חוזר: בעיה בבולם של כסא אספיר
אני מבין שמדובר בבסיס הידראולי.
אז לפני שאתה מתחיל לעשות קומבינות מיותרות, עשה לעצמך טובה, גש לאחד מסניפי אספיר ותקן את הבעייה כמו שצריך.
בולמים כאלה אי אפשר לשפץ וקשה לי להאמין שיש בולם אחר פרט לחלק הייעודי שיתאים שם ויעשה את אותה העבודה.
עומר
אספיר משמר השבעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
אני מבין שמדובר בבסיס הידראולי.
אכן.
ציטוט:
עשה לעצמך טובה, גש לאחד מסניפי אספיר ותקן את הבעייה כמו שצריך.
דיברתי אתם בטלפון עוד לפני שרשמתי את ההודעה הזאת ומישקולי תקציב זאת לא אפשרות.
ציטוט:
בולמים כאלה אי אפשר לשפץ וקשה לי להאמין שיש בולם אחר פרט לחלק הייעודי שיתאים שם ויעשה את אותה העבודה
אני לא מחפש סתם בולם להרכיב במקום אלא את אותו בולם בדיוק. אולי למשהו יש כזה כסא במצב לא טוב (ריפודים קרועים ...וכו') אבל עם בולם עובד.
אם אני לא אמצא את אותו הבולם אז אני כבר מחליף את הכסא הזה בכסא רגיל (לא הידראולי). לא ממש אהבתי את הכסא הזה (שקבלתי בירושה מהבעלים הקודמים של הגיפ). אם אני יכול לתקן אותו במחיר סביר אז אני אתקן אם לא אני אחליף.
רז.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי razst
אכן.
דיברתי אתם בטלפון עוד לפני שרשמתי את ההודעה הזאת ומישקולי תקציב זאת לא אפשרות.
אני לא מחפש סתם בולם להרכיב במקום אלא את אותו בולם בדיוק. אולי למשהו יש כזה כסא במצב לא טוב (ריפודים קרועים ...וכו') אבל עם בולם עובד.
אם אני לא אמצא את אותו הבולם אז אני כבר
מחליף את הכסא הזה בכסא רגיל (לא הידראולי). לא ממש אהבתי את הכסא הזה (שקבלתי בירושה מהבעלים הקודמים של הגיפ). אם אני יכול לתקן אותו במחיר סביר אז אני אתקן אם לא אני אחליף.
יש לי כסא של אספיר מהישנים מאוד.. אתה מוזמן לקחת ולפרק.. אני מאוד מאוד לא אהבתי אותו ואת השיכוך שלו והחלפתי לכסא רגיל...
עידו - 0524626239
רז.