד קרוזר לא יתאים למרות שהוא יותר טוב משניהם גם שהוא נמוך בשנתון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי GodsFather
לגבי הממליצים על הגרנד ויטרה, הערה קטנה מחבר שרכש (חדשה 2006) והצטער על כך - הרכב לוגם 1:4-5 :shock:
ומדובר בנהג רגוע ולא אחד עם רגל ימין ממוסמרת לרצפה או כל אופציה אחרת...
אם ויטארה חדשה עושה פחות מ5 ק"מ לליטר, שהחבר שלך יבדוק מה העניינים. או שמשהו לא תקין ברכב או שהנהיגה שלו לא חסכונית.
ג'יפ ליברטי וטראקן זה שני רכבים שונים מאד. הטראקן הוא רכב גדול, מיושן יחסית, דיזל ודי איטי. אמינות נחשבת טובה. הליברטי הוא רכב קטן יותר, צפוף יותר, בגרסאת הבנזין כמובן הרבה יותר מהיר. כמו שהוא מגיע הוא נמוך ועם גלגלים קטנים מאד. אבל במחיר הנוכחי שלו, הוא בהחלט עסקה קוסמת.