חוזר: מה המחיר של כלי עבודה ?
איציק, שכל ישר יש לך בשפע.
בטא שמים את עצמם יקרים וטוענים שהאיכות שווה? אז למה, כשמכרתי כלי עבודה של באקו ולינדסטרום והסתובבתי בין המוסכים, כמעט לכולם היה סיגנט ובמעטים מאוד בטא?
לך על המחיר הנוח לעבודה, סיגנט וזהו. הם לא כלים בטופ אבל עושים עבודה סבירה מאוד ביחס למחירם. היבואן של בטא רוצה לבנות וילה? יופי. אבל לא על חשבונך...
אהלן איציק,
לפי דעתי זה תלוי מה השימוש ומי משתמש, לדוגמא, אצלי הכלים שבשימוש "תעשייתי" הם דווקא סיגנט בגלל שלפועלים זה לא משנה אם זה רטצ'ט או מפתח פתוח, אם זה מה שהם מחזיקים ביד וצריך לדחוף איזה פין - הם ידפקו עם זה. אין מה לעשות אפילו הכלים הכי טובים ידפקו אם לא משתמשים בהם נכון.
מעבר לזה הכלים האישיים שלי שרק אני עובד איתם הם סנפ-און (וחלק קטן האזט) כי אני משתמש בהם ליעוד המתאים...
בקשר לבטא, אני באופן אישי לא מצאתי שום הצדקה למחיר הגבוה של הכלים, הם לא כל כך מדויקים/חזקים כמו שהם מתיימרים להיות, בוקסות נגמרות באותו הקצב כמו כל האחרות וכו'.
לגבי ההערה של tsurlis
אני מכיר את היבואן של בטא, ותאמין לי שהוא לא מנסה לבנות וילה על חשבונך ויש שיקולים רבים לקביעת המחיר, אני לא רואה מקום להערה עוקצנית כזאת ביחוד לא מפי מי שמפרסם כאן באתר מכשירי GPS במחירים מופקעים ללא הצדקה.
גם אני חושב שההערה של צור לא במקום - זכותו של כל אחד לתמחר את מוצריו זהו שוק בתחרות ובטא בוודאי שאינו מונופול.
יכול להיות שבטא מתמחרים את עצמם גבוה בכוונה ליצור מיתוג איכותי יותר.
מכיוון שישראלים אוהבים לקנות "הנחה" יכול להיות שמדיניות המכירה שלהם היא מחירון גבוה והנחות גבוהות.
אין לי את הכלים להשוות עלויות מול איכויות אבל זה בדיוק מה שנדרש מהקונה המקצועי לאור נסיונו.
נוח לך עם סיגנט? הכלים מספקים אותך? אז אל תרגיש לא נוח שלשכן יש כלי יקר יותר.......