מקרה מצער מאוד קרה..ואני צריך את עצתכם ועזרתכם.
עקב היותי חייל בצה"ל לא יצא לי להיות פה בזמן שקרתה תקלה בקאיה, ולכן נאלצה ללכת אמי,
אל המוסך..שדרך אגב ידוע פה באתר והומלץ גם.
הבעיה הייתה כדלקמן:
הכל החל כשאימא נתנה למתדלק בתחנת דלק בעיר למלא לה שמן מים. מסתבר שהטמבל מילא מים איפה שהשמן של התיבת הגה כוח. ולא ברדיאטור.
כתוצאה מכך מחוג החום עלה עד החצי ולפני זה הוא היה 3 קווים לפני החצי.
במוסך - נאמר לה שצריך להחליף פאן קלאצ', תרמוסטט ופקק לרדיאטור, וכמו כן לעשות ניקוי של מערכת הההגה. הדבר הוסכם..
אך אם הזמן במשך הטיפול המוסכניק גילה דברים נוספים והחליף דברים נוספים והרשימה היא:
סעפת יניקה, אטמים לסעפת ובית מצערת, קולר משאבת שמן, פקק למילוי רדיאטור, נוזל קרור, טרמוסטט, פאן קלאצ', צינורות מים וואקום, ופילטר שמן ושמן מתאים למנוע. כל זה כולל עבודה יצא 4K שקל!!! - מה אימא שלי יודעת? היא האמינה לכל מה שאמר.
אבל זאת לא הבעיה...כשאימא שלי נוסעת חזרה מהמוסך היא מגלה שהרכב מקרטע,
הרמקולים נדפקו, התאורה הפנימית ברכב נהרסה, הדלתות לא נסגרות, אחת הידיות שבורות.
ישר כשחזרה למוסך נאמר לה שהאוטו מקרטע בגלל בעיה בחוטי הצתה, פלאגים, כהלים, ושרק 3 צילנידרים מתוך ה4 עובדים - דבר אשר להזכירכם לא היה לפני הכניסה למוסך.
טענתו של המוסכניק היא שהדבר נובע מטיפול לקוי(דבר מוזר היות ואת הטיפול אחרון עשינו אצלו , ולפני זה טופלה לפי הספר במוסך המרכזי) ובקשר לבעיות המנוע והחשמל - צירוף מקרים.
ובאותו צירוף מקרים יש לו בדיוק את החלקים הנוספים הדרושים לתיקון התקלות - תמורת עוד 2000 שקלים לפחות.
לפני הכניסה האוטו עבד כמו שצריך - ללא שום בעיות וללא בעיות גם בצריכת הדלק.
ובנוסף - הרכב היה במוסך שבועיים בגלל בעיה באחד החלקים שהוא הזמין.
הרכב הוא קאיה ספורטאג' שנת 97 עם 140000 קילומטר.
מה אתם אומרים לעשות?
המוסך יכול להתחמק מאשמה בעזרת הצירוף מקרים הזה?
עזרו לי ולאמא שלי - אנחנו נואשים, משפחה חד הורית עם שלושה ילדים וללא אוטו זה לא דבר פשוט בכלל!