שלום חברים רציתי לדעת מה צריכת הדלק (בערך) בעיר ומחוץ לעיר של המפלץ ?
ומה דעתכם הכללית על הרכב מבחינת אחזקה ואמינות.
תודה.
Printable View
שלום חברים רציתי לדעת מה צריכת הדלק (בערך) בעיר ומחוץ לעיר של המפלץ ?
ומה דעתכם הכללית על הרכב מבחינת אחזקה ואמינות.
תודה.
עבר חודש ואף תשובה ?!
אם אתה מתעקש אני יכול לבדוק על הסברבן 96 של אישתי.
תודה רבה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
מנוע 5.7 ומשקל של כ 2 טון, אני מהמר על 6 ק"מ לליטר (בתחום העליון...)ציטוט:
נכתב במקור על ידי eilatmar
ספר לי אם אני רחוק מהמציאות.
אביגדור
2 טון ? יותר קרוב ל 4 לא ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי AvigdorAharon
חנן,
הSUB של עומר אינו קשור למציאות שלכם
הוא מוגבה ב15 סמ ויש לו צמיגים33
אני לא מבין ב קמ לליטר
אבל היה לנו אחד גם4X4
שנת 93,
בלי כול מיטען אדם יחיד ברכב, אפשר להגיע ל18 מייל לגלון(אני חושב שזה קרוב ל1:9)
אבל בעיר עם נוסעים, תוריד 25%
או בערך 15-14 מייל לגלון......
והרכב שוקל טיפה יתר מ2 טון.....יותר כמו 2.5-3, במקרה שהוא חצי טון, יותר ל 3/4 טון.
תודה רבה , זה נשמע לי הגיוני.ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
מי ששואל כמה דלק אוכל הרכב הזה עדיף שלא יתקרב אליו הוא אוכל 1 ל3\2 בשטח ובנסיעה רגועה בכביש 1 ל4\5 שיכור קבוע!!!
טל
אתה מדבר מנסיון או מהערכה, זה מאד חשוב.ציטוט:
נכתב במקור על ידי טל חסיד
מנסיון של חבר עם יוקון קצר שזה אמור להיות טיפה יותר טוב.
טל
חנן, אני אומר לך מדעית שיוקון ארוך בנזין ישתה במקרה האופטימי ביותר 6:1 בממוצע כי אתה באילת בלי פקקים עם אויר הרים צלול ואתה טיפוס רגוע על הגז :grin:
אם זה חשוב לך באמת בתור גורם בקנייה, תחשב צריכת דלק אמיתית ממוצעת של 1:5, עדיף שתהיה מופתע לטובה. ואם ההבדל בין 5 ל6 קילומטר לליטר קריטי עד כדי כך שהוא שיקול בהכרעה, אז אל תקנה רכב בנזין, קנה רכב דיזל יפאני גדול שכולם סביב 8-9 קילומטר לליטר סולר.
יופי של אוטו, בסה"כ, אם לא מחפשים יותר מדי שטח (אם כן, הקצר יותר מתאים למרות המתלה הקדמי המזעזע שלהם). האמינות תלויה בסוג המנוע אני לא סגור על ההתאמה בין שנתונים למנועים, אבל יש כל מיני סמול-בלוקים. חלקם (כמו הוורטק - ושוב, אני לא יודע אם זה מה שיש ביוקון המדובר) פחות אמינים, חלקם (MPI ) מנועים שאף אחד לא יכול להרוג. הגיר הוא כנראה (שוב, אני לא סגור על זה, אם אני טועה, האירו את עיני) 4L80E כיוון שמדובר בפולסייז עם משקל כולל של יותר מ6000 פאונד- והוא מצויין, והחוליה החדשה היא רק הסרנים (או הדיפרנציאלים) ואם למקד- הקדמי. אם אתה לא עולה במידת הצמיגים יותר מדי- גם זו לא תהיה בעיה.
אפשר לגרור איתו ה-מ-ו-ן משקל בלי להרגיש (אני יודע שזה מה שמעניין אותך, נכון? ), אבל זה בא באופן מורגש על חשבון צריכת הדלק.
אסף.
חברה תבינו אני חולה, תסתכלו איזה יופי...
http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?A...ce=&untilPrice=
תסתכלו על ה 97 הראשון.
אין לי מה להגיד אתה פשוט צודק. ססססססס אמק המדינה הזאת.סתם סתם אני אוהב אותה :roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
אבל בכל זאת ,מה בקשר לפאג'רו 3 ליטר בנזין ? מה עם צריכת הדלק שלו ?
אגב, בניגוד למה שמקובל לחשוב, בארץ יש יוקונים וסאברבנים עם שלדות שונות- 1500 ו2500. יש הבדל, ורואים אותו בעין (בגובה)
אסף.
קצת הסטוריה ותיקונים לידיעה כללית
בראשית היה את הסבורבן(שנות 40)
אחרי זה נהפך לPANEL WAGON
בשנות ש60
בשנות ה70 השם סבורבן חזר ונשאר בשם זה לשני הגרסאות CHEVY & GMC,
ב94 יצאה גירסה קצרה-Chevy Tahoe and GMC Yukon
יותר מאוחר, GMC שינו את השם מSUBURBAN TO YUKON XL
הגירסאות הקצרות באו רק חצי טון כשהסאב גם הגיע ב 3/4טון ואם נילך מספיק שנים אחורה אפשרי למצוא אותם בגירסת 1 טון....אבל היום אלה כבר כמעט לא קיימים יותר .
בקיצור, לא קיים יוקון קצר...או יוקון 3/4 טון
וד"א
מבחינה מכנית הרכב אמין מאד, ובארהב, הרכב הכי זול לאחזקה ותיקונים, החלקים הם יותר זולים מכול רכב אחר,
כמובן, שמה שטוב לארהב לא טוב במיוחד לישראל
אז צריכת הדלק, חוסר חלקים(זולים) וכמובן המכונאי הישראלי המצוי ושיטות הפטיש.....
אבל כמו שאסף אמר, לגרירה זאת פלטפורמה לא רעה....רק אל תצפה ליותר מ10 מייל לגלון(גורר)
לגבי יוקון ארוך - בהנחה שחנייה זה לא בעייה אצלך, יש כזה לזוג חברים שלנו. אתה לא תרד מצריכת דלק של 1:5 , גם אצלי בגראנד 5.2 הצריכה ממוצעת היא 1:5 לא משנה איך הופכים את זה ומדובר ברכב קל יותר. היוקון הוא עגלה בהשוואה לגראנד - כבד מאד ומגיב באיטיות, בהחלט לא רכב זריז, הדיפ'ים שלו חלשים ונטחנים, גם האחורי.
פאג'רו 3 ליטר בנזין זה הדגם הקצר, הארוך הוא 3.5, נדיר בארץ , ספק אם חסכוני יותר מהנ"ל .
הפאג'רו בנזין קצר 3 ליטר, לפחות אצלי, שותה יותר מג'ימי 4.3 ל'.
הג'ימי עשה בערך 1:6.5, הפאג'רו בין 1:5 ל- 1:5.5
טוב שוב תודה לכולם הבנזינים :idea: הגדולים ירדו מהפרק.