חילוץ בכל מחיר ? דרוש קוד אתי
אני קורא בהנאה את השירשורים בג'יפטריפ שמתחילים בשעה 13:00 במילים "דרוש ג'יפ עם רצועה לחילוץ 2מ' מהכביש ליד צומת המוביל" ומסתיימים בשעה 10:00 למחרת במילים "20 הג'יפים חולצו הרגע ע"י ג'ון דיר כתום אחרי לילה שלם בביצה חרושה".
זאת אומרת שבגלל איזה אדיוט שעשה טעות מרוב שיעמום וחוסר נסיון, נתקעו 19 אידיוטים אחרים לילה שלם בתוך ביצה. המילה אדיוט אינה במשמעות רעה, לפני לא הרבה שנים גם אני הייתי נכנס למצבים האלה די הרבה, אלא שאז נאלצתי לפתור את הבעיות שלי בעצמי ולא לסבך את חבריי לרשת שעוד לא הייתה קיימת.
לגבי האידיוטים שבאים לחלץ ונתקעים בעצמם, אין לי מה להגיד. מי שלא יודע לקרוא שטח ברמה הבסיסית של איפה ניתן לעבור ואיפה לא - עדיף שישאר בבית, או שיבוא להשקיף וללמוד כשהג'יפ מחוץ לשטח. אם אין ציוד מתאים, אז גם חבל על הזמן. מי שסתם היה לו משעמם וחיפש אקשן בלילה - אני בעד.
עכשיו שלא תבינו לא נכון - בוץ זה כיף, לשקוע בכוונה זה גם כיף, כל עוד יודעים מה עושים ועושים את זה במתוכנן ומאורגן אני בפנים. אבל אם מסתובבים בחוץ כל מני אדיוטים שעושים שטויות בשעות לא קונבנציונליות ובמקומות לא קונבנציונלים וסומכים על חברים וירטואלים שיעזרו להם. אז מתי צריך להגיד לא ? או להציע להם באדיבות לחכות לקייץ ?
****השרשור נפתח עבור מי מחבריי שלא יודעים להגיד לא ******