מחפש מסגרת לשמשה שתתאים לשמשה של ישראלית של סיקס.
עירא
053-255229
Printable View
מחפש מסגרת לשמשה שתתאים לשמשה של ישראלית של סיקס.
עירא
053-255229
אהה, כן, נזכרתי.
יכול להיות שיש לי אחת בשבילך.
אני אדע בשישי
סבבה תעדכן
כרגע המסגרת של עומר לא שמישה,
אז לפני שאני הולך לקנות אחת, רעיונות?
עירא -
אני החלפתי את הבודי שהיה אצלי בבודי חדש ואת השמשה עם המסגרת (במצב תקין ונחמד) השארתי על הבודי הישן אצל מוסך משה ברחובות (אני חושב שהשמשה והמסגרת אמריקאיות) אבל אם תרצה תקפוץ למשה ותיקח (אני לא מאמין שהוא יפגיז לך מחיר...
אלדד
ייבדק, עוד הצעות???
אני מעלה את הנושא מפני שמשם מה אני לא זוכר כבר למה, אבך ךא בדקתי את ההצעה של אלדד, וכרגע ההצעה שיש לי היא עבור מסגרת חדשה סכום אסטרונומי של 1,200 ש"ח למסגרת ברזל בלבד.
אם למישהו יש כל הצעה / תרומה / טלפון יתקבלו בברכה.
עירא
מה דעתך לייצר לעצמך מסגרת?
את הרעיון הזה הביא לי איש חכם בשם טדי.
שמע-
המסגרת שיש לך כרגע על הסיקס, ובעיקרון המסגרת שיש על 90% מהסיקסים שיצאו מתע"ר, כולל שלי-
היא עבודת יד.
שים לב לכיפופים העליונים שלה. תעביר אצבע בתוך הכיפוף הפנימי של המסגרת ותראה איזה עבודת יד מסריחה ולא שווה שקל יש שם.
בקיצור, לטעמי כל הפרוייקט של חומרים לא יעלה מעל400-500 ש"ח
אתה צריך פלאח בעובי של המסגרת מכופף לצורה הרצוייה, בצורה של ח רחבה עם פינות מעוגלות כמו מסגרת רגילה של סיקס,
ופלאח יותר רחב לתחתית של המסגרת- אותו פלאח שממנו יוצאים המגבים.
לגביי החיבורים והכל- עניינים טכניים שאני בטוח שתוכל להתגבר עליהם וגם אם לא, אני בטוח שהרבה אנשים כאן יוכלו לעזור לך בפרוייקט שכזה.
לא מסובך.
בדוק כדאיות.
בהצלחה.
-ארז 8) -
כרגע נראה לי שאני אלך על מסגרת פיבר במחיר 900 שקל.
אני חושב שהבדל של 400 ש"ח מייצור עצמי מפח שווה את ההשקעה ולקבל כך משהו שלא יחליד.
עירא
הפיבר כבודו במקומו מונח,
אבל אל תשכח שפח יותר חזק. חלודה זה חלודה אין מה לעשות.
אישית, אני חושב שמסגרת מפיבר תיגמר לך הרבההה יותר מהר מאשר החלודה תאכל את מסגרת מפח.
בכל אופן רק בהצלחה,
ודווח תוצאות.
-ארז 8) -
טעות, הפיבר מספיק חזק ואמין, הוא הרבה יותר מומלץ מהמסגרות מתכת בגלל החלודה ובהתחשב בעובדה שמסגרת חלון חדשה אמריקאית עולה כ1000 ש"ח מסגרת מפיבר שאין לה בלאי של חלודה ב900 שקל היא עיסקה טובה מאד.
עוד לא מיששתי אותה בייד,
אבל השמועות אומרות שהיא חדשה לחלוטין.... :lol:
עירא
יש לך שרטוט של מסגרת כזו? מה הבעיה לייצר מסגרת אצל מכופף פחים. כל הסיפור יעלה 200 שקל ועוד תשפר את התכנון הקיים, לפחות מנסיוני . אתה צריך שתי פינות עליונות שתי פינות תחתונות ושני מוטות מקשרים . לחבר אותם בריתוך זה לא בעיה היות והם יהיו בעובי 2.0 מ'מ מפח מגולוון . אם אתה זקוק לאיבזור תוריד אותו מהמסגרת הישנה. שלח פרטים טכניים למסגרת ואעזור לך בייצור.
לגבי ייצור עצמי,
אכן אין שום בעייה כמו שניתן לראות בשרטוט,
http://imgsrv.pic4u.co.il/28f08b4da1...840020000.aspx
חלק 1 הוא פרופיל מלבני מכופף (כמובן שהאלכסונים אמורים ליהיות מעוגלים)
חלק 2 הוא פח דק (עד 1.5 מ"מ) שהריבוע הפנימי שבו חתוך ולא מנוצל מפני ששם יושבת השימשה והחיתוך הפנימי מהווה תמקום שהגומי של השימשה יושב עליו)
חלק 3 (A בפרופיל וB מאחור) הוא פח מכופף בצורה של הפרופיל.
סה"כ דיי פשוט.
אבל,
את חלק 3 צריך להזמין ממפעל לכיפוף מתכות (יש בו עוד הרבה מאוד חורים שצריך לעשות בחיתוך לייזר או משהו בסגנון)
חלק 2 גם צריך חיתוך לייזר (לא רוצה שהשמשה לא תשב טוב ופתאום תעוף עליי) ובלי קשר המון אבל המון חומר מבוזבז.
חלק 1 סתם צריך לכופף פרופיל מלבני, לא בשמים.
לגבי ההרכבה, זה כבר שטויות יחסית.
לסיכומו של עיניין, אם יש ייצור של מס' מסגרות זה יכול ליהיות פרקטי אבל למסגרת אחת זה לא משתלם.
עירא
מההסבר שלך הבנתי שאתה מנסה לעשות מסגרת כמו שהמפעל עושה, וזו שגיאה בחשיבה היות והמפעל מייצר אלפים ולא תוכל לעשות כמוהו. לדעתי הייתי עושה בחיתוך לייזר פשוט שני פחים זהים - חיצוני ופנימי .מכניס בינהם שני סרגלים ממוט ברזל 10X10 מ'מ אחד פנימי ואחד חיצוני כשהם מכופפים לפי הצורך גם בקשתות בפינות. מקבע את שניהם באמצעות 20 ברגים 6 בהיקף ונותן כמה פיקים מסביב לבטחון. ויש לך מסגרת מדויקת בלי בעיה. לתוכנית הלייזר תוכל להוסיף את כל החורים שתרצה וזה יהיה מאוד מדויק היות ואת שניהם הוא עושה ביחד. אם לא הבנת תן צלצול 054354505