חוזר: שרשור בעלי מקצוע מומלצים
מוסך מאיה - אזור תעשיה ישן ראשון לציון .
תיקון רדיו - רדיו טייפ - רדיו דיסק ושאר מערכות אלקטרוניות (לא חשמלאי רכב): נתי אלקטרוניקה מנתניה.
מקצוען וזול
ארז סנטו
מוסך טופ-גיר
אזור תעשייה רעננה צפון
אוטו גיר רחוב הסתת חולון.
אם כבר אתם ממליצים - וטוב שכך - אל תחסכו במילים. קודם כל תנו כתובת, טלפון, פרטים על תחום ההתמחות של בעל המקצוע כדי שיהיה אפשר באמת לאתר את הבחור (וגם כדי שמילות חיפוש רלוונטיות יגיעו לשרשור הזה כמישהו מחפש מידע בעתיד). ותספרו קצת יותר - מי זה, למה אתה מרוצים, האם חד פעמי או שאתם מרוצים לאורך שנים, וכן הלאה. אל תתביישו. המלצה כמו " מוסך מאיה ראשון לציון" לא שווה הרבה.
עמוס מזגנים- מיזוג אויר לרכב.
אחד ויחיד,
בעל מקצוע ברמה מהגבוהות בארץ,
אמין ברמה שקשה למצוא,
מתחזק צוות מקצועי ואדיב לא פחות,
ואחרי הכל, גם חבר קרוב.
עמוס מזגנים לרכב בע"מ
טלפון: 03-5798265
פקס: 03-6198829
כתובת: הקישון 33 בני ברק
מיקוד: 51206
מקור הקור
בעל המקום – רענן הופמן
רחוב האשלג, חיפה (אזור התעשייה מול לב המפרץ)
טלפון – 04-8410313
מקצועי בנושא מיזוג האוויר ברכב (כיום כמעט כל חשמלאי הוא גם מתקן מזגנים ברכב), בן אדם אדיב ונחמד.
לא הכי זול (אבל בסופו של דבר עלה לי לסדר את המיזוג בגיפ שליש מאשר היה עולה לי במקום אחר).
הסכים להרכיב חלקים לא חדשים שידעתי את ההיסטוריה שלהם (מדחס מזגן שהורדתי מרכב אחר שהיה ברשותי ועבד בצורה טובה), וזאת לאחר בדיקה מדוקדקת בתקינותו, מקום אחד לא רצה להתעסק בציוד שאינו חדש.
ביקרתי אצלו פעם אחת וזה היה דרך המלצה של מישהו שאני מכיר
קרוסר 2003 עבודות מתכת בע"מ
בעל המקום – דוב
רחוב מקלף 20, צ'ק פוסט, חיפה
טלפון 04-8412867
עסק לעיבוד שבבי, שעושה עבודות למפעלים גדולים כמו מפעלי ים המלח, בתי זיקוק ועוד, אבל בעל העסק אוהב מכוניות, יש תקופות שקשה לתפוס את בעל העסק אבל שווה להמשיך לנסות, הוא מקצועי ביותר, יש לו הרבה סבלנות (שיש לו זמן), וזריז בעבודה.
עשה לי מתאם להזרקת דלק לפי שירטוט.
התיעצתי איתו לגבי התאמה של דיסטרביוטר של ואנדורה ל CJ ועל הכנת ספייסרים לגלגלים.
קרבורטורים:
מכון קרבורטורים צביקה
09-8332213
זנגביל 16, נתניה
מופיע גם בפורום תחת "צביקה קרבורטור"
אחרי שדיברנו טלפונית כמה פעמים, קבענו להפגש (הוא לא הסכים שאביא את הרכב לטיפול מקיף בקרבורטור, רק לאחר שיברר קצת יותר על הקרבורטור של הויטרה).
הגעתי אליו והוא ישר התפנה לעזרה, הוא לא חסך בעבודה ובעיקר שיתף אותי בהסברים על הקרבורטור (הרווחתי שיעור פרטי), הסביר לי בדיוק מה הוא מכוון ואיך.
בסוף העבודה הוא לא חסך בנסיעת מבחן יחד איתי לבדוק שהכל תקין ולשביעות רצוני.
כמובן שהוא ביקש שאעדכן אותו יום או יומיים אחר כך שהל בסדר, ומה שלא בסדר יסודר ברגע שאגיע לאיזור שוב.
הבחור עושה עבודה מדהימה, ולדעתי אפילו יותר חשוב, זה השירות האישי והיחס החם.
מיזוג לרכב:
יצחק וייס. רב בזל 13, קריית ארייה, פ"ת. 03-9217528
לאחרונה המזגן ברכב שבק, חשדתי בפיוז או בממסר חשמלי, עברתי על כל הפיוזים ולא מצאתי כלום.
נכנסתי לוייס , אחרי שקראתי עליו מספר המלצות בפורום אחר.
כשהגעתי התחילו לעלות בי חששות שאולי הלך המדחס.
הוא התחיל בבדיקה זריזה שלא חסר גז (ממילאתי 3 שבועות קודם לכן) מבט קצר נוסף, ושניה אחרי הרכב תקין.
מסתבר שפיספסתי את הפיוז של המזגן - והוא הספיק כבר להחליף, ואמר לי "סע לשלום" וסירב לקחת אגורה.
בקיצור יצאתי אידיוט (שלא בדקתי את הפיוז) והוא יצא גדול.
אגב, על השלט בכניסה רשום שירותי חשמל זוהר
"רוביק אלקטרוניקה" 052-3906456
מעבדה לתיקון רדיוטייפים, אזעקות, שלטים וכד'. מהמבחר הדל שיש בדרום - המקצועי יותר, עובד מסודר, ובמחירים סבירים. לא הכי זול, אבל בהחלט סביר בהתאם לרמה.
באר שבע, דרך חברון ליד תחנת הקמח, צמוד לזכוכית דרום.
תיקון ושירות לכלים אלקטרוניים
לאחר עמידה על סף יאוש וכמעט קניה של רתכת חדשה, קיבלתי לגמרי במקרה טלפון של בחור לא צעיר בשם צביקה בקרית גת.
הוא הגיע אלי לקחת את הרתכת, והחזיר אותה כמו חדשה לאחר יומיים.
התענוג עלה לי 400 ש"ח בלבד (להחליף רתכת ולהישאר באותה ליגה היה עולה לי 2000 מינימום).
הוא מטפל בכל הכלים האלקטרוניים (כולל פירוק ושיחזור לוחות).
מאוד מומלץ!
הטלפון שלו: 054-6392252
לא ברור כל כך איך הוא עוד לא מופיע פה...
ההכרות הראשונה שלי איתו הייתה כשנזקקתי לחלקי חילוף בדחיפות, אחר כך גיליתי גם איזה מין מוסכניק הוא..הוא עובד מהבית, אבל נותן את הלב והנשמה בעבודה שלו. כשיש דברים שאין לי זמן לעשות לבד, הוא הבן אדם שאני סומך עליו.
הוא מתמחה בעיקר בסמוראים, אבל מתעסק גם עם גימני\ויטרה למיטב ידעתי
מורי - 057-5335353
שלום רב,
לא מצאתי בעלי מקצוע מומלצים מאזור באר שבע
יש למישהו מוסך טוב ?
ארנון מלאכי מפרדס חנה, מוסך "אנדורו".
מוסך ג'יפים מקצועי מאוד שבאמת מתמחה בג'יפים, שירות מצויין והכי חשוב אמין. ארנון הוא אדם ישר שאפשר לבטוח בו בלב שלם.
תמיד עוזר, מאוד נחמד ונעים, מומלץ בחום.
הפורום כולו מלא בהמלצות לגביו.
http://www.enduro.co.il/
04-6373499
צביקה קרבורטורים (המלצה על)
הייתי היום אצל צביקה לשיפוץ קרבורטור ואכן מקצוען אמיתי מהאסכולה הישנה!
ללא מכשירים או מחשבים פשוט מקצוען אמיתי!
עכשיו האוטו שואגת כמו אריה אך נוסעת כמו חתולה מגרגרת..
ממליץ עליו בחום
"עדן שירותי רכב" א.ת צפוני 78101 אשקלון - טיפלו לי ביישור קו לסמוראי במהירות ויעילות!
יש להם סימפטיה בעיקר לגמדים והם מטפלים בהם בצורה יוצאת מן הכלל
טלפון: 08-6753575
בעלי עסקים שאני נעזר בהם באזור חיפה ונצרת:
קודם כל ראוף אבו-נעים בנצרת, חלקי חילוף חדשים וסטוקים של חלקים ומכלולים משופצים ומשומשים לג'יפים: סיקסים וסופות. הינוביץ' של הצפון, וזו מחמאה גם לינוביץ' וגם לאבו נעים... יושב בנצרת: מגיעים לרחוב המוסכים. פונים ימינה מיד אחרי אצטדיון הכדורגל, ואז שמאלה, מגיעים לרחוב מקביל לרחוב המוסכים. לפני הכיכר, מחפשים דלת ירוקה גדולה, לא בולטת, מצד ימין. מקסימום שואלים. פתוח גם בשישי ושבת עד שעות אחה"צ מוקדמות, סגור ביום ראשון כמו כל נצרת.
טלפון: 050-5216603
רבחי קעואר אספקה טכנית: בנצרת, ברחוב המוסכים מצד שמאל בין חנויות חלקי החילוף. חנות כלי עבודה איכותית, כלים טובים במבחר גדול מאד, ציוד למוסכים, מבינים עניין. לא שחסר במפרץ חיפה חנויות אספקה טכנית גדולות ומצוינות - אבל זו לא פחות טובה, והיא פתוחה בשבת, וזה יתרון גדול עבורנו החובבים שעובדים בסופי שבוע ומגלים שחסר לנו כלי עבודה ספציפי.
טלפון: 04-6578639
נסים ראשד חשמל לרכב: גם ברחוב המוסכים בנצרת, די בתחילתו. מצברים במבחר גדול מאד, וכל חלקי החשמל. ישלחו אותכם אליו מכל חנויות החלפים הקטנות בסביבה כשתחפשו כל מיני חלקי חשמל לא נפוצים - אז פשוט תגיעו אליו מראש.
טלפון 04-6579461
גלמט - גלי הינע: תיקון, איזון, כל מה שקשור לגלי הינע (דרישפטים). בעל הבית אברהם אדם מבוגר ונעים, איש מקצוע של פעם. אפשר לקנות צלבים מכל סוג, אפשר גם להגיע עם גל הינע ביד ולהרכיב במקום, לאזן, להאריך,לקצר להחליף יוקים - בקיצור מה שרוצים. יושבים ברחוב האשלג 21, לא רחוק מקניון לב המפרץ.
טלפון 04-8417676.
בגדול אני ממליץ מאד על רחוב המוסכים בנצרת, נדיר שלא תמצאו פתרון לכל צורך באזור, ושוב, בשבת. גם אם אתם לא בטוחים - תגיעו, כנסו לחנויות והם כבר ישלחו אותכם מאחד לשני עד שתמצאו כל צורך הכי איזוטרי. מיותר לציין שיש ברחוב וסביבתו רדיאטורים, אגזוזים, ושלל מוסכים...
טוב, במסגרת תהליך יישור הקו של הסמוראי החדש יוצא לי לעבור בין מוסכים שונים.
הפעם היה תורו של מוסך 'טופ-גיר' מכונאות רכב כללי והתמחות בתיקון ושיפוץ גירים אוטומטיים.
למרות העומס ומספר הרכבים הרב שהיה במקום, קיבלתי טיפול מהיר ויעיל ולא פחות חשוב במחיר הוגן ביותר!
המוסך שוכן באזור התעשיה הצפוני של רעננה, ת.ד 2176
טל': 09-7445240
המוסך בהנהלת ארז אשר גם הוא בעלים של סמוראי שמור ומתוחזק