מה הנוהל ואיך עושים את זה???
מותר לשוטר לשבת על ההגה לשים הילוך ראשון ולהתחיל לשחרר קלאץ בשביל לבדוק תקינות הברקסים?
איך מחזירים את הרכב אל הכביש ? וכמה זה עולה?
Printable View
מה הנוהל ואיך עושים את זה???
מותר לשוטר לשבת על ההגה לשים הילוך ראשון ולהתחיל לשחרר קלאץ בשביל לבדוק תקינות הברקסים?
איך מחזירים את הרכב אל הכביש ? וכמה זה עולה?
שואלים שאלה כזאת לפני שנותנים לו.....
לשאלתך, אסור לו. אתה אשם.
להעלות חזרה לכביש זה טסט לכל דבר.
אי אפשר להתלונן עליו? הרי אני יכול לטעון שהוא שרף לי חצי קלאץ.
הוא ממש חיפש אותי וממש עיצבן אותי כמובן הוריד אותי על חופש בהגה וצמיגים.
צמיגים גמורים לדעתו וחופש מסוכן וכבונס קיבלתי שלילה ל 30 יום על שנסעתי ברכב מסוכן.(באמת שבקושי שיש חופש) לטענתו ניו לו ג'יפים והוא קיצר אותם וכו'.
ועכשיו אין לו אז מה הוא עושה? רוצה שגם לאחרים לא יהיה
"זה יצא לך יותר זול ממצבה" מילותי של ה...
להתלונן עליו אתה יכול
אבל לא יצא לך מזה כלום
הבירוקרטיה של המשטרה/ מאפיה שיש לנו בארץ,
לא רואה לא אותך לא אותי ולא אף אחד אחר ממטר
ברגע שהוא רשם לך תהורדה,
לא יעזור לך כלום.
זה נרשם וזה כסף למדינה. לא יוותרו לך על זה,
ותיאלץ לעשות טסט חדש לאחר שתסדר את התקלות/ סיבות שהוא ציין בהורדה מהכביש.
אם אני לא טועה, ואני מקווה שאני כן טועה, אתה גם צריך לסדר את התקלות במוסך מורשה על מנת להעביר את הג'יפ טסט שוב.
אז ברור שלבנזונה הכחול אסור בכלל לעלות לתוך הרכב שלך, אבל הטעות כבר נעשתה. תפנים, תלמד מטעויות, וקח את זה בקלות. יכול לקרות לכל אחד כשיש לנו משטרה כזאת. משתתף בצערך.
בהצלחה וצר לי לשמוע,
-ארז 8) -
משתתף בצערך ברוך. מקווה שתלמד לעתיד - אין טעם להיות צודק, עדיף להיות חכם
אין מה לעשות, יש דברים שמושכים שוטרים כמו שממרח שוקולד מושך זבובים - ג'יפ אמיתי, פנסי ערפל (אמרנו לך!), וכן, גם נהג צעיר, במיוחד אם הוא מתחצף... ולפני שאתה כותב שלא התחצפת, תסתכל במראה איך האף שלך גדל :lol: ויש גם אזורים בעייתיים יותר בארץ - אני מעולם לא התקרבתי עם הג'יפ למשולש המוות חולון-בת-ים-ראשון-לציון.
ולא בטוח ב100% שהשוטר טעה לחלוטין - תבדוק את עצמך ואת הג'יפ שלך היטב. האם יש או אין חופשים מוגזמים בהיגוי? מה המצב האמיתי של הצמיגים? כמה זמן הם על הג'יפ?
ברור הרי שיש חופש אבל הוא נובע מהמשולשי הגבהה
ולא משום דבר אחר לא מזמן הוחלפו התפוחים וכו'(לפני הטסט)
אין לי פנסי ערפל, מייצב מחובר הכל תקין.
אני בדיכאון חבל על הזמן עד כדי כך שנראה לי שאני מוותר על התענוג לשנים הקרובות אני פשוט צריך רכב נורמלי ליום יום אין מה לעשות.
הג'יפ שימש אותי תקופה אך ורק לשטח ורק היום התחלתי לנוע עימו בכבישים
וכבר על היום הראשון בום טרח. יש עוד סיפור קטן שהוא הפיל עלי
שעליתי על אי תנועה וכו' אבל זה ממש לא נכון. הוא רשם את זה רק כשהגעתי לקצין שלו לשימוע כן כן במשרד שלו הוא נתן לי בונוס.
אם כל הכאב אתה ליצן,
מצד אחד טוען שהכל בסדר, ומצד שני אומר שברור שיש חופש, זה מהמשולשי הגבהה?!? למה ציפית? שהוא יתן לך פתק של "רכב יפה" ?
ענית בעצמך, גם יש חופש, גם יש משולשים, תמשיך לכתוב ובסוף הכל יהיה ברור למה הרכב שלך משך תשומת לב כזו מהשוטר.
איפה הבנזונה עשה לך תהורדה?
ואישית אני לא חושב שאתה צריך לוותר כל כך מהר....
יש אנשים שעברו 3-4 הורדות ועדיין נוסעים עם אותו רכב על הכביש
עוד מעט קיץ
אם כבר סבלת תחורף
וספגת הורדה,
תעשה לו טסט. אין מה לעשות. הכחולים זה מאפיה. צריך ללמוד להזהר מהם.
אל תוותר על הכיף שלך.
ואם אתה מודאג מהורדה מהכביש פעם שניה, תוריד לו תמשולשים ותנסה לעשות אותו חוקי כמה שאתה יכול.
אם אתה בקטע שאתה מוכן לוותר על הג'יפ בשביל השקט שלך....
אז קטונתי מלשכנע אותך אחרת.
רק בהצלחה שיהיה.
-ארז 8) -
צריך פשוט להיזהר מהם.
לנהוג בחוכמה.
המשאית שלי היא גם כלי שמושך שוטרים שכאלה, אין לי מושג איך עד היום לא עצרו אותי לבדיקה. פשוט מזל.
בפעם האחרונה פשוט שמתי רברס, עליתי על דרך כורכר קטנה לכביש מקביל { מחלף אולגה לכוון צפון , למי שמכיר, איפה שהפונדק של החילים }. היתה יותר מפעם אחת ביציאה מנמל אשדוד שפשוט עשיתי עיקוף שלם על מנת לברוח מהם.
דורון - רוב הפורום נוסע עם משולשים כאלה ואפילו הרכב שלי עבר טסט כך.
החופש אפסי הכוונה שלי היא שאתה מזיז טיפה את ההגה מעוצמת החוזק והכח
אז השלדה זזה טיפה(באמת שטיפה) בקיצור מה זה משנה זה הדבר הכי מבאס בעולם.
אם היית איתי היית מבין
"מה זה הבולם מעל הסרן" - ואני בתגובה למה אתה מתכוון הבולמים מקוריים של הרכב הוא התחיל ממש להמציא דברים העליב אותי בצורה שאתה לא מתאר לעצמך
והתנהג כאילו הוא כל כך כועס על בעלי הג'יפים בגלל שלו כבר אין אחד
ממש חבל דברים כאלה משכנעים אותי רק לעזוב את המדינה הזו!!! :cry: :cry:
לא מאחל לאף אחד את שעברתי אתמול ועל תעברו בכביש הזה
נסה כאן אולי זה יעזור , חסרים רק מדים כחולים.
http://www.instantvoodoo.com/default...lash=true&
אבל ברוך
איזה כביש???????
איפה?
-ארז 8) -
ביררתי מה עושים בשביל להוכיח שהכל תקין ולפסול את דברי הבוחן הנ"ל
זה מאוד קשה כך שאין סיכוי ובמיוחד שמדובר על cj .
ארז זה קרה בדיוק ליד אסף הרופא על כביש בית דגן לכיוון רמלה
ברוך, לפי הציטוטים שאתה מביא אכן נפלת על שוטר אידיוט במיוחד. אל תנסה להלחם, תעביר שוב טסט, תנצל את ההזדמנות לסדר את כל הדברים הקטנים, ותלמד להבא איך להתחמק ואיך להמנע ממפגשים כאלו, וכשאתה נפגש כבר - תהיה מנומס עד רמת ליקוק התחת של השוטר, פיזית! זה מה שהם מחפשים, תן להם.
כן נמרוד אתה צודק אני בטח שבטח לא יהיה היחיד שינסה להילחם בהם אין לי שום ברירה אני יתקן דברים ויביא אישורי מוסכים על תפוחים וכאלה.
יסדר כמה דברים מסביב לטסט ויעביר אותו(לפחות ינסה).
הבעיה הגדולה כרגע היא הרשיון נהיגה שלי
אני לא מבין מדוע אני כבן אדם רגיל שלא מבין כלום בגיפים ובמכונאות בכלל
צריך לקבל שלילה על שעליתי לרכב שיש לו חופש בהגה .
מחר אני ינסה את מזלי בבית המשפט ברמלה ונקווה לטוב.
בקשר לזה כבר היה תקדים מסוים לגבי מידת האחריות של הנהג. אם אני זוכר נכון זה היה בנושא זיהום אויר.
אתה יכול להביא קבלה ממוסך או מטסט ולטעון שפשוט לא היתה לך סיבה לחשוש שמשהו לא בסדר. אתה עושה טסטים בזמן ואם אתה חושב שיש חופש בהג אתה הולך לכוון לבד כי זה באמת לא בטיחותי......
עודד, אתה צודק. יש פסיקה תקדימית לפיה "הנהג הסביר" עושה כל מה שהוא יכול כדי לדעת שהרכב תקין- בזה שהרכב עובר טסט. אתה לא בוחן- אין לך שום דרך לדעת שהרכב לא תקין.
אסף.
זה בדיוק מה שאני חושב וזה מה שאני הולך לטעון מחר בשביל שלפחות יחזירו לי את הרשיון נהיגה שלי, אני יודע שמחובתי לבדוק רשיונות ביטוחים תקינות אורות וכאלה אבל כשמדובר על מערכת היגוי אז הדבר היחיד שאני יכול לזהות זה שחסר
אוויר בגלגלים ולא יותר מזה.
עוד משפט של הבוחן הנ"ל
"כשילד עולה לאופניים וההגה משוחרר הוא ירגיש נכון? אז גם פה היית אמור להרגיש"
אחרי כל הסיפור אני אתייעץ עם עורך דין , אני רוצה להגיש תלונה נגד הבוחן הנ"ל על התנהגותו , מילותיו ועל זה שנכנס לי לרכב.
המשפט נדחה מיום חמישי למחר
העורך דין הסביר לי שאין מצב לצאת מזה בלי תנאי
אז לצערי אאלץ למכור את המפלץ החמוד שלי שמחר לא יהיה מצב דומה
והרשיון שלי ילך לו לכמה חודשים טובים.
אין לי מושג איך אני יעשה את זה נפשית אני כבר בוכה ומתאר לעצמי
את מי שיקנה אותו נוסע בו ויוצא מהרחוב שלי והלב שלי נקרע :oops:
יש למישהו תרופה??
מה עושים כשחייבים למכור רכב שכבר נכנס לכם לנשמה והפך לחלק מהגוף
שלכם?
unix , תאמין לי שאני באותו מצב שלך, גם אני נאלץ למכור את הג'יפ שלי בגלל אותו דבר, אומנם לא הורידו לי את הג'יפ מהכביש, אך אני רוצה להקדים תרופה למכה, כי אני יודע שיורידו לי אותו, כי אפילו טסט הוא בקושי עובר וזה משגע אותי. אני מת עליו, וגם הגיע הקיץ אבל מה אפשר לעשות?!
יש לי שאלה - אם נניח עשית לג'יפ טסט אתמול ושילמת את כל מה שצריך (אגרה, טיפולים), ולמחרת עוצר אותך שוטר ומוריד אותך מהכביש, אז אתה צריך לשלם עוד הפעם אגרה?
עידו