תמונות מטיול שטח באיזור רמות מנשה
Printable View
תמונות מטיול שטח באיזור רמות מנשה
בא לך לשתף את הפורום עם הנתונים הטכניים של היצור הזה ?
ולחשוב שמכרתי את החיפושית שלי...
אני רואה שלדת סיקס וסרנים...
וכנראה שגם V8 וסרנים של בליזר (אבל זה כבר מחבר שקרא עליה בחוברת כלשהי...)
הי
הרככב נבנה ע "י חבר, בר לב שרות למוסך למי שמכיר,
מנוע v8 5700 סמ"ק שלדה של סיקס סרנים וגיר של d 500 ובודי אתם כבר רואים.
בכבוד רב
שמעון
אני מנסה לחשוב מדוע לבחור בגוף של חיפושית לכזו בניה ?
האם יש מיזוג בתוכה כי אם לא , הנסיעה בחודשי הקיץ תהיה 10-15 דקות אם לא יצרפו לנוסעים קוביות קרח במכנסיים...
לפני שנתיים-שלוש , היה מתחרה בליגת ק"ק עם חיפושית דומה מאד למתואר פה , אני אעלה תמונות מאוחר יותר של המפלצת הזו.
6 שעות תחרות , היה אפשר לסחוט מהם מספיק מים בשביל להעלות את הכנרת בכמה ס"מ...
כי בר לב אהב את הרעיון. עד כדי כך פשוט. אם אני זוכר נכון, אמיר, זה אותו רכב.
אמיר, זה נראה לך כמו רכב ליום-יום? מה זה "מזגן"? הבנאדם בנה לעצמו מכונת משחקים, שטח בשבילו זה לא "אקווריומי פלסטיק מתניידים בע"מ"...
צמיגי 33 בפעם האחרונה שהייתי אצלו (וזה היה מזמן).
לפי הצבעים והמבנה החיצוני , זה נראה שונה מהרכב בתחרות , אבל ניחא, אני אעלה תמונה של ההוא ונוכל להשוות. עברו שנתיים מאז , הכל בר שינוי.
נכון שזה לא רכב ליום-יום , אבל בחייאת - להרביץ בדיונות בחום של אוגוסט בקופסת פח סגורה לגמרי - אתה צריך טפטפות מהגג לצינון. ברכב ההוא היה גם כונס אויר לתא הנהג , כמו שיש בהרבה רכבי WRC כי שם הם מורידים את מערכת המזגן בשביל לחסוך בין היתר במשקל על הרכב.
חוצמזה , אני דיברתי על מצב שהרכב הזה/כזה התחרה באירוע ק"ק שנמשך מספר שעות. מספיק שיש לחץ בתא הנהג מעצם האירוע , אבל להעלות במצב הזה את החום , קיבלת כור היתוך תרתי משמע.
אמיר - אם לא מצאת
בדיוק הרכב הזה והמצחיק הוא שגם אני בתמונה שלך :mrgreen:
מה זה המשבצות האלה אמיר :mrgreen:
ובקשר לנושא, יש למישהו תמונות יותר קרובות של הדבר הזה? מעניין אותי לדוגמא איך הכניסו V8 במקום מנוע האופנוע שהיה שם וכו'.
חג שמח
ניסיתי להעלות תמונות של המנוע ברכב ולא הצלחתי מאחר והקבצים גדולים.
בסוף השבוע אעלה תמונות.
לילה טוב
שמעון .צ
ואני חשבתי שאסור לנסוע על קו המים בחוף.....:shock:ציטוט:
נכתב במקור על ידי sam1