רעיון מטורף.... (ביטוח לסופי שבוע בלבד?)
אני מאמין שיש בקרב הג'יפאים אחוז לא מבוטל (אולי אפילו רוב) שנוסעים עם הגרוטאה שלהם רק בסופי שבוע וחגים לטיולים וכ"ו....
אני בעד אתר באינטרנט של אחת מחברות הביטוח, שנותן שירות ביטוח יומי או סוף שבועי כזה שמתי שאתה רוצה אתה נכנס לאתר, בוחר את הרכב לו אתה רוצה לעשות את הביטוח מרשימת הרכבים שלך (שמראש הכנסת למאגר של חברת הביטוח מכיוון שהם חייבים את הרשיון של הרכב או צילום שלו), משלם בכרטיס אשראי, ומקבל אישור על הביטוח שאותו צריך להדפיס והוא יהיה כטופס חוקי לכל דבר.
ואל תבואו בגישה שלילית ותגידו "מה אבל אפשר לזייף טופס כזה בקלות" - על זה אני יענה לכם "מה, אבל אפשר לסרוק בסורק טופס ביטוח חובה שיש לך היום ובכל שנה לשנות לו את השנה ולהדפיס מחדש במדפסת....".
לדעתי אם תהיה כמות נכבדה של לקוחות פוטנציאלים ונגיש מכתב מסודר לחברות הביטוח הגדולות - אני בהחלט מאמין שלפחות חברה אחת תענה לדרישתנו....
הרי מתוך 365 יום בשנה שהרכב מבוטח בביטוח חובה - אנו משתמשים בו בערך 70 ימים (בהגזמה) - אז לא חבל על הכסף שלנו?
ועוד דבר - אני בטוח שעכשיו תעלה הבעיה של ביטוח של רכב חונה - ידוע לי שגם רכב שחונה והוא ללא ביטוח יכול פתאום (מסיבה מוזרה כזו או אחרת) להתדרדר ולגרום לנזק ברכוש וחלילה וחס גם בנפש, אז אותם אלה שיש להם בעיה כזו - הם בבעיה... אבל - ישנם לא מעט מאיתנו (לדוגמא: אני :lol: ) שמחנים את הג'יפ במקום סגור (במקרה שלי זה בתוך הבית של ההורים שלי כאשר הוא קשור ליציקת בטון באדמה - וחוץ מגנב מתוחכם מאוד, קשה לי להאמין שגם טיל סקאד יזיז אותו ממקומו) ומוכנים לקחת את הסיכון המינורי (ממש ממש אפסי) הזה כדי לחסוך סכום מכובד בשנה. לי בהחלט מתאים ביטוח כזה.
אולי אני אדאג שגם איזה סוכן ביטוח ייתן פאן מקצועי למה שכתבתי כאן וכך נוכל לארגן זאת יותר מסודר.... אבל לפחות בואו נתחיל ברשימת מעוניינים.....
אלדד